facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Wollerich

Restaurant Wollerich

Geschiedenis

Serveren van mooie gerechten van top kwaliteit bij Wollerich.
Lid van Alliance Gastronomique,
1 Michelinster
17 punten Gault Millau
51 Lekker 2016

Adres: Heuvel 23, 5492 AC Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413473333
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Heuvel 23
Postcode: 5492 AC



op zoek naar gerelateerd: Wollerich aanbieding, Taste Wollerich, Wollerich Paasmenu, Wollerich box, Wollerich menu, Heuvel 23 Sint-Oedenrode, Noble Den Bosch, Italiaan Sint-Oedenrode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wollerich Wollerich 10 meter Het eten bij Wollerich is van uitstekende kwaliteit en variëteit. De gerechten zijn b...
Recensies
Het eten was van een top niveau. Genoten. Personeel vriendelijk en zeer attent. Genoeg ruimte om ver genoeg van elkaar af te zitten. Enig nadeel we zaten bij het raam en de rook van sigaretten buiten trok naar binnen.
Super avond gehad. Heerlijk gegeten, lekkere bijpassende wijnen, goede service en met the yard arrangement compleet verzorgd. Nergens over nadenken enkel genieten.
Het was fantastisch. Helemaal in balans.
Mooi gelegen restaurant. Heerlijk eten. Prachtige gerechten met bij passende wijnen. Keurige bediening. Een fijne avond gehad.
Heerlijk genoten van de mooie ambiance, het voortreffelijke diner en de gastvrijheid. Elk gerecht als een schilderijtje en vol van smaak. Zeker eens gaan doen!
Een goed aankleding uiterst vriendelijk en over Heerlijk eten
Niet alleen weer geweldig goed gegeten in een fijne ambiance. Maar het voelde ook heel veilig en vertrouwd dankzij Meriam en haar team. De ruim opgezette indeling, de i-air afzuiger, de veiligheid maatregelen maakten het tot een zorgeloze avond waar de culinaire ervaring centraal stond. En dat moet ook in deze wonderlijke tijd.
Wat hebben wij heerlijk gegeten! De amuses en alle 5 de gangen, allemaal top! En elk gerecht een kunstwerk. Gewoon jammer om op te eten. Prijs prestatie is voor ons dik in orde!
Ontzettend lekker gegeten! Heel verrassend
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid