facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Kids Entertainers

Happy Kids Entertainers

Info

Happy Kids Entertainers biedt diverse soorten kinderfeesten aan, bij u thuis.
U heeft de keuze uit verschillende personages en pakketten. Zie onze website

Geschiedenis

Kinderfeest aan huis en bedrijf. Verschillende personages mogelijk, kijk op de website www.happykidsentertainers.nl



"Entertainment voor jong tot oud.Muzikant en zangeres voor ouderen.Themafeesten en kindershows voor kinderen."
Adres: Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0620674200
ln.sreniatretnesdikyppah@ofni
Stad: Hellevoetsluis


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ri-Jo Dansacademie, Party- en Businesscenter Ri-Jo Dansacademie, Party- en Businesscenter 757 meter Grote zaal met goede sfeer tijdens Boogie Wonderland. Biertje € 3, wijntje € 3,75, me...
Recensies
We hebben op onze vakantiebijbeldag genoten van de voorstelling van juf Snapniks! Elza weet iedereen van jong tot oud én ouder heel knap en met echte aandacht te betrekken door de verschillende vragen, liedjes en taken die ze tijdens haar voorstelling heeft. De vrolijkheid en het enthousiasme voor de blijde boodschap spatte ervan af!
Voor het 40-jarig bestaan van onze kerk is Elza uitgenodigd om een optreden te verzorgen voor de kids. Dit heeft ze geweldig gedaan, op een mooie laagdrempelige manier betrok ze alle kids in haar spel. Je hebt talent Elza, bedankt voor je komst!
Wij vinden het elke keer weer opnieuw geweldig als Elza de troubadour bij ons in Het Kulckhuis komt optreden! Onze bewoners genieten volop en je ziet bewoners “open” gaan. Elza speelt zo mooi in op onze bewoners dat je gewoon warm word van binnen! Elke keer dat ze er is is weer een feestje. Dus een absolute aanrader om haar te boeken.
Wat een feest was dat afgelopen zondag bij ons in de kerk! Elza heeft goeie interactie met jong en oud, iedereen had grote aandacht, echt super. En wat een enthousiasme heeft Elza, dikke aanrader!
Met één woord GENIETEN! Voor een tweede keer mocht ik de voorstelling van juf Snapniks bijwonen. Van grappig zelfs hilarisch! tot serieus, van groots tot heel klein en kwetsbaar dichtbij te laten komen, weet Elza de kinderen mee te nemen in het verhaal. Geweldig om te zien hoe puur de kinderen reageren, geboeid aan het luisteren waren en hardop of stilletjes zaten te genieten! Elza is iemand die met passie, kundigheid en enthousiasme Bijbelse thema’s heel dichtbij weet te brengen!
We mochten Happy Kids Entertainers Elza ontvangen tijdens onze jaarlijkse openluchtdienst van Open Deur Steenbergen. Hoe dan? is een hele leuke interactieve voorstelling voor jong en ouder. Wij hebben genoten! Dank je wel, Elza
Elza een geweldig persoon met hart op de juiste plaats , ontzettend lief en luisterend oor voor bewoners . Gewoon boeken en u ervaar t zelfde , een dikke 10 verdiend . Goud waard voor voor de bewoners . dank je wel Elza ik hoop je nog een keer bij ons te ontmoeten Jeanette
Ruim twee jaar na haar optreden als Juf Snapniks was Elza terug in onze gemeente als detective met de show 'Hoe dan?'. De kinderen herinnerden haar nog als Juf Snapniks en zullen haar de komende jaren nog wel onthouden als detective. Wat een geweldige voorstelling was het weer! Het is prachtig hoe Elza een lastig thema vertaalt naar begrijpelijke taal. De kinderen werden vanzelf meegezogen in het verhaal en de zoektocht. Met leuke goocheltrucs en grapjes blijven ze geboeid tot het eind. Mooi om zo een impact te hebben op kinderen vanuit een verhaal uit de bijbel met een belangrijke boodschap. We hebben met jong en oud weer genoten!
Elza heeft een geweldig contact met de kinderen en neemt ze mee in haar verhaal. Ook de ouders worden meegenomen door af en toe hen aan het werk te zetten. Ze gebruikt veel humor en aantrekkelijke attributen om haar boodschap over te brengen.
Onze bewoners pg en somatiek genieten iedere keer weer als Elza langs komt. Wat muziek met mensen doet is fantastisch. Eigenlijk zou iedereen eens moeten zien en ervaren wat het doet bij onze bewoners. Muziek verbindt en raakt je hart!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid