facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gewoon Marrie

Gewoon Marrie

Info

Gewoon Marrie, voor Gewoon mooi bloemwerk, boeketten, afscheidsbloemwerk, trouwbloemwerk, bloemenabonnementen, bedrijfsarrangementen



"Bloemist gespecialiseerd in bruidswerk en afscheidsbloemwerk"
Adres: Brandlicht 42, 7463 CM Rijssen
Telefoonnummer: 0548768791
ln.eirramnooweg@ofni
Stad: Rijssen
Route: Brandlicht 42
Postcode: 7463 CM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ricks Bloemen Ricks Bloemen 2 km Normaal geen klagen, maar vandaag hadden de dames geen zin om te werken!!! Op de vraa...
Bloemsierkunst van den Berg Bloemsierkunst van den Berg 2 km Snel dezelfde dag nog wat moeten regelen Super gelukt!
Recensies
Marie heeft voor onze bruiloft ontzettend mooie bloemstukken gemaakt! Ze is erg enthousiast en denkt fijn mee. Ook kun je met Marie makkelijk in overleggen als er bijvoorbeeld toch nog niets gewijzigd moet worden, heel fijn! Dankjewel!!
Marrie heeft voor onze bruiloft afgelopen augustus prachtig bloemwerk geleverd. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we fijn contact gehad. Marrie is een bloemist bij wie alles mogelijk is en zij wist onze wensen precies te vertalen naar de uiteindelijke bloemstukken binnen ons gestelde budget. Ze overleefden zelfs de hittegolf op onze trouwdag! Nogmaals dank voor je prachtige werk en ons leuke contact Marrie! Dorith & Joël Foto's door @quayphotography.nl
Marrie hebben we ontmoet op een bruidsbeurs. Direct hadden we een goed gevoel en een goede klik waarna we een afspraak bij haar hebben gemaakt. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en het resultaat was echt top! Veel complimenten over de bloemen bloemstuk voor de auto, boeket en de corsages gekregen. Wij kunnen 'Gewoon Marrie' zeker aanraden!
Tijdens onze trouwdag, op 23-09-2022, hebben wij ontzettend genoten van het prachtige bloemwerk. Alles super goed verzorgd door 'Gewoon' Marrie. Het boeket, het autobloemstuk, corsages, etc. We konden altijd even een appje sturen om iets te vragen of dingen aan te passen. Niets was moeilijk en Marrie dacht fijn met ons mee! Kortom ontzettend blij met onze keuze voor Gewoon Marrie!
Supermooi bloemstuk, boeket en corsages.. waren er heel blij mee! Precies wat we voor ogen hadden..
Marrie heeft het bloemwerk verzorgd voor onze bruiloft en we waren hier erg blij mee! Ze luistert goed naar je wensen en heeft ook veel voorbeelden om te laten zien wat mogelijk is.
Super blij met het bloemwerk wat Marrie heeft verzorgd op onze trouwdag! Alles helemaal naar onze smaak En.. super fijn dat ze het gewoon op locatie bracht.
Marrie is een enthousiaste lieve en leuke bloemist. Ze heeft de bloemen op onze bruiloft verzorgd en dat erg mooi gedaan. Ze denkt mee met ideeën, laat voorbeelden zien en luistert naar wat je wil. Ik wou een persoonlijke touch in mijn boeket en Marrie twijfelde hier geen moment over en heeft er iets moois van gemaakt. Het haarstukje konden we de avond voor de bruiloft al ophalen, zodat de kapper deze 's ochtends gelijk kon gebruiken. De rest van de bloemen kwam Marrie zelf brengen en maakte de bloemstukjes vast aan de auto. We hebben veel complimenten gehad over de bloemenstukjes. Wij zouden "GewoonMarrie" zeker aanraden. Marrie, nogmaals bedankt voor je prachtige werk!
Gewoon Marrie denkt altijd met je mee en de bloemen waren van top kwaliteit. Super!
Marrie heeft de bloemstukken verzorgd op onze bruiloft. Marrie is een heel leuke spontane vrouw en houdt van haar werk dat is duidelijk terug te zien in de bloemstukken. Mijn boeket en de rest van de bloemstukken waren echt prachtig!! Alles wat we hadden doorgegeven waar we van hielden heeft Marrie terug laten komen en het was nog mooier dan we hadden verwacht!! Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid