facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijcomfort Rijopleidingen

Info

Rijschool voor de categorieën: Auto, Rij-Simulator auto, Motor, Bromfiets, Aanhanger en Theorie

Geschiedenis

RijComfort RijOpleidingen, een rijscool met:
- Persoonlijke en gestructureerde aanpak,
- Een zeer uitgebreid dienstenpakket
- En ervaren en vakbekwame instructeurs.

RijComfort gaat als rijschool met zijn tijd mee! Als eerste in onze regio's bieden wij onze leerlingen de mogelijkheid om gebruik te maken van een hypermoderne rijsimulator & cameraritten.

Wij willen het beste voor onze leerlingen. Door de toepassing van deze nieuwste technologieën maken wij het hen mogelijk om sneller, veiliger en uiteindelijk dus ook goedkoper het felbegeerde rijbewijs te behalen.

Het resultaat van al deze inspanningen is dan ook dat RijComfort keer na keer ver boven het gemiddelde slagingspercentage scoort!
Ook is RijComfort BOVAG-lid.

Klanten beoordelen ons: https://mobiliteit.klantenvertellen.nl/beoordelingen/rijcomfort-rijopleidingen/12415

Adres: Stofkuipstraat 1B, 1531NC Wormer
Telefoonnummer: 0756707590
Stad: Wormer
Route: Stofkuipstraat 1B
Postcode: 1531NC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijlespunt Rijlespunt 1 km Ten eerste gefeliciteerd met je nieuwe rijschool Jeroen! Ik had in 2017/18 rijlessen,...
Recensies
Ik ben bij RijComfort RijOpleidingen gaan lessen, omdat ik via een vriend had gehoord dat dit een goede rijschool is. In februari 2017 ben ik met mijn eerste motorrijles proefles gestart met instructeur Glenn. Tijdens de eerste les werd er rustig begonnen met de beginselen van het motorrijden. Na deze eerste les werd met elke daarop volgende les het niveau verhoogd, waardoor je een opbouw kreeg naar het examenniveau. Wat ik vooral prettig vond is dat de instructeur de tijd nam om alle zaken die met motorrijden te maken hebben goed en duidelijk uit te leggen. Daarbij had ik nooit het idee dat het allemaal gehaast moest. Als het een keer niet goed ging dan werd er een rustmoment genomen voor feedback om daarna weer verder te gaan. Daarnaast vond ik het fijn dat je zelf de lessen kon inplannen met behulp van de E-rijschool app. Als er via de planner geen plek was om te lessen, dan werd er altijd gekeken of er nog ruimte was om een extra les in te plannen. Ik ben erg blij met het behalen van mijn motorrijbewijs en wil daarom mijn instructeur Glenn en de rijschool Rijcomfort RijOpleidingen hartelijk bedanken.
Ik heb mijn auto rijbewijs hier 7 jaar geleden gehaald en nu ook net mijn motorrijbewijs gehaald. Door een drukke periode was het plannen van lessen aan het eind van de middag soms even zoeken maar hier kwamen we altijd wel uit. Mijn instructeur heeft me echt genoeg informatie mee gegeven waarmee ik voor mijn gevoel op een veilige manier de weg op kan.
De eigenaar van de rijschool is overleden waardoor alles per direct is gestaakt, ik heb hier geen enkel bericht over gekregen en mijn examen is wel doorgegeven aan het cbr. nu zit ik zonder rijschool, zonder scooter en zonder les ingeschreven voor een examen bij het cbr. Had wel gehoopt op een berichtje en geld terug. met bellen reageren ze niet.
Hele fijne rijschool, nemen de tijd om de dingen die je lastig vind goed te oefenen. Ik vind ook de prijs kwaliteit verhouding precies goed. En met succes in 35 lessen mijn rijbewijs gehaald waar ik nogsteeds heel erg blij mee ben.
De eigenaar is overleden en ik had al betaald voor examens, mijn theorie behaald en ik wou voor mijn praktijk bellen is dus blijkbaar alles gestaakt. Ik heb zelfs al een stukje betaald voor mijn auto maar heb niks van hun gehoord. Wil mijn geld graag terug hebben.
Goede rijschool altijd aardig en vriendelijk persoonlijk contact met je rij instructeur ook hebben ze een goede theorie cursus die mij enorm heeft geholpen mijn theorie te halen
Fijne rijschool! Goede feedback ontvangen en daardoor in één keer kunnen slagen!
Een rijschool waar je je thuis voelt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid