facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Frens

Rijschool Frens

Info

praktijk en theorielessen Cat B praktijklessen BE

Adres: naaldhof 7, 8071 ax Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0622375852
Stad: Nunspeet
Route: naaldhof 7
Postcode: 8071 ax



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Nunspeet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PDS PDS 1 km Ccv-D1 gevolgd bij PDS verzorgd door Dennis Kempers. Top instructeur, professioneel, ...
DigiTrain ComputerOpleidingen DigiTrain ComputerOpleidingen 1 km Wilt u ook studeren waar & wanneer het U uitkomt? Dat kan, bij DigiTrain.nl!
Hondenschool Nunspeet Hondenschool Nunspeet 2 km Kan niet anders zeggen een aanbeveling voor iedereen die of een pup, jonge hond en ze...
Create Confident Kids Create Confident Kids 2 km Create Confident Kids Methode 6-7-8 brengt je kind naar eigen kracht. "Between stim...
Bouwmensen Nunspeet Zwolle Bouwmensen Nunspeet Zwolle 2 km Welkom op de officiële Facebook pagina van Bouwmensen Nunspeet en Zwolle.
Zwemschool de Horizon Zwemschool de Horizon 4 km Vanwege een vorm van Autisme en watervrees was het erg lastig voor onze zoon om zijn ...
Recensies
Erg goede tijd met Frens gehad, hij zorgt dat je goed kan omgaan eventuele spanningen voor/tijdens het rijden. En is een erg geschikte rij-instructeur. Zeker een aanrader voor mensen met zenuwen/autisme.
Ik heb geweldige Rijlessen gehad met veel duidelijke instructies en blijft rustig als het verkeerd gaat. We maken leuke en leerzame ritten ook buiten Arnhem er zit ook veel uitdaging bij waardoor ik in een keer ben geslaagd. Ik heb het heel erg naar me zin gehad en veel geleerd zodat ik veilig de weg op kan.
Frens is echt een topgozer, het was altijd echt heel gezellig in de auto en hij heeft ervoor gezorgd dat de stress die ik voor mijn eerste rijles had binnen 5 minuutjes helemaal was verdwenen! Dankjewel voor de leuke lessen Frens!
Geweldige rijinstructeur! Ben geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik heb zelf ADHD en voelde me super op mijn gemak tijdens de lessen. Aardige man die niet alleen maar dezelfde routes rijd maar je ook echt goed leert rijden op verschillende plekken!
Vandaag geslaagd voor m’n rijbewijs! Frens is een aardige en rustig rijinstructeur, die veel geduld heeft en je op je gemak stelt. De lessen waren altijd leuk en leerzaam. Zeker aan te raden!
Rustige en fijne instructeur! Zeker voor mensen met autisme en faalangst zoals ik is Frens een goede instructeur. Hij is erg meelevend, goed telefonisch te bereiken en probeert altijd oplossing te bedenken met je. Dankzij hem heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. Wat mij betreft sowieso een aanbeveling.
Frens lieve man is rustig en legt de situatie’s Goed uit ik raad deze rijschool echt aan ik heb zelf adhd en daar heeft hij veel ervaring mee neemt echt de tijd ervoor en heeft veel geduld ,een echte topper
Dankzij Frens in 1X geslaagd . Zeker een aanrader een goede rijschool. Dank je wel Frens .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid