facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijlespunt

Rijlespunt

Info

Rijlespunt - Jouw punt voor rijles in Zaanstad & Wormerland



"Na ruim 13 jaar en honderden geslaagde leerlingen stopt Rijlespunt per 1 oktober 2023 met alle rijlesactiviteiten. Bedankt voor alle fijne ervaringen en het vertrouwen."
Adres:
Telefoonnummer: 0655723307
Stad: Wormer


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijcomfort Rijopleidingen Rijcomfort Rijopleidingen 1 km Ik ben bij RijComfort RijOpleidingen gaan lessen, omdat ik via een vriend had gehoord...
Recensies
Ten eerste gefeliciteerd met je nieuwe rijschool Jeroen! Ik had in 2017/18 rijlessen, ik was niet zo'n vlotte leerling maar ben er toch gekomen. Jeroen is top rijinstructeur met veel geduld en legt zaken zeer goed uit! Veel wat me 5 jaar later nog steeds een veilige chauffeur maakt.
Ik ben bij jeroen begonnen met rijlessen in februari 2022 en het beviel me gelijk. Jeroen kan heel goed uitleggen en heeft veel geduld en neemt de tijd om met je te kijken wat je fout hebt gedaan en verteld hoe je het beter kan oplossen. Ik ben van mening dat jeroen echt 1 van de beste rijinstructeurs is, heel betrokken en een echte professional die niet alleen zijn leerlingen wil laten slagen maar ook echt iemand op de weg te zetten die veilig en sociaal rijd. Ik ben bij jeroen na 40 rijlessen in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen en ik denk dat ik bij een andere instructeur meer lessen nodig had gehad. Al met al raad ik jeroen echt aan.
Rijlespunt Jeroen heeft mij perfect begeleid in het halen van mijn rijbewijs. Jeroen was heel flexibel, gezellig en vooral een hele goede instructeur. Zelfs tijdens mijn eerste rijles zat ik relaxed achter het stuur. Alles ging op mijn eigen tempo en was er veel aandacht voor verbetering en herhaling. Jeroen heeft enorm veel geduld en een positieve uitstraling. Verder werkt hij met een systeem waarmee je zelf een overzicht hebt van je vooruitgang, lessen en examens. Je rijbewijs halen bij Rijlespunt is dan ook zeker een aanrader!
Jeroen is een top rij instructeur, ben in december 2018 in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen. Altijd goede rijlessen van hem gehad en het was altijd gezellig tijdens de lessen, maar zeker ook leerzaam. Als ik ergens moeite mee had werd er genoeg tijd voor genomen totdat ik het onder controle had. Jeroen is zeker een aanrader!!
Ik heb bij Jeroen een eerste proefles mogen doen! Zonder druk of spanning heeft hij me in 1 les van peentjes zweten naar relaxed op een 80km/u weg gekregen, met zelf schakelen! Die zag ik niet aankomen, maar het ging allemaal zo vlot en natuurlijk! Echt een aanraden voor iemand die nerveus is en angstig is om te gaan rijden. De kalmte van Jeroen werkt goed!
Ik heb 5 jaar geleden rijles gehad van Jeroen. Ik zocht iemand die veel geduld had en vooral rustig bleef. Jeroen is zo onzettend rustig, legt alles duidelijk uit en neemt er ook de tijd voor. Als je iets niet snapt, dan wordt daar net zo lang de tijd voor genomen, tot je het wel snapt. Voor de rest is Jeroen iemand met veel humor en altijd in voor een gezellig praatje. Ik ben blij dat ik mijn rijlessen bij Jeroen heb gehad! Ik zou rijlessen bij Jeroen voor iedereen aanraden!!
Het beste adres voor rijles, punt. Ik heb voor Jeroen het met twee andere leraren geprobeerd en het was een en al frustratie. Jeroen heeft niet alleen engelengeduld, hij kan alles wat hij je leert op vijf verschillende manieren uitleggen. Hij past zijn stijl aan als hij merkt dat je bijvoorbeeld behoefte hebt om het meer visueel binnen te krijgen, of juist verbale stappenplannen nodig hebt. Ik was echt bang om weer te gaan lessen, maar Jeroen zorgde ervoor dat ik zelfvertrouwen kreeg en het rijden leuk begon te vinden. Ik ben autistisch en zou mensen met beperkingen Jeroen van harte aanraden. Hij heeft echt hart voor het vak, als ik een zin in het theorieboek niet snapte appten we erover en zocht hij het tot de bodem uit tot het duidelijk was. Precies wat ik met mijn alles letterlijk nemende hersenen nodig had. Ik heb ook kennissen met bijvoorbeeld adhd naar hem doorverwezen en die heeft hij ook geweldig lesgegeven, hij is begripvol en vindt een methode van lesgeven die voor jou werkt. Ik reis anderhalf uur om bij Jeroen te kunnen lessen en het is het waard. Dus als je de hoop op een rijbewijs eigenlijk al hebt opgegeven of onzeker bent, probeer eens een paar lessen bij Jeroen!
Hele fijne en leerzame lessen gehad bij Jeroen. Was heel geduldig en gaf goede instructies. Door Jeroen in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid