facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rhenen railway station

Geschiedenis

Rhenen is a railway station located in Rhenen, the Netherlands. The station was opened on 18 February 1886 and is located on the Kesteren–Amersfoort railway (Maarn - Rhenen). The services are currently operated by Nederlandse Spoorwegen. The station closed on 17 September 1944 and reopened on 31 May 1981. There is a single terminating platform.Train servicesThe following services currently call at Rhenen: 2x per hour local service (sprinter) Breukelen - Utrecht - RhenenBus services 44 45 50 80 680 683 690

Adres: Rhenen
Stad: Rhenen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Station Rhenen Station Rhenen 0 meter Gaaf station voor trein- en natuurliefhebbers maar in de buurt van Rhenen staat het s...
Recensies
Gaaf station voor trein- en natuurliefhebbers maar in de buurt van Rhenen staat het station niet. Ook is er niks aan sanitair mocht dat nodig zijn of iets waar je eten en drinken kunt halen. Er rijden doordeweeks 2x/uur treinen naar Uitgeest af en toe eindigt de trein al in A’dam Centraal. In de spits rijdt er ook 2x/uur een extra sprinter tot en met Breukelen. In het weekend rijden er alleen sprinters naar Breukelen. De reizigers die naar Arnhem Centraal willen, kunnen pas overstappen op Driebergen-Zeist.
Klein station. Behoorlijk wat parkeergelegenheid. Er is een toilet aanwezig, betalen hiervoor moet met een bankpas.
Klein station met weinig voorzieningen alleen wachtruimte, groot en gratis parkeerterrein en fietsenstalling. Stoptrein rijdt elk halfuur naar Amsterdam, via Utrecht CS dus niet alleen in de weekenden. Tip: voor versnaperingen en toiletbezoek kun je terecht bij de Esso op het viaduct.
Aah kijk dit is echt een prettig station. Goede sfeer. En heel gezellig.
Prachtige natuurwandeling op en om de Grebbeberg, die feitelijk bestaat uit drie bergen en waar in WOII hard is gevochten. Maar ... de grebbelinie is eigenlijk veel ouder en het gebruik van het water als verdedigingslinie gaat terug tot in de 18e eeuw! Bezoek het enige kerkhof in Nederland met Nederlandse militairen. Volg de IVN wandeling, die brengt je op mooie plekjes.
Een vrij eenvoudig station. Alleen is het een beetje vervelend dat er een rij vormt bij de OV-chipkaart paal bij drukte.
Als je betere voorzieningen bied gaan er meer mensen met het openbaar vervoer
Prachtige omgeving wandelen fietsen een must
Vertaald door Google Zonnige sfeer, terras om te genieten van een drankje. Origineel Sunny atmosphere, terrace to enjoy a drink.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid