facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ricks Bloemen

Ricks Bloemen
Adres: Boomkamp 33, Rijssen
Telefoonnummer: +31548522017
Stad: Rijssen
Route: Boomkamp 33


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rik Bloemen, Rick's Bloemen Borne, Bloemen Ootmarsumsestraat Almelo, Bloemist Nijverdal, Bloemen Almelo, Bloemen Haaksbergen, Bloemen Beugen, Fleurop Haaksbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemsierkunst van den Berg Bloemsierkunst van den Berg 317 meter Snel dezelfde dag nog wat moeten regelen Super gelukt!
Bloembinderij Anne Bloembinderij Anne 485 meter
Gewoon Marrie Gewoon Marrie 2 km Marie heeft voor onze bruiloft ontzettend mooie bloemstukken gemaakt! Ze is erg entho...
Recensies
Normaal geen klagen, maar vandaag hadden de dames geen zin om te werken!!! Op de vraag of er een folie om de bloemen mocht werd ik afgeserveerd met de woorden zo hoort het en anders niet. Klantvriendelijkheid vandaag een -1
Vanmiddag 10 rozen gekocht. Er waren er 3 geknikt dus terug. Ik kreeg 3! nieuwe! Tjonge, viel me tegen. Had op een nieuwe bos gedacht!
Normaal 5 sterren maar vandaag was de winkel nogal leeg. Geen verassende dingetjes waardoor je bereid ben om een impuls aankoop te doen.
Kom normaal wel bij zaak in Wierden waar personeel vriendelijk en altijd aardig is. Natuurlijk kan iedereen een off day hebben maar zo onbeschoft als ik hier meemaakte slaat alles. Niet alleen tegenover ons maar ook tegen klanten voor mij. Jammer erg jammer. Ga hier in ieder geval niet meer heen.
De winkel heeft hier altijd mooie boeketten en mooie bloemen maar ik wilde graag een boeket laten maken.. dit was rond half 3. De vrouw die mij aansprak zij dat ik daar een beetje te laat voor was en dat er niet al te veel bloemen meer over waren, dat kan ik bergijpen maar ik had al een paar bloemen uitgezocht. Ze zei dat ik anders maar een boeket uit de winkel moest gaan zoeken. Toen ik met een boeket weer bij de kassa kwam vroeg ik of er nog eventueel een paar bloemen bij konden, hierop zei ze dat ze dat niet zou doen want dan zou het beeld van het boeket niet meer kloppen. Daarna benoemde ze nog er trots ook... dat ik een boeket als deze in andere winkels voor 30 euro zou krijgen en hier voor 17 euro.. Ik voelde mij een beetje voor schut gezet en afgewezen.. ik was hier zeker geen... klant is koning! Het personeel vond ik scherp uit de hoek komen en niet vriendelijk.. ik koop hier liever geen boeketten weer.
Kwaliteit van bloemen is altijd goed geweest, maar de klantvriendelijkheid is toch erg diep gezakt. Wij haalden hier altijd onze bloemen, maar na vandaag, waar we zijn uitgelachen, komen wij hier niet weer.
Super mooie winkel veel keuze in bloemen zeer vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel en veel keus in verse bloemen. Boeket samen laten stellen is ook geen probleem, klaar terwijl je wacht.
Ik kreeg nog net niet de bloemen naar mijn hoofd gesmeten! Onvriendelijk personeel.
Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer veel keus
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ricks Bloemen met het openbaar vervoer


Rijssen, Station 90 meter
96
Rijssen, Station 90 meter
95
Rijssen, Station 90 meter
95
Rijssen 120 meter
Sprinter
Rijssen, Oude Veemarkt 310 meter
95

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid