facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Riessage

Riessage

Info

Hoi, welkom op mijn facebookpagina. Ik ben masseur in Nieuwegein maar kom ook aan huis. (IJsselstein,Vianen,Houten, Vleuten,Utrecht, e.o.).

Geschiedenis

Welkom bij Riessage

Hallo, ik ben Richard. Een naam van een bedrijf is leuk maar het is altijd wel fijn om daadwerkelijk te kunnen zien met wie je te maken hebt. Vandaar dat ik mij bij deze in het kort voorstel, want mijn motivatie, passie voor masseren en de talloze voordelen voor lichaam en geest uitleggen doe ik graag persoonlijk en laat daarna mijn handen verder spreken.

Het geven van een goede massage is niet alleen het hanteren van de juiste grepen, technieken en volgorde van handelen. Naast deze basis is het ook belangrijk dat de totale ervaring er voor zorgt dat je uiteindelijk ontspant en tot rust komt. Ik heb daarom ook een ruime warme ruimte waar naast een rustige ontspannen sfeer ook gewerkt wordt met geur en kleur om een speciaal op jou gerichte sfeer te creëren.

Kortom
Last van vastzittende nekspieren, pijn in de onderrug, hoofdpijn, gespannen door stress? Dan is het hoog tijd om tijd voor jezelf vrij te maken en te gaan genieten van een heerlijke massagebehandeling.

Kom naar Riessage om even helemaal relaxed te zijn, te ontspannen, niets doen, om je lichaam en geest weer helemaal op te laden.

Adres: Ereprijs 21, 3434 CN Nieuwegein-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 06-83988505
Stad: Nieuwegein-Zuid
Route: Ereprijs 21
Postcode: 3434 CN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: massage houten, sportmassage ijsselstein, ontspanningsmassage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DR Body Contour & Face DR Body Contour & Face 444 meter Bij Elena gekomen ivm mijn haarverlies door de telogeen effluvium. Elena legde alles ...
Recensies
Erg goede en professionele massages. Richard weet precies de pijnlijke plekken te vinden en goed te behandelen. Na de behandeling voel je direct verschil. Ook als vrouw voel ik me altijd goed op mijn gemak, wat erg belangrijk is tijdens een massage. Kortom: echt een aanrader!
Eerste keer van mijn leven maar dat voelt heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid