facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DR Body Contour & Face

DR Body Contour & Face

Info

Hier vindt u gehele behandelingen voor cellulitis bestrijding, huidverstrakking
Mesotherapie haar( haaruitnal), Skinbooster gezicht en ogen.

Geschiedenis

Wij bieden U verschillende behandelingen om af te slanken.
Het DR Body Contour & Face maakt gebruik van alternatieve behandelmethoden. Deze methoden zijn zonder chirurgische ingreep en zonder injecties.

Bij het DR Body Contour & Face wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, deze technieken zijn Cavitatie, Elektrostimulatie, LPG Lipomassage, LPG Endermolift, RF behandeling, Wraps en Lymfedrainage, Mesotherapie voor haaruitval, Skinboosters voor gezicht(volume en hydratatie, Mesotherapie voor het lichaam.

Door bovenstaande technieken te combineren kan het DR Body Contour & Face voor u een behandelingstherapie op maat maken, waardoor het resultaat optimaal is.

Werken voor het resultaat dat vindt ons team belangrijk. Heeft u last van cellulitis, spierpijn, huidverslapping, zware benen, te kort aan collageen, krijgt u net niet de vetrolletjes weg die u weg wilt hebben door te sporten , wilt u plaatselijk een maatje minder of gewoon een massage en persoonlijke aandacht dan kunt u bij ons terecht.



"Welkom Bij DR Body Contour & FaceDR Body Contour & Face is een professionele praktijk, dat is gespecialiseerd in lichaams- en gezichtsbehandeling op cosmetisch gebied. De praktijk biedt een pakket van diverse diensten: LPG Endermologie voor het lichaam en gezicht, HydraFacial , Mesotherapie haaruitval, Mesotherapie voor lichaam en gezicht ,Hydro Skinbooster, Anti-cellulitis behandelingen, Radio Frequentie, Cavitatie, Cryolipolyse - Vet bevriezen, Chemische peeling , IPL ontharen, Onze aandachtige medewerkers bieden professioneel inzicht, rust en comfort. Met geavanceerde apparatuur bieden wij u het beste resultaat!"
Adres: De Ratelaar 39D, 3434EW Nieuwegein-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0631276646
Stad: Nieuwegein-Zuid
Route: De Ratelaar 39D
Postcode: 3434EW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Body Contour Zuidbroek, Mesotherapie Nieuwegein, HydraFacial Nieuwegein, Ratelaar 39 Nieuwegein, Endermologie Amersfoort, LPG behandeling Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Riessage Riessage 444 meter Erg goede en professionele massages. Richard weet precies de pijnlijke plekken te vin...
Recensies
Bij Elena gekomen ivm mijn haarverlies door de telogeen effluvium. Elena legde alles haarfijn uit welke manier ze te werk ging en nu inmiddels 8 behandelingen verder zie ik veel vooruitgang. Mijn haar is dikker en door mijn grijze haren zie je allemaal donkergrijze nieuwe haartjes terugkomen. Zelfs gehele nieuwe stukjes. Super blij mee!
Zeer kundig en zeer vriendelijk. Elena adviseert voor jou als persoon het beste uit bestaande mogelijkheden. Nu na 6x LPG super gladde benen ,heel erg blij mee!
Volg regelmatig ontspannende lpg-behandelingen bij Elena, voor mijn lichaam en mijn gezicht. Het houdt mijn huid soepel en het werkt verstrakkend.
Ik ben heel tevreden over Elena. Ze geeft op maat advies, ze is duidelijk en zeer vriendelijk. Na al 6 behandelingen van LPG zijn mijn benen echt veel gladder, plus ze voelen ook lichter. Ik ben er erg blij mee en ik zal hier zeker terugkomen voor sowieso onderhoud en andere behandelingen!
Ik ben zeven weken geleden begonnen met behandelingen bij DR Body Contour & Face en heb inmiddels 6 cavitatie en LPG endermologie behandelingen gehad. Super tevreden met het resultaat tot nu toe en blijf zeker terugkomen! Ik zie echt verschil in de structuur van mijn huid en lijnen van mijn benen. Erg professioneel en eerlijk advies over wat wel en niet mogelijk is. Scherpe prijzen en aanbiedingen, dus ik zeg het is zeker de moeite waard.
Even een review over endermologie en skinboost: 8 weken geleden ben ik een liposuctie ondergaan en 6 weken geleden begonnen met me after lipo behandelingen. De eerste 2 x heb ik een after lipomassage genomen. Dit was echt heel erg pijnlijk. Gelukkig heb ik toen Elena gevonden van Dr. Body contour. Zij heeft namelijk een super goede apparaat voor endermologie behandelingen en nu hoef ik de pijnlijke massages niet meer te ondergaan! Ondertussen al 6 behandelingen endermologie gehad en heb goede resultaat. Me vetophopingen zijn bijna helemaal weg. Ik wil iedereen die een liposuctie ondergaat aanraden van te voren ook endermologie nemen. Mijn dokter heeft me dit helaas niet geadviseerd en ben K pas na me lipo hiermee begonnen. Voor meer informatie zal ik gewoon even bellen met Dr. Body contour! Ondertussen ben ik helemaal weg van Elena en haar werk en heb zojuist een skinbooster gedaan. Van te voren erg zenuwachtig want je krijgt allemaal kleine injecties in je gezicht. Nu net thuis aangekomen en ik kan niet geloven wat voor goede resultaat ik al heb na 1 behandeling! Me hele huid is strak gaan staan en ben echt benieuwd na t eindresultaat! Dit raad ik dus ook echt iedereen aan.
Ben bij Elena geweest voor cryo onderkin gegaan. Nu 1 maand verder en al onwijs mooi resultaat. 2x cryo en endormolift behandeling wekenlijks. Ze kijkt echt goed mee en bied passende oplossingen voor een mooie prijs. We gaan nog verder met endormolift behandelingen voor nog meer resultaat. Ik ben onwijs tevreden!! Volgende traject word het behandelen van een verdikte litteken boven me lip en wil ook zeker endormoligie behandeling voor benen en buik gaan doen
Zeer tevreden over de behandelingen spierstimulatie en LPG. Na 3 weken 6 behandelingen zie ik al wezenlijk veranderingen en resultaten in mijn lichaam. Mijn heupen zijn slanker geworden, rijbroeken en billen zijn strakker geworden en cellulitis is bijna niet meer zichtbaar. De salon ziet er netjes en verzorgt uit. Degene die mij altijd behandeld is Elena, ze is een schat van een vrouw, erg professioneel maar niet commercieel en heeft heel veel kennis over haar vakgebied.
Ontzettend vriendelijke vrouw, Elena, met heel erg veel kennis van het menselijke lichaam. Na een liposuctie van de buik, bij haar LPG behandelingen gedaan voor nog mooier resultaat en wat ben ik blij met het resultaat, mooie zachte huid. Blijf zeker 1x per maand de behandeling doen. Raad haar iedereen aan. Ook voor andere behandelingen. In April ga ik voor verbetering van de huid, van mijn gezicht.
Na een stressvolle periode heb ik alopecia areata op twee plekken gekregen. Na veel onderzoek ben ik uitgekomen bij DR. Body Contour Elena en heb ik mesotherapie behandelingen genomen. Na een paar behandelingen ben ik super blij om te zeggen dat er weer kleine haartjes groeien op de kale plekjes op mijn hoofd, verder groeit de rest van mijn haar extreem snel!! Elena is erg kundig in wat ze doet en ze luistert goed naar wat je zorgen zijn, ook is ze eerlijk en realistisch in de mogelijke uitkomsten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar DR Body Contour & Face met het openbaar vervoer


Nieuwegein, Nieuwegein-Zuid 50 meter
20
Nieuwegein, Nieuwegein-Zuid 90 meter
20
Nieuwegein, 't Veerhuis 110 meter
44
65
74
Nieuwegein, 't Veerhuis 110 meter
202
Nieuwegein, 't Veerhuis 120 meter
44
65
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid