facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Dakar

Rijschool Dakar

Info

rijschool Dakar

Geschiedenis

Autorijschool DAKAR is inmiddels al weer een aantal jaren actief in de regio Aalsmeer en dit niet geheel zonder succes. Al velen haalden hun auto of motor rijbewijs bij rijschool DAKAR. Het slagingspercentage van de rijschool ligt continu boven het gemiddelde, iets wat wij samen met de leerlingen hebben weten te realiseren. En wij zeggen met nadruk samen want leren rijden doe je niet alleen, dat doe je samen.

Daarom is het een bewuste keuze geweest van de rijschool om er voor te zorgen dat je van af de eerste les tot en met het praktijkexamen begeleid wordt door dezelfde instructeur. Dit is prettiger voor de leerling en zal het leerproces alleen maar bespoedigen.

De kracht van de rijschool zit hem vooral in de flexibiliteit en het enthousiasme van de instructeurs. Geen leerling is het zelfde, daarom vinden we het belangrijk om de les aan te passen aan de leerling en de leerling zodoende op een prettige en vlotte manier te begeleiden naar het praktijk examen.

Samen met je vaste rij-instructeur begeleiden we je stap voor stap naar je rijbewijs en dragen er zorg voor dat je straks veilig en zelfstandig op weg kunt.

Wat ook prettig is om te weten is dat je nooit leerlingen haalt of brengt,je zult je dus nooit ongemakkelijk voelen omdat er iemand over je schouder mee kijkt.

Rijschool Dakar hoopt ook jou binnenkort te mogen verwelkomen als leerling en wensen je alvast veel succes met je rijopleiding.

Adres: jupiterstraat 28, 1431 xb Aalsmeer
Stad: Aalsmeer
Route: jupiterstraat 28
Postcode: 1431 xb



op zoek naar gerelateerd: Motorrijles Aalsmeer, Rijschool LYDIA, Motorrijles Uithoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Q4 Profiles Q4 Profiles 1 km Persoonlijk vindt ik dit de beste oplossingsmethode en juiste analyse over iemands ge...
Jongepier Verkeersopleidingen Nederland Jongepier Verkeersopleidingen Nederland 1 km Ik heb bij Jongepier les gehad van Ronald de Vries en Nel Jongepier, 2 uiterst gedrev...
Cultuureducatie Amstelland Cultuureducatie Amstelland 2 km Het Loket Cultuureducatie Amstelland is een samenwerkingsverband van culturele instel...
Floweracademy.NL - Dè opleider in de gehele keten van bloemen en planten Floweracademy.NL - Dè opleider in de gehele ... 2 km Kijk naar cursusaanbod en de marktverkenningen en ga ervaren dat kennis meer business...
De Talenspecialist De Talenspecialist 4 km Vertaald door Google Uitstekende privéleraar voor mijn kinderen! Origineel Excellent...
Recensies
Hele fijne rijschool, fijne en duidelijke uitleg. Alles gebeurt op het moment wanneer je er klaar voor bent en daar wordt goed op ingespeeld. Ook in de auto kan je een leuk praatje maken met de instructeur en het examen was ook binnen 3 weken gepland. Dus deze rijschool is echt een aanrader!
Vandaag mijn praktijkexamen gehaald, allemaal dankzij Rijschool Dakar. Echt een aanrader, want Rijschool Dakar bood mij veel vrijheid in het indelen van mijn lesuren, het examen was binnen 3 weken geregeld ipv de wachtrij van 5 maanden en ik kon snel beginnen aangezien je door het hebben van je theorie je bovenaan de wachtrij van de rijschool komt te staan.
Super rijschool! Ik heb veel geleerd van George. Ik beveel deze rijschool bij iedereen aan.
Het is inmiddels alweer meer dan 1,5 jaar geleden dat ik mijn rijbewijs bij Rijschool Dakar heb behaald. Ik heb altijd fijne lessen gehad met George en hij heeft mij veel geleerd! Ook nu nog denk ik af en toe nog wel eens aan het vele binnen spiegel, buiten spiegel, schouder etc.... Ik raad deze rijschool erg aan, niet alleen omdat de lessen leuk zijn, maar ook omdat de instructeur je pas laat afrijden als hij weet dat je er klaar voor bent. En dat vond ik erg fijn!
Een grote aanrader als rijschool. Wat heb ik een top ervaring gehad hier. De rijlessen zijn super leerzaam, en met zo een enthousiaste rij instructeur stap je altijd weer vrolijk uit de auto na een les. ik heb het daarom ook zeker naar mijn zin gehad en wil George erg bedanken voor alles.
Dakar is een hele fijne rijschool! Altijd flexibel geweest met mijn gescheiden ouders en als ik een keer ergens anders opgehaald wou worden was dit geen probleem. Daarnaast is het heel fijn dat je de vorige leerling niet naar huis hoeft te brengen. Ik ben nooit met tegenzin gaan lessen omdat het altijd wel weer gezellig was met George. Zeker een aanrader!!
Bij rijschool Dakar heb ik met plezier gereden! George voelt precies aan waar jij met rijden aan toe bent. En geeft jou de tijd die jij nodif heb met rijden, ik raad hem zeker aan! Ook als je zelf in paniek raakt blijft George rustig en reageert hij op een goede manier. Moet je ergens anders worden opgehaald of gebracht worden is dat geen probleem.
Hele goede rijschool! Ik heb erg veel geleerd van George & ook gezellig gehad. Vandaar dat ik ook in 1 keer ben geslaagd! Zeker een aanrader, George heel erg bedankt.
Ik heb met heel veel plezier les gehad bij George. Naast dat ie heel goed in zijn vak is, waardoor je je automatisch veilig voelt, is ie ook nog 's een hele gezellige gozer. Schakelt heel snel tussen instructeur zijn en zichzelf zijn. Je voelt je snel op je gemak en dat is nodig achter het stuur. Op heel natuurlijke wijze ga je door het stof en waar nodig krijg je extra herhaling en/of aandacht. Hij kon heel snel inschatten hoeveel lessen ik nodig had. Hierdoor was ik in één keer geslaagd.
DE RIJSCHOOL VAN AALSMEER: Verstand van zaken, erg vriendelijk, goede rijinstructeur. Blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid