facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Fijten

Info

Rijschool Fijten is een beroepsrijschool met meer dan 50 jaar ervaring en is uitgegroeid tot een waar begrip in regio Brunssum, Heerlen en omstreken.

Geschiedenis

Rijschool Fijten is een beroepsrijschool met meer dan 50 jaar ervaring en is uitgegroeid tot een waar begrip in regio Brunssum, Heerlen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij hoogwaardige rij-opleidingen aanbieden.

De kwaliteit van jouw rij-opleiding staat bij ons op de eerste plaats, ons hoge slagingspercentage is daar het bewijs van.

Rijschool Fijten is een Bovag erkende rijschool, hiermee voldoen wij aan de zeer strenge eisen die de Bovag stelt aan rijscholen en werken wij volgens de Bovag gedragscode.

Adres: Limburgia Plantsoen 77, 6445 XD Brunssum
Telefoonnummer: 06 206 267 49
Stad: Brunssum
Route: Limburgia Plantsoen 77
Postcode: 6445 XD



op zoek naar gerelateerd: Autorijschool Vos, Autorijbewijs B halen, Osseforth BE rijbewijs, Rijscholen Brunssum, Rijschool Simons, Motorrijschool Parkstad, Motorrijbewijs Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Rob Leijten Autorijschool Rob Leijten 2 km Via een kennis viel mijn keuze op de Autorijschool van meneer Leijten. En ik heb er g...
Recensies
hele fijne instructeur! Geeft je het vertrouwen en de uitleg wat je nodig hebt, ook als je het even niet weet. De ervaring bij pascal is duidelijk te merken. Zijn tips helpen je om goede vooruitgang te boeken. Vandaag opgegaan samen met mijn schoonbroer voor het eerste deel AVB en in 1 keer gehaald dankzij pascal. Echt een aanrader super rijschool.
Hele fijne ervaring en zeker een aanrader!! Geeft duidelijke uitleg en herhaalt dit ook zo vaak als jij dat maar nodig hebt. Bewaart de rust en maakt met regelmaat een lolletje. Dit haalt de spanning weg en maakt het een leuke en ontspannen les! Zeker een dikke aanrader! Samen met mijn schoonbroer aan het lessen voor de motor. Inmiddels met goed resultaat bij de eerste keer geslaagd voor onze AVB. Pascal bedankt voor het eerste gedeelte. Op naar de rest! Prijs kwaliteit zeker een ruim voldoende!!
Echt niet aan te bevelen. Hij is goedkoop en daar is ook alles mee gezegd. Er wordt een pakket van 35 uur aangeboden wat redelijk normaal is. Maar dan...... als je bijna door je uren heen bent komt het advies dat nog niet alles goed is en nog 10 uur geadviseerd worden af te nemen. Het praktijkexamen is zelfs nog niet aangevraagd dus de periode tot aan het examen wordt er verwacht dat je nog uren afneem, doe je dit niet wordt er gedreigd met het afzeggen van het examen. Dus overgestapt naar een andere rijschool voor een second opinion waar gezegd wordt dat je eigenlijk meteen kunt gaan afrijden.
Super rijschool. Ben bezig met me motorrijbewijs. Heb nu 8 lessen gehad en kan op voor me avb.. het ligt er natuurlijk wel aan hoe snel je zelf leert. Maar Pascal geeft je alle tijd die je nodig hebt. Echt een aanrader
Via een vriend ben ik bij Rijschool Fijten terechtgekomen. Pascal is en leuke rij-instructeur Heb daardoor mijn AVB en AVD examens ineen keer gehaald. Pascal bedankt voor de leuke maar ook leerzame lessen
Rijschool Fijten, een echte aanrader pascal neemt de tijd voor je en legt alles goed uit. Een echte aanrader voor uw auto of motorrijbewijs... Pascal ga zo door
Prima rijschool! Motorrijden vereist vertrouwen en geduld, de uitleg en oefeningen hebben me veel geleerd. Pascal bedankt! AVB en AVD in één keer gehaald, dat heb ik aan jou te danken.
Heb zowel AVB als AVD in 1 keer gehaald onder de bezielende begeleiding van deze instructeur. Hij wist me op een rustige, en motiverende manier telkens erdoor heen te helpen. Had nog nooit schakelbrommer gereden; en ook al heb je 26 jaar het autorijbewijs, motorrijden is toch even iets anders: wegligging, bochtenwerk, verder vooruitkijken, balans houden ook op lage snelheden etc. Deze dingen hebben tijd nodig en constante begeleiding, totdat het een gewoonte wordt. Ik heb me niet blind gestaard op het tijdspad of het quotum lessen, maar vertrouwde op zijn inzicht…met resultaat. Echt een aanrader, met name ook voor degenen die op oudere leeftijd willen motorrijden.
Super rijschool met een heel kundige instructeur. Zeer serieuze lessen met goede info in combinatie met gezelligheid! Ook qua prijs kwaliteit verhouding een super rijschool. Voor een ieder aan te bevelen voor zowel auto als motor!
Heel erg tevreden over Pascal. Hij heeft mij altijd geholpen en is altijd rustig gebleven. Zelfs bij tegenslagen motiveert hij je om weer te knallen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid