facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurlijk Bewegen

Natuurlijk Bewegen

Info

Natuurlijk Bewegen is een lesmethodiek speciaal opgezet voor basisscholen. Door natuurlijk bewegen krijgt elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Geschiedenis

Natuurlijk bewegen is een lesmethodiek die leerkrachten ondersteunt om op een verantwoorde manier de jeugd beweeglessen aan te bieden. Natuurlijk bewegen zet lessen op waarbij de grond motorische eigenschappen worden verbeterd. Door een zeer uitgebalanceerde opbouw van beweegvormen kan elke leerling zich binnen zijn eigen mogelijkheden verbeteren.

Adres: Verdonckstraat 2, 5711ER Someren
Telefoonnummer: 31 6 42779909
Stad: Someren
Route: Verdonckstraat 2
Postcode: 5711ER



op zoek naar gerelateerd: Het Bewegend Kind
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ArtWise ArtWise 622 meter Op deze facebookpagina laten cursisten trots hun schilderijen zien, in de hoop daar...
Rijschool EigenTempo Rijschool EigenTempo 864 meter Dankzij rijschool Eigen Tempo ben ik geslaagd voor mijn praktijk examen. Naim legde a...
OTC opleidings- en trainingscentrum OTC opleidings- en trainingscentrum 3 km Een gezellige en leerzame cursus code 95 gehad. Zeer goede lunch.
SHY-Holland SHY-Holland 112 km Official partner of HUE-Faculty Inc. in the Netherlands for the propagation of the or...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid