facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meijer Rijopleidingen

Meijer Rijopleidingen

Info

Voor rijopleidingen in Cat.B, BE, A, A1 en A2 in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Emmeloord e.o.

Geschiedenis

Voor rijopleidingen in Cat.B, BE, A, A1 en A2 in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Emmeloord e.o.

Onze taak

Autorijschool Meijer heeft als uiteindelijke doel het verzorgen van een gedegen rijopleiding, die naast het aanleren van kennis, inzicht en vaardigheid tevens het accent legt op de vorming van (milieu)bewuste en veilige verkeersdeelnemers.

Producten

Opleidingen Personen Auto (B), A1,A2 en A (motor) en aanhanger (BE)

Adres: Archipel 23-03, 8224 GR Lelystad
Telefoonnummer: 0613313357
ln.negnidielpojir-rejiem@ofni
Stad: Lelystad
Route: Archipel 23-03
Postcode: 8224 GR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: rijschool lelystad, rijles automaat lelystad, rijschool dronten, gratis proefles auto lelystad, van buuren rijschool, motorrijles dronten, anwb rijschool, spoedcursus rijbewijs dronten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Learn To Ride Rijschool Learn To Ride 3 km De Rijschool zag er echt leuk uit. En was van plan hier te lessen. Vindt het echt he...
Recensies
Door de lessen van Fred Meijer van Meijer Rijopleidingen heb ik vandaag met trots mijn auto-rijbewijs gehaald! De rijlessen waren altijd erg gezellig. Je krijgt continu goede feedback en tips om je rij stijl te perfectioneren. Ik kan deze rijschool aanbevelen
Ik heb met trots mijn rijbewijs gehaald bij Meijer rijopleidingen. Er wordt aangeleerd om goed anticiperend en vlot door te rijden. Deze rijschool raad ik zeker aan!
Meijer heeft me geholpen om mijn 2de examen te halen. Hij heeft mij veel tips gegeven die heel handig waren op mijn examen en geeft goeie en duidelijke uitleg. Ook corrigeerde hij mijn fouten op een rustige en duidelijke manier waardoor ze minder vaak voorkwamen.
Super rijschool! Heb in 1x mijn rijbewijs gehaald! Zeker een aanrader.
Voor mijn herexamen ben ik overgestapt naar Meijer Rijopleidingen. Achteraf realiseer ik me dat ik dit velen malen eerder had moeten doen. Na de eerste proefles heeft Fred de eigenaar direct dezelfde dag actie ondernomen en een heel mooi lesschema voor mij samen gesteld. Een hoog slagingspercentage, een goede en vooral relaxte manier van lessen, één vaste instructeur en veel rijplezier!
Meijer is een super goed rijschool maar in mijn geval niet helemaal vlekkenloos gegaan. 3 verschillende instructeurs die allemaal een andere manier van rijden aanleerden. Wat heel verwarrend was. Ook mede daardoor pas bij het 3e rijexamen geslaagd. Niet goed ingelicht over dingen als de tussentijdse toets dat de vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen voor 1 examen geldig is en bij veel beslissingen weinig uitleg vooral. Verder zijn ze in grote mate niet prijzig en geven ze verder goede service en zijn bijna altijd bereikbaar. Als je hier wilt lessen vraag dan naar mijn mening naar Leonard! Super fijne vent in de omgang en die leert je echt autorijden. Dhr. Fred Meijer ook als heel fijne vent ervaren. De rijschol is een aanrader en gevallen als ikzelf zullen niet vaak voorkomen daar al is de omgang in mijn geval niet erg goed gegaan.. Vandaar 3 sterren!
Heel hulpvol en laat je duidelijk weten wat je beter moet doen om snel je rijbewijs te halen. Heel vriendelijk ook
Rijles was goed. Helaas is dit 2 tot 3 jaar geleden en verhuisde ik met spoed ergens anders heen waar door ik dus nog lessen en examen en tt toets open heb staan. Geprobeerd via chat mijn geld terug te vragen maar krijg geen antwoord meer. Vind heel slecht hoe dit gehandeld word.
Examen gehaald maar vaak huilend thuis gekomen door negatieve benadering. Blij dat ik niet meer hoef!
Ik vond het een super rijschool Fred was heel goed in uitleggen super fijn en ben ik 1x geslaagd aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid