facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijproces

Info

Wij verzorgen auto, motor, bromfiets rijlessen en theoriecursussen.

Geschiedenis

WELKOM BIJ RIJSCHOOL RIJPROCES

Rijschool Rijproces is inmiddels een begrip in Zwijndrecht en omstreken. Vele kandidaten hebben bij ons hun rijlessen gevolgd en met succes hun rijbewijs gehaald. Wij streven naar een zo scherp mogelijke prijs voor je rijbewijs met een verantwoordelijke, zelfstandige bestuurder als eindresultaat. De kwaliteit van onze instructeurs en lessen staan bij ons hoog in het vaandel. Met hun kennis, vakkundigheid, geduld en jarenlange ervaring zullen ze er naar streven om je rijbewijs in één keer te halen. Meer weten? Vraag een GRATIS proefles aan op de website!

Adres: Stationsweg 13, 3331 LM Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: +31624489789
Stad: Zwijndrecht
Route: Stationsweg 13
Postcode: 3331 LM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool  Koremans Autorijschool Koremans 951 meter Rijden zonder licht in schemerige omstandigheden
Autorijschool Kabul Autorijschool Kabul 1 km Top Supergoede rijschool! Ik ben in 1x geslaagd
Autorijschool De Munck Autorijschool De Munck 1 km Als je op zoek bent naar een goede rijschool...Probeer De Munck!!! Ik heb bij hun ler...
Autorijschool Leen Kant Autorijschool Leen Kant 2 km Al ruim 50 jaar een betrouwbaar adres voor uw rijlessen in de Drechtsteden.
Recensies
Goeie leerzame lessen gehad, zeker een aanrader!
Erg gezellig en super leerzame lessen! Deze topper heeft me snel en goed leren rijden. Zorgt dat je snel af kan rijden zodat je niet teveel lessen krijgt!
Zeker aanrader! Alles wordt je heel duidelijk en rustig uitgelegd en aangeleerd! Theorie cursus ook een aanrader, goeie tips e.d.!
Ik had Michael als rij instructeur, leuke en gezellige gozer. Hij leert het je goed aan. Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Lessen pakketten zijn niet heel duur, maar zeer goede kwaliteit. Echt een aanrader !
Zeer goede rijschool met flexibele tijden duidelijke aanwijzingen en een grote kans op slagen!
Goeie rijschool, aardige instructeur die goed les geeft en goed helpt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid