facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool EigenTempo

Rijschool EigenTempo

Info

Kwaliteit, doelgericht en lage tarieven!

Geschiedenis

Kwaliteit, doelgericht en lage tarieven!

Rijschool eigen tempo is een rijschool in Someren en omstreken die zich inzet voor een professionele individuele begeleiding en je krijgt les volgens de aller modernste methodes.
Bovendien is EigenTempo gespecialiseerd in diverse vormen van verkeersangst, faalangst, rijangst en examenvrees. Door een goed onderling contact, een intensieve begeleiding, een goede sfeer en 100% aandacht voor jou, wordt jouw rijopleiding ongetwijfeld een succes. Bovendien zijn wij heel flexibel in lestijden en betaalwijze dus alles gaat op jouw tempo.

Adres: munnekenstraat, 5711 BJ Someren
Telefoonnummer: 06 44444489
Stad: Someren
Route: munnekenstraat
Postcode: 5711 BJ


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 22:00
Dinsdag: 06:30 - 22:00
Woensdag: 06:30 - 22:00
Donderdag: 06:30 - 22:00
Vrijdag: 06:30 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Autorijschool Asten, Rijschool A Twaalf, Rijschool Bakel, Rijschool Zuid, Rijlessen Deurne, Aanhanger rijbewijs Someren, Hendriks Autorijschool, Tonny's autorijschool
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurlijk Bewegen Natuurlijk Bewegen 864 meter Natuurlijk Bewegen is een lesmethodiek speciaal opgezet voor basisscholen. Door natuu...
ArtWise ArtWise 1 km Op deze facebookpagina laten cursisten trots hun schilderijen zien, in de hoop daar...
OTC opleidings- en trainingscentrum OTC opleidings- en trainingscentrum 4 km Een gezellige en leerzame cursus code 95 gehad. Zeer goede lunch.
SHY-Holland SHY-Holland 112 km Official partner of HUE-Faculty Inc. in the Netherlands for the propagation of the or...
Recensies
Dankzij rijschool Eigen Tempo ben ik geslaagd voor mijn praktijk examen. Naim legde altijd rustig en duidelijk uit en gooide er af en toe een grapje doorheen, waardoor de lessen altijd leuk maar zeker leerzaam waren. Bovendien heeft Naim er altijd vertrouwen in dat het lukt, waardoor je zelf ook meer vertrouwen krijgt. Zeker aan te raden:
super fijne ervaring gehad tijdens de rijlessen met Naïm. Altijd gezellig aan het lachen en kletsen en dit in combinatie met dat je super veel leert, heeft ervoor gezorgd dat ik in één keer geslaagd ben. Hij is super supportive en is ook thuis bezig met je lessen/ examens. Dankjewel voor de fijne lessen Naïm
Mijn rijopleiding is net goed afgelopen met halen van mijn rijbewijs, wat een mooi gevoel. Bij Rijschool Eigen Tempo krijg je een instructeur namelijk Naim die in jouw rijervaring meeleeft. Dat betekent dat het soms niet leuk is, maar dat je zo veel van jouw rijlessen haalt. Hij werkt met je mee en luistert naar jouw wensen als er knelpunten zijn. Rijschool Eigen Tempo is aan te bevelen!
Super leuke instructeur! Ik heb een fijne tijd gehad. Goede uitleg en inzicht gekregen. In een keer mijn tussetijdse toets en examen gehaald!
De rijschool Eigen tempo is een aanrader voor iedereen. Naim is een zeer goeie rij instructeur en hij heeft erg veel geduld gehad met me, je oefent en leert echt op jouw eigen tempo! Bedankt Naïm !! Door jou toch echt in een x m’n rijbewijs kunnen halen
Top ervaring bij rijschool Eigen Tempo. Hij geeft je goed les en kan serieus doen terwijl hij ook af en toe wat grapjes tussendoor gooit. Zeker een aanrader.
Hele fijne lessen gehad bij naim, legt alles goed uit. Geeft je heel veel zekerheid en vertrouwen met rijden. Mijn moeder heeft zijn rijbewijs gehaald bij naim, ik nu ook en binnenkort gaat mijn broertje ook lessen bij naim.
Super goede en fijne rijschool. Geeft goed les met veel tips en trucjes! Neemt de tijd en bespreekt alles netjes met je. Verder zijn de lessen ook heel gezellig en leuk. Eigen Tempo is zeker een aanrader!
Mijn rijbewijs gehaald door de super fijne lessen van Naim. Neemt de tijd voor je, geeft rustige en duidelijke uitleg en geeft je enorm veel zelfvertrouwen waardoor ik met succes mijn rijbewijs heb kunnen halen!
Ik heb hier mijn rijlessen gevolgd en mijn praktijk gehaald in één keer met gemak! Eigen Tempo is zeker een aanrader door de juiste begeleiding in het volledige traject en met de juiste sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid