facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Richard Vermeulen Grondwerken

Richard Vermeulen Grondwerken

Info

Richard Vermeulen Grondwerken voor verhuur van minigravers,miniloaders
Maar ook voor bestrating van uw tuin,oprit e.d.

Geschiedenis

Sinds 1996 is Richard Vermeulen Grondwerken een zelfstandig bedrijf voor alle werkzaamheden op het gebied aan sloop- graaf- en grondwerk. Wij zijn een klein bedrijf met grote kwaliteiten en staan dag en nacht voor u klaar, zes dagen per week.



"Richard Vermeulen grondwerken is een echt familiebedrijfGROOT GEWORDEN DOOR KLEIN TE BLIJVENAl die jaren zijn wij blijven investeren in mini gravers, mensen en kennis. Wat veel klanten van Vermeulen Grondwerken allen zullen bevestigen is dat wij speciale aandacht aan hun wensen geven. Veelal werken we op projecten waar bijvoorbeeld al een bestaand huis of tuin is en wij ons werk moeten doen in een omgeving waar men zuinig op is. Wij begrijpen dat als geen ander en proberen ook zoveel mogelijk mee te denken door flexibel te zijn en simpelweg afspraken na te komen. Zo werken we ook ’s avonds en op zaterdagen om de klus te klaren."
Adres: Haverkamp 16, 5741PN Beek en Donk
Telefoonnummer: 06-53149903
Stad: Beek en Donk
Route: Haverkamp 16
Postcode: 5741PN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beek en Donk Beek en Donk 1 km Beek en Donk is a town in the province Noord Brabant, Netherlands. There are 10,028 i...
Heereind Heereind 2 km Heereind is een buurtschap in het buitengebied van de voormalige gemeente Beek en Don...
Recensies
Top, vriendelijke man. na offerte aanvraag akkoord op gegeven. netjes volgens afspraak stonden ze klaar. door verlate levering van onze tegels kon het werk niet afgemaakt worden in de geplande week. na dat we de tegels geleverd hebben gekregen heeft hij het in 2 avonden met extra hulp direct erin gelegd. top service! deze man moet je hebben voor je tuin.
Nadat hij langs was gekomen zou hij binnen een week een offerte uitbrengen omdat we haast hadden, maar toen hij nog niet had gereageerd vroeg ik het alsnog en toen had hij een 'grotere klus aangenomen'. Geen goede communicatie dus...want mijn tijd kost ook geld. Over zijn vakmanschap kan ik niets zeggen, helaas niet...
Asociale chauffeur! Werd afgesneden en toen ik toeterde kreeg ik een middelvinger.
Goed is goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid