facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hondenschool Nunspeet

Hondenschool Nunspeet

Info

hier vind u actuele informatie en wetenswaardigheden over de stichting hondenschoolnunspeet, verder over de lessen die we zaterdagochtend geven in het Zandenbos.

Daarnaast informatie over opvoeding; gehoorzaamheid, enz. Veel plezier

Geschiedenis

Voor informatie over lessen graag even een belletje naar:

Telefoon: 06 - 200 77 993

Om u aan te melden kunt u ook een e-mail sturen. (kijk op de site van de hondenschool voor de link)

Wilt u alleen wat anders vragen of melden dan kunt u ook mailen:
[email protected]



"Hondenschool voor alle rassen met een positieve trainingsmethode *.Voor iedereen toegankelijk.Laagdrempelig.Alle medewerkers zijn vrijwilligers.Wij trainen iedere zaterdagochtend op een veld in het Zandenbos.* behoudens honden die op de lijst hoogrisicohonden staan."
Adres: van Petersom Ramringweg, Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 06 - 200 77 993
Stad: Nunspeet
Route: van Petersom Ramringweg



op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Elburg, Hondenschool Hulshorst, Hondenschool Terwolde, Puppycursus Uddel, Denk Honds, Hondenschool Oldebroek, Puppycursus Harderwijk, Jachttraining hond Harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dog Training Dick Staal Dog Training Dick Staal 1 km Wat een profs. Ik zou er wel elke week les van willen hebben.
Bouwmensen Nunspeet Zwolle Bouwmensen Nunspeet Zwolle 2 km Welkom op de officiële Facebook pagina van Bouwmensen Nunspeet en Zwolle.
Rijschool Frens Rijschool Frens 2 km Erg goede tijd met Frens gehad, hij zorgt dat je goed kan omgaan eventuele spanningen...
Create Confident Kids Create Confident Kids 2 km Create Confident Kids Methode 6-7-8 brengt je kind naar eigen kracht. "Between stim...
PDS PDS 2 km Ccv-D1 gevolgd bij PDS verzorgd door Dennis Kempers. Top instructeur, professioneel, ...
Zwemschool de Horizon Zwemschool de Horizon 3 km Vanwege een vorm van Autisme en watervrees was het erg lastig voor onze zoon om zijn ...
DigiTrain ComputerOpleidingen DigiTrain ComputerOpleidingen 3 km Wilt u ook studeren waar & wanneer het U uitkomt? Dat kan, bij DigiTrain.nl!
Recensies
Kan niet anders zeggen een aanbeveling voor iedereen die of een pup, jonge hond en zelfs volwassen hond heeft. Erg goede instructeurs en instructrices, erg leerzaam en leuk!
Eerste cursus gehad. Zeer leerzaam geweest. Kijk nu al weer uit naar de volgende les.
De leraren zijn deskundig, leggen goed contact met zowel hond als bazin en hebben plezier in het werk. Wat wil een mens nog meer.
Na een eerste kennismaking vanmiddag bij de jonge honden cursus heel blij. Wat een warm bad en fijne instructeur! Prachtig veld om met de honden op te trainen. Na 1 les al meer geleerd dan elders.
Heerlijk midden in het bos trainen met de pup! Vriendelijke en professionele trainers. Zeker aan te raden !
Heerlijk samen zijn met de hond met gemotiveerde leraren een poging om de hond wat bij te leren. En wat een feest als aan het einde de honden los mogen. Wat zijn ze blij.
Fantastisch plek, goede puppy cursus. Zeker een aanrader.
Erg leuk en leerzaam
Fijne begeleiding, deskundige en vriendelijke instructeurs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid