facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool De Munck

Autorijschool De Munck

Geschiedenis

Onze instructeurs zijn zeer gemotiveerd en enthousiast. Ben je op zoek naar een rijschool waar kwaliteit maar ook een gezellige sfeer voorop staat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De meeste nieuwe leerlingen zijn bij ons terecht gekomen via 'mond-tot mond' reclame.
Dit moet toch iets zeggen over onze service !

Indien u besluit bij ons les te nemen voor uw bromfiets,aanhanger, motor- en/of autorijbewijs dan kunt u bij ons gratis theorie lessen volgen.



"Wij streven ernaar om het slagingspercentage van onze leerlingen zo hoog mogelijk te houden. Onze instructeurs zijn dan ook zeer gemotiveerd en enthousiast. Ben je op zoek naar een rijschool waar kwaliteit maar ook een gezellige sfeer voorop staat, dan ben je bij ons aan het juiste adres.De meeste nieuwe leerlingen zijn bij ons terecht gekomen via 'mond-tot mond' reclame.Dit moet toch iets zeggen over onze service !Indien u besluit bij ons les te nemen voor uw bromfiets,aanhanger, motor- en/of autorijbewijs dan kunt u bij ons gratis theorie lessen volgen."
Adres: Lievershil 1, 3332 RH Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 078 619 6063
Stad: Zwijndrecht
Route: Lievershil 1
Postcode: 3332 RH


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 22:00
Dinsdag: 07:30 - 22:00
Woensdag: 07:30 - 22:00
Donderdag: 07:30 - 22:00
Vrijdag: 07:30 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Motorrijschool Dordrecht, Motorrijschool Hendrik-Ido-Ambacht, Motorrijbewijs halen in 2 dagen, Auto rijles Dordrecht, Scooter rijbewijs Hardinxveld, Spoedcursus motorrijbewijs Dordrecht, Jado, Motor rijbewijs halen in 1 week
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Kabul Autorijschool Kabul 945 meter Top Supergoede rijschool! Ik ben in 1x geslaagd
Rijproces Rijproces 1 km Goeie leerzame lessen gehad, zeker een aanrader!
Autorijschool  Koremans Autorijschool Koremans 1 km Rijden zonder licht in schemerige omstandigheden
Autorijschool Leen Kant Autorijschool Leen Kant 2 km Al ruim 50 jaar een betrouwbaar adres voor uw rijlessen in de Drechtsteden.
Recensies
Als je op zoek bent naar een goede rijschool...Probeer De Munck!!! Ik heb bij hun leren motorrijden en ja...Dat is wat anders dan je rijbewijs halen! Fijne lessen gehad met instructeurs die merken wat je nodig hebt om je een nieuwe passie te geven! Kortom goed onderhouden materiaal en erg fijne mensen! Succes met het behalen van je rijbewijs!
Voor motorrijlessen moet je echt bij deze rijschool zijn. De kwaliteit van de lessen is hoog, gezellige instructeurs die geduld hebben, goed uitleg kunnen geven maar ook van een grapje houden. Er wordt op persoonlijk vlak gekeken naar je voortgang en daarop geanticipeerd. Ook veel keuze aan leuke motoren om op te lessen, ook niet onbelangrijk!
Een fijne en goede rijschool! Mijn instructor is Ibrahim voor een automaat rijles. Hij gaat jou niet alleen leren om te slagen in het examen maar ook waar je nog kunt verbeteren. Als jij een herexamen moet doen heeft de rijschool meestal snel plek.
Ik wil me rij instructeur Ibrahim bedanken voor de leuke en vooral leerzame lessen, rijschool de Munck is echt een aanrader
Een hele fijne rijschool waarbij alle lessen met Jaqueline gezellig waren, maar waarbij ze ook eerlijke feedback gaf waar ik in mijn rijgedrag op kon letten. Ik heb er hele goede ervaringen mee, toppers!
Het is erg leerzaam om bij de Munck je motorlessen te nemen. De instructeurs leggen alles goed uit en beschikken over mooie motoren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid