facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Rob Leijten

Autorijschool Rob Leijten

Geschiedenis

Autorijschool Leijten is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio.
Ben je op zoek naar een rijschool waar betrouwbaarheid, kwaliteit en service voorop staan, dan ben je bij ons aan het goede adres.
Met veel betrokkenheid en inzet helpen wij je graag zo snel mogelijk aan het felbegeerde rijbewijs. Tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Rijschool Leijten is een beroepsrijschool. Wij besteden veel aandacht aan de mogelijkheden en wensen van de kandidaat. Gezamenlijk maken we de juiste keuze voor je rijopleiding, zodat je in je eigen tempo en aangepast aan je wensen, het rijbewijs kunt behalen. Het lessen in een automaat is bij ons ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Wij proberen in onze rijschool altijd een goede balans te vinden tussen het benodigde aantal lessen en een reële kans van slagen. Hierdoor krijg je niet meer lessen dan nodig. Wij streven naar een hoog slagingspercentage, maar dat zegt niet altijd alles over de kwaliteit van de rijschool. Want slagen is altijd afhankelijk van meerdere factoren.

Volkswagenrijbewijs.nl
De slimste route naar je rijbewijs

Volkswagen Rijbewijs is het platform waar je op een leuke en voordelige manier je rijbewijs haalt. Bovendien krijg je na het behalen van je rijbewijs een gratis Safety Course en komt je allereerste auto nog sneller binnen handbereik. Zoek snel een rijschool, meld je aan en begin vandaag nog met het halen van je 'License to Liberty'!

Daarnaast maak je met Volkswagen Rijbewijs iedere maand kans op 10 gratis rijlessen

RIS
De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek waarbij u stap-voor-stap leert rijden. Hiermee bent u beter voorbereid op deelname aan het verkeer.

Bij de Rijopleiding in Stappen gaat steeds een stap verder als u de vorige stap voldoende beheerst. De eerste stap bestaat meestal uit een huiswerkopdracht. De laatste stap is dat u iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren.



"Autorijschool Leijten is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio.Ben je op zoek naar een rijschool waar betrouwbaarheid, kwaliteit en service voorop staan, dan ben je bij ons aan het goede adres.Met veel betrokkenheid en inzet helpen wij je graag zo snel mogelijk aan het felbegeerde rijbewijs. Tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.Rijschool Leijten is een beroepsrijschool. Wij besteden veel aandacht aan de mogelijkheden en wensen van de kandidaat. Gezamenlijk maken we de juiste keuze voor je rijopleiding, zodat je in je eigen tempo en aangepast aan je wensen, het rijbewijs kunt behalen. Het lessen in een automaat is bij ons ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden."
Adres: Stadhouderstraat 46, Brunssum
Telefoonnummer: 045 527 3111
Stad: Brunssum
Route: Stadhouderstraat 46


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 21:30
Zaterdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Fijten Rijschool Fijten 2 km hele fijne instructeur! Geeft je het vertrouwen en de uitleg wat je nodig hebt, ook a...
Recensies
Via een kennis viel mijn keuze op de Autorijschool van meneer Leijten. En ik heb er geen moment spijt van gehad alle lessen waren keurig verzorgt en dik in orde en mijn roze pasje heb ik ook de eerste keer gehaald. Een aanrader voor iedereen die op de juiste manier zijn rijbewijs wilt halen! MVG Dennis Elands
Leerzame lessen, geduldige en vriendelijke instructeur met een gezonde portie humor. Aanrader!
Vertaald door Google Fantastische rij-instructeur. Als Engels spreker was hij erg geduldig en ondersteunend met het proces en de instructie. Dankzij Rob de eerste keer geslaagd voor mijn examen. Zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die met name Engels spreekt in de regio Brunssum. Origineel Fantastic driving instructor. As an English speaker he was very patient and supportive with the process and instruction. Passed my test first time thanks to Rob. Would strongly recommend to anyone particularly English speakers in the Brunssum area.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid