facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ri-Jo Dansacademie, Party- en Businesscenter

Ri-Jo Dansacademie, Party- en Businesscenter

Info

Het nieuwe Ri-Jo, ervaar het verschil!
Voor dansen, uw speciale en zakelijke aangelegenheden.

Geschiedenis

Dansacademie Ri-Jo bestaat inmiddels al 31 jaar!!! Met meer dan 15 verschillende dansstijlen voor jong en oud zijn wij de grootse in de regio.

Trouwlocatie en Partycenter Ri-Jo is recent verbouwd en biedt naast het dansen nog veel meer. "Wie nu bij ons binnenkomt, is verkocht en verzint wel een reden om een feestje te geven." Voor uw bruiloft, verjaardag, receptie, themafeest of andere speciale gelegenheid bent u bij Ri-Jo aan het juiste adres. Ook zijn wij een officiële trouwlocatie in Hellevoetsluis, zo heeft u alles onder één dak van jA tot Z.

Adres: Kanaalweg oostzijde 134, 3224 AD Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181311103
ln.oj-ir@ofni
Stad: Hellevoetsluis
Route: Kanaalweg oostzijde 134
Postcode: 3224 AD



op zoek naar gerelateerd: ri-jo hellevoetsluis, ri-jo terrasoverkapping, streetdance hellevoetsluis, ri-jo terrasoverkapping review, salsa dansen hellevoetsluis, ballet hellevoetsluis, ri-jo overkapping, dansles hellevoetsluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy Kids Entertainers Happy Kids Entertainers 757 meter We hebben op onze vakantiebijbeldag genoten van de voorstelling van juf Snapniks! Elz...
Kooistee Dance kids Kooistee Dance kids 928 meter heerlijk 2 uurtjes gesport
Studio Confi.Dance Studio Confi.Dance 2 km Studio Confi.Dance is een thuis voor iedereen die gek is op dansen! Er wordt met pass...
Recensies
Grote zaal met goede sfeer tijdens Boogie Wonderland. Biertje € 3, wijntje € 3,75, met muntjes. Gratis garderobe en toiletten.
Op 25 maart hebben wij elkaar het Ja woord gegeven. Hierna hebben we een super mooi feest kunnen geven op een top locatie. Wat een service!! Mede dankzij Ri-Jo hebben wij een onvergetelijke dag gehad. Heel erg bedankt voor het mooie feest, de service en jullie gastvrijheid!!
Alleen maar lof voor Ri-Jo en haar medewerkers. Een toplocatie met alle mogelijkheden. Ook de medewerkers zijn zeer behulpzaam, altijd bereikbaar en denken echt met je mee. Wij hebben een aantal privé danslessen gevolgd met groot plezier en vervolgens ons feest hier gehouden. Een groot succes!
Goed te contacten/bereikbaar met vragen en er wordt ook iets mee gedaan.
Zeer mooie feestlocatie in Hellevoetsluis! Altijd alles tot in de puntjes geregeld door eigenaren Danny en Chiara. Een echte aanrader wanneer je opzoek bent naar een partycentrum in de omgeving van Westvoorne!
Mooie locatie, goed verzorgt, fijne sfeer
Op 22 december hebben wij onze 40 jarige bruiloft gevierd bij RiJo. We hebben een geweldig feest gehad. Prima verzorgd en op aanraden van Danny was onze avond compleet met een geweldige DJ. Een zeer gelaagde avond waar wij nog steeds met veel plezier op terugkijken.
Al jaren ons vaste adres wanneer er iets gevierd mag worden ! Voor het Team van Ri-Jo is nooit iets te gek. Afspraken worden nagekomen en hun creativiteit is telkens weer verrassend.
Toplocatie voor een feest of danslessen! De gastvrijheid en aandacht voor iedere gast staat voorop.
Een heel mooi dans centrum ook mooie zalen voor feesten en bruiloften in 1 woord geweldig
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ri-Jo Dansacademie, Party- en Businesscenter met het openbaar vervoer


Hellevoetsluis, De Sprong 240 meter
91
Hellevoetsluis, Vlotbrug 380 meter
104
404
Hellevoetsluis, Vlotbrug 390 meter
104
404
Hellevoetsluis, Struytse Hoeck 450 meter
104
404
91
Hellevoetsluis, Struytse Hoeck 490 meter
104
404

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid