facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RHF Royal Health Foam

RHF Royal Health Foam
"Matrassen van Royal Health FoamSinds 1998 maken wij comfortabele matrassen die perfecte ondersteuning bieden en bovendien uitstekend ventileren. In de showroom vlakbij het Scheveningse strand, staat deskundig personeel klaar om u persoonlijk advies te geven. Wij werken met vier hardheden, de beste materialen en gekwalificeerd schuim in al onze matrassen. Bovendien zijn onze matrassen gegarandeerd vrij van giftige stoffen. Hierdoor bent u verzekerd van échte kwaliteit voor écht lekker slapen."
Adres: Soetensstraat 18 , Den Haag 2586 XS, NL
Telefoonnummer: 070 338 7010
Stad: Den Haag
Route: Soetensstraat 18
Postcode: 2586 XS



op zoek naar gerelateerd: Royal Health Foam slecht, Royal Health Foam ervaringen, Royal Health Foam garantie, Royal Health Foam topper, Royal Health Foam Consumentenbond, Royal Health Foam kussen, Beddenzaak Den Haag, Premium Support traagschuim matras
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Engering Slaapcomfort Engering Slaapcomfort 2 km Ik heb geen goede ervaringen met Engering Slaapcomfort. Duur matras gekocht maar ben ...
Henk Bosman Bedden Henk Bosman Bedden 4 km Na een uitgebreid advies en prima service van dhr vd Raaf, hebben wij nu een heerlijk...
Dreamzzz Bedden en Matrassen Dreamzzz Bedden en Matrassen 4 km Ik kwam hier voor een zachte topper, wat ik thuis kreeg was een stevige topper. Na la...
Recensies
Op naar naar een matras voor de lange termijn heb ik alle reguliere beddenwinkels vereerd met een bezoekje. Uiteraard ook diverse matrassen uitgeprobeerd, maar op advies van een concurrent uiteindelijk terechtgekomen bij Health Foam. Geen sjiek de friemel showroom met gladde verkopers, maar diverse kwaliteitsmatrassen met medewerkers die de tijd nemen om de ins en de outs van een goed matras voor jouw persoon uit te leggen. Na een tweede bezoek overtuigd geraakt van deze aankoop en in goed overleg met eigenaar Chris een Premium Air Koudschuim matras extra firm aangekocht. Aankoopproces verliep soepel en de matras is binnen de levertijd bezorgd tot in de slaapkamer. Zeer content mee, en alle positieve reviews die ik over dit bedrijf ben tegengekomen, zijn zonder meer terecht. Kan een bezoekje aan de showroom van Healh Foam dan ook zonder meer aanraden, als je op zoekt bent naar een matras waar je zonder klachten weer een paar jaren mee vooruit kunt. Mijn dank voor de goede service tot zover en graag tot een volgende keer.
Geweldige zaak RHF Ze nemen de tijd voor je en geven prima advies om een goede keuze te kunnen maken welk matras exact bij je past. Wij zelf hebben al meerdere malen een matras daar gekocht alwaar we zeer tevreden over waren. Doch mijn laatste matras traagschuim vond ik wat slapjes wellicht door mijn gewichts toename. Na gedegen advies van Chris heb ik uiteindelijk voor een koudschuim matras gekozen. dit was een perfekt advies ik slaap weer als doornroosje en zonder rugpijn. RHF is echt een aanrader.
Begin 2018 heb ik bij Royal Health Foam 2 matrassen besteld. Een Comfort De Luxe koudschuim matras. Voor mijn vriendin heb ik de medium destijds geadverteerd met 65 t/m 80kg en een firm voor mij destijds geadverteerd met 80 t/m 100kg. De eerste tijd was het matras echt ideaal en sliep deze bijzonder goed. Echter biedt dit matras inmiddels onvoldoende ondersteuning. Nadat je er even op ligt ontstaat er kuilvorming, iets wat echter niet te meten is via hun meetmethode wat ze doen met een lat als er niet op gelegen is. Dit heeft inmiddels geresulteerd in rug en slaapklachten. Hierdoor wordt er geen garantie geleverd door Royal Health Foam, ondanks dat de klachten binnen nog geen 5 jaar zijn ontstaan. Op de website is inmiddels ook de lengte van de garantie korter geworden voor dit matras en is de firm in 1x nog maar t/m 85kg. De reviews op hun eigen site zijn ook bijzonder selectief. Aangezien ik een review heb verstuurd met mijn eigen ervaring, hier heb ik wel een reactie op gehad. De review is echter niet op de site geplaatst. Ze zijn dus niet transparant te noemen. Ik raad iedereen af hier een bestelling te doen.
Update: Bijna 3 maanden verder en nog steeds enorm blij met onze aankopen 4 matrassen, electrische lattenbodems. Geen rugpijn meer!! ---------------------------------- Half november zeer uitgebreid onderzoek gedaan, want ja... het is wel een bak met geld als je een behoorlijk matras wil aanschaffen, zo merkte wij. Zo kwamen wij steeds uit bij RHF. Meerdere malen langdurig telefonisch contact gehad met Daniël. Erg geduldig, zeer vriendelijk en professioneel advies gekregen. Uiteindelijk eigenaar Chris nog aan de telefoon gehad. Super aardig. Veel vertrouwen gegeven over service wat betreft geld proberen /omruilen etc. Matrassen snel en keurig afgeleverd door lieve behulpzame man. Wij hebben vier matrassen gekocht. 2 op 2 verschillende adressen. 2x top service. Matrassen slapen HEERLIJK! Mijn rugklachten zijn nagenoeg weg. Na 1 nacht al, niet gelogen! Extra firm comfort. Ik hoop dat ze héél lang meegaan
Super! Ik ben na vele jaren hier voor de 2e keer teruggekomen voor een matras voor mezelf en mijn vriendin. Geweldige service, goed geholpen zonder pusherig commercieel belang, veel keuze zodat het perfect op je aansluit. De matrassen zijn van geweldige kwaliteit. Eerder kreeg ik rugklachten van een matig IKEA matras, dat is toen verholpen bij mijn eerdere aanschaf. Daarom ben ik nu gelukkig weer terug voor de tweede keer en slaap als een roos. :
Ik heb zojuist mijn tweede matras gekocht bij RHF. Traagschuim, Premium-Support. Een fijn matras dat veel steun geeft, maar toch niet drukt. Ik heb door pijnklachten al veel matrassen geprobeerd en nergens mijn draai op kunnen vinden. Tot ik bij RHF terecht kwam. Fijne service, veel inzicht, fijne matrassen. Bedankt!
Ca. 14 jaar geleden kochten we onze eerste traagschuimmatrassen bij Royal Health Foam. Hier ging een zorgvuldig en kundig advies van dhr. Chris Nederhorst aan vooraf, goed afgestemd om onze situatie. Eén matras hebben we moeiteloos kunnen omruilen voor een 'firm' uitvoering i.p.v. 'medium'. Onlangs kochten we een ander merk traagschuimmatrassen. Mijn rug heeft hier geen baat bij en daarom hebben we weer contact opgenomen met RHF en nieuwe matrassen besteld. We rekenen en vertrouwen erop dat we weer goede matrassen ontvangen en ook weer van een goede nachtrust zullen genieten.
Noordwijk 09-01-2023, Elke ochtend kwam ik met rugpijn uit bed. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar matras dat mij zou kunnen helpen en vond de website van RHF Royal Health Foam. Na een slaapadvies van hun kwam ik uit op een 90 x 200 Firm Original Support traagschuim matras. In hun koopjeshoek hadden zo'n matras op voorraad die kon ik met een behoorlijke korting kopen. Ik slaap hier nu ruim een maand op en kom nu elke ochtend zonder rugpijn mijn bed uit. Ik ben ook zeer tevreden dat het matras binnen de afgesproken tijden 1 uur speling werd gebracht. Jan Bouwmeester.
Ik slaap al jaren heerlijk op de matrassen van RHF. De kwaliteit van de matrassen is super goed, de afwerking is heel netjes. Ook na vele jaren zijn onze matrassen nog zoals ze geleverd zijn! De werknemers van RHF zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Er zijn weinig bedrijven meer die zo goed zijn voor hun klanten!
Niet normaal,wat een super bedrijf!! Na jaren ellende met veel pijn door reuma nu eindelijk heerlijk liggen op ons premium traagschuim oplegmatras. Het verschil was al meteen de eerste nacht enorm en ik heb geen twee weken wentijd nodig gehad. Zeer goede service en mooie kwaliteit. Chris Nederhorst heeft mij behoed voor weer een miskoop. Wat ben ik blij dat ik zijn advies opgevolgd heb. Misschien dat we onze huidige boxspringmatrassen ook wel gaan vervangen voor goede. Even een ritje naar Den Haag binnenkort. Bovendien zou er 3 a 4 weken levertijd op zitten en uiteindelijk nog geen twee weken hoeven wachten en dat terwijl we een aparte maat met een dubbele split nodig hadden. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid