facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jongepier Verkeersopleidingen Nederland

Jongepier Verkeersopleidingen Nederland

Info

JVN verzorgt alle opleidingen voor rij-instructeurs, taxichauffeurs en transport sinds 1981.

Geschiedenis

Simon en Nel Jongepier verzorgen al rij-instructeursopleidingen sinds 1981 en is inmiddels uitgegroeid tot dé opleider met de hoogste kwaliteit in opleidingen binnen de mobiliteitsbranche in Nederland.

Kwaliteit opleidingen
Door de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te toetsen en te bewaken is Jongepier Verkeersopleidingen Nederland een betrouwbaar opleidingsinstituut. Jongepier Verkeersopleidingen Nederland is bij uitstek in staat de aangeboden opleidingen optimaal te verzorgen en kan bogen op hoge slagingspercentages in Nederland.

Jongepier Verkeersopleidingen Nederland is vooruitstrevend en innovatief met lesmateriaal dat altijd “up to date” is, met alle doorgevoerde wijzigingen vanuit overheid en branche.

Jongepier Verkeersopleidingen Nederland is ook lid van de LBVI, landelijke belangenvereniging voor verkeersopleidingsinstituten.

Marktstrategie
De marktstrategie van Jongepier Verkeersopleidingen Nederland is gebaseerd op een constante interactie tussen klant en opleider ten aanzien van de eisen die aan de opleiding worden gesteld. De klanttevredenheid wordt getoetst en bewaakt om te beoordelen of aan deze eisen wordt voldaan. Op deze manier bepaalt de klant uiteindelijk zelf de kwaliteit van de opleiding, wat men terug ziet in het door ons behaalde hoge slagingspercentage.



"Jongepier Verkeersopleidingen Nederland is al sinds 1981 het adres om rijinstructeur , taxi of vrachtautochauffeur te worden, te blijven of je te specialiseren. Wij bieden opleidingen aan voor rijinstructeurs in verschillende specialisaties, zoals auto, motor, vrachtauto, autobus, aanhangwagen, tractor en WRM bijscholing. Daarnaast verzorgen wij opleidingen tot taxi en vrachtautochauffeur.Wij zijn specialist op het gebied van blended learning met een unieke leermethode en geven onze opleidingen klassikaal, live webinar en via zelfstudie op het hoogste niveau. Met ruim 42 jaar ervaring zijn we een begrip in de rijschool, taxi en transportbranche."
Adres: Lakenblekerstraat 49, 1431 GE Aalsmeer
Telefoonnummer: 0854859600
Stad: Aalsmeer
Route: Lakenblekerstraat 49
Postcode: 1431 GE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: VerkeersAcademie, Rijinstructeur opleiding, Rijinstructeur worden eisen, Rijschool instructeur, Rijschool Academie, Bijscholing rijinstructeur, Opleiding rijinstructeur Nieuwegein, Beste rijinstructeur opleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Floweracademy.NL - Dè opleider in de gehele keten van bloemen en planten Floweracademy.NL - Dè opleider in de gehele ... 905 meter Kijk naar cursusaanbod en de marktverkenningen en ga ervaren dat kennis meer business...
Rijschool Dakar Rijschool Dakar 1 km Hele fijne rijschool, fijne en duidelijke uitleg. Alles gebeurt op het moment wanneer...
Q4 Profiles Q4 Profiles 2 km Persoonlijk vindt ik dit de beste oplossingsmethode en juiste analyse over iemands ge...
Cultuureducatie Amstelland Cultuureducatie Amstelland 2 km Het Loket Cultuureducatie Amstelland is een samenwerkingsverband van culturele instel...
De Talenspecialist De Talenspecialist 3 km Vertaald door Google Uitstekende privéleraar voor mijn kinderen! Origineel Excellent...
Recensies
Ik heb bij Jongepier les gehad van Ronald de Vries en Nel Jongepier, 2 uiterst gedreven docenten afkomstig uit het vak zelf, met allebei meer dan 30 tot 40 jaar ervaring! En dat is te merken! Ze hebben allebei ongelofelijk veel praktijk ervaring welke ze meer dan uitstekend en heel motiverend over weten te brengen, waardoor ik in één keer geslaagd ben voor al mijn theorie examens en mijn eigen praktijkexamen. Ik ben heel erg blij dat ik de markt goed heb onderzocht en in Jongepier uiteindelijk mijn opleider heb gevonden die voor mij heel persoonlijk en niet commercieel ingestoken aanvoelde. Met dank aan Simon Jongepier die mij in het eerste gesprek met de gedrevenheid en de passie waarmee zij deze school runen wist te overtuigen en te motiveren mij om te laten omscholen tot dit prachtige beroep!
Beste mensen, Wat ik vindt: bij dit rijschool heb ik recent een opleiding gevolgd. Hierbij wil ik mijn ervaring delen met jullie. De examens voor 1a Ronald topdocent en 1b zelf een hele ervaren bestuurder beroepschauffeur gingen beiden heel erg goed. De rijlessen voor 1b zijn echt kort 3 lessen als je onervaren bent red je het niet dus weer extra kosten , maar toen ik continu ging zakken voor de volgende onderdelen moest ik extra geld gaan betalen voor bijles. Ik werd letterlijk in een hoekje gelaten. Vervolgens heb ik extra lessen gevolgd van een andere rijschool en andere soorten oefeningen waarop ik wel slaagde. De mede oprichter Nel Jongepier vindt ik totaal niet goed les kunnen geven, dus vervolgens wel teruggegaan voor stage fase 3. Ze is letterlijk geirriteerd en i.p.v. motiveren demotiveert zij. Dus ik ben er klaar mee en ga verder bij een andere rijschool. Bij dit opleiding word er een lagere bedrag betaald. Dat komt omdat je de stage zelf moet betalen en alle examens ook. Het is verstandig om even te kijken of het wel bij de andere worden vergoed en ja hoor bij andere wel. Ik raad het echt totaal af om hier een opleiding te volgen. Ik hoop hiermee mijn toekomstige collegas goed hebben geïnformeerd met mijn ervaring mening. Ik wens jullie een fijne opleiding.
Weer een fijne online theoretische bijscholing gehad. Dit werkte super, mede door het speciale online lokaal wat ze nu hebben gemaakt en de docent Hein was hier ook kundig mee. Hier hebben ze ten opzichte van afgelopen jaar wel een hele grote stap gezet. Verder was het sowieso een leerzame bijscholing!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid