facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heereind

Geschiedenis

Heereind is een buurtschap in het buitengebied van de voormalige gemeente Beek en Donk, nu deel van de gemeente Laarbeek in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De buurtschap ligt ten westen van de bebouwde kom van Beek en Donk.Deze plek kent reeds bewoning vanaf de Merovingische tijd, toen omstreeks het jaar 650 een nederzetting ontstond op hogere delen van het dekzandlandschap. Vanaf de 14e en 15e eeuw breidde de bewoning zich uit tot lager gelegen delen, zoals Donkersvoort, de Bemmer en de Karstraat.

Adres: Beek en Donk
Stad: Beek en Donk


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Heereind.

Beek en donk woonplaats

openingstijden, locatie, vervoer. Heereind adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Heereind. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Heereind delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid