facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Engering Slaapcomfort

Engering Slaapcomfort
"Een goed bed en matras zijn belangrijke voorwaarden voor een goede nachtrust en hebben daardoor invloed op hoe u zich overdag voelt. Sterker nog, als u op een bed slaapt dat niet goed bij u past, dan kunt u zelfs last krijgen van lichamelijk klachten. Dat zou vervelend zijn.Bij beddenspeciaalzaak Engering in Den Haag hebben wij ons daarom gespecialiseerd in het geven van slaapadvies. In onze winkel begeleiden wij u bij het kiezen van het bed en matras dat bij u past. En mocht het onverhoopt toch zo zijn dat het matras niet aan de verwachtingen voldoet, dan kunt u het ruilen voor een soortgelijk matras. De voorwaarden daartoe, kunnen per leverancier verschillen."
Adres: Frederik Hendriklaan 119E , Den Haag 2582 BX, NL
Telefoonnummer: 070 354 2811
Stad: Den Haag
Route: Frederik Hendriklaan 119E
Postcode: 2582 BX



op zoek naar gerelateerd: Badtextiel Den Haag, Kussens Den Haag, Dekbedden Engering, Megastores Den Haag sloop, Turkse Meubelzaak Den Haag, One Room Living Den Haag, Simmons matras Nederland, Lion Beddenshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RHF Royal Health Foam RHF Royal Health Foam 2 km Op naar naar een matras voor de lange termijn heb ik alle reguliere beddenwinkels ver...
Henk Bosman Bedden Henk Bosman Bedden 3 km Na een uitgebreid advies en prima service van dhr vd Raaf, hebben wij nu een heerlijk...
Dreamzzz Bedden en Matrassen Dreamzzz Bedden en Matrassen 4 km Ik kwam hier voor een zachte topper, wat ik thuis kreeg was een stevige topper. Na la...
Recensies
Ik heb geen goede ervaringen met Engering Slaapcomfort. Duur matras gekocht maar ben er niet tevreden over. Helaas wordt er niet met mij mee gedacht . Geen garantie ! Alles in onmogelijkheden !
Engering is een begrip. Onze bedden komen altijd van deze winkel, maar ook ons beddengoed en kussens komen er vandaan. Als je de tijd neemt om een matras uit te zoeken, dan weet je zeker dat je goed gaat slapen. Uiteraard met geweldig advies. Onze oude matrassen werden bij aflevering van de nieuwe netjes meegenomen. Perfect geregeld, prima zaak.
Goed geholpen. Nette winkel met kwaliteitsproducten.
Vanwege het brede aanbod van Engering heb ik besloten om een kijkje te nemen in de winkel! Een superleuke winkel op de Fred in den Haag. Ik was erg goed geholpen door de vriendelijke medewerkster en ze wist me veel te vertellen over de verschillende bedden. Dit heb ik liever dan een winkel dat maar 1 merk voert, ik heb zo meer het gevoel dat er in mijn belang wordt geadviseerd. Ik heb een nieuw bed gekocht en slaap er al een week op. Ik wou graag een nieuw bed omdat ik wat problemen met mijn rug had en deze lijkt nu in ieder geval verholpen! Bedankt team van Engering en ik kom zeker terug!
Veel spullen koop ik tegenwoordig online, maar ik ben blij dat ik voor een bed nog fysiek naar de winkel kan. Toch een aankoop waarvan je goed en degelijk advies wilt krijgen van experts. Bij Engering heb ik dit absoluut mogen ervaren. Een aantal maanden geleden heb ik hier op goed advies een volledig bed gekocht en dit bevalt mij uitstekend. Matras en onderstel naar mijn wensen. Een winkel waar goed, gedegen en persoonlijk advies centraal staat. Absoluut een aanrader!
Een maand geleden samen met mijn opa en oma een bed van auping voor hun gekocht hier. Ze hechtte veel waarde aan het proberen en advies krijgen omdat comfort steeds belangrijker wordt op die leeftijd. Na een maand hebben ze minder klachten en is het volledig de investering waard. Daarnaast kwam er heel attent een bericht hoe ze het ervaarde. Servive en kwaliteit was top!
Geweldige winkel. Via een kennis geadviseerd om hier eens te kijken omdat ik een nieuw bed zocht. Ik ben heel goed geadviseerd door het personeel. Je ziet duidelijk het verschil tussen zo een gerenomeerd bedrijf als Engering en een winkel als Beter Bed, zowel in kennis van het personeel als van de producten die ze verkopen. Ik weet het zeker hier koop ik mijn volgende bed weer!
Super winkel! Ze hebben werkelijk alles. Ik heb er spiralen en matrassen gekocht. Ik werd erbij goed geadviseerd en vriendelijk personeel. Later ook nog een heerlijk badjas gehaald, genoeg keuze.
Een mooie winkel. Prachtige ochtendjassen en alles voor het comfortabel maken van je slaapkamer. Goede merken.
Wat een geweldige winkel. Het personeel heeft veel kennis en er wordt goed advies gegeven. Ik zou iedereen aanraden om hier een naartoe te gaan. Ben daarom een beetje verbaasd over sommige reacties hier. Maar goed het bedrijf heeft heel veel klanten natuurlijk en dat is niet voor niks. Ik weet 1 ding en dat is dat ik weer terug kom!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid