facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Waterproef

Info

French modern cuisine - Award winning winelist -wines by the glas - Coravin specials

Geschiedenis

Waterproef is gevestigd in de Tweede Binnenhaven van Scheveningen, in het voormalige gebouw van de visafslag en op loopafstand van het strand, boulevard en het Zuiderstrandtheater.

Lunchen of dineren met uitzicht over de haven, eigentijdse gerechten in een ontspannen sfeer, met oog voor plezier en prijs-kwaliteit.

De 69 pagina's tellende awardwinnende wijnkaart is uniek, met een zeer uitgebreide selectie wijnen per glas, Coravinpagina, champagnes, bourgognes, bordeaux en natuurlijk biologische wijnen.

Wij streven naar een goede balans tussen interessant en origineel, modern & klassiek en naar variatie, ook qua prijs. Een tip voor de wijnliefhebber!

Een vergadering, zakelijke lunch of diner, huwelijk of gewoon iets te vieren?

Er is een ruimte beschikbaar om in privesfeer te kunnen eten.
(max. 12 personen).

Onze Vinotheek, waar onze mooiste wijnflessen liggen opgeslagen is geschikt voor intieme wijndiners of wijnproeverijen.



Er is veel mogelijk, bel of mail ons gerust voor meer informatie.



Adres: Dr. Lelykade 25, 2583CL Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031703588770
Stad: Scheveningen
Route: Dr. Lelykade 25
Postcode: 2583CL


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 14:30
Donderdag: 12:00 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De eetkamer van Scheveningen De eetkamer van Scheveningen 2 km Food was fantastic. My favourite dish was the scallop dumping in a broth boulion wit...
Restaurant Spijs Restaurant Spijs 2 km Absoluut heerlijk gegeten, wij zijn voor het bijpassende wijnarrangementgegaan en de ...
Recensies
Geweldige service, geweldige smaakcombinaties. Locatie ook fantastisch!
Wijn-spijs combinatie was heerlijk en verrassend. Personeel erg vriendelijk en locatie is een droom. Dikke aanrader!
Het was weer super goed allemaal. Eten, wijn, ambiance, bediening. Hier komen we graag en dat blijft ook zo!!
Heerlijk weer! En heerlijk weer! Op een subtropische lentedag lekker slenteren aan de haven van Scheveningen. Kan het nog mooier? Ja, wel als je afsluit bij Restaurant Waterproef op de Doctor Lelykade zoals wij! ;- Verrassende en mooie gerechten en fijne wijn! Wanneer schijnt de zon weer!? Bedankt en tot de volgende keer!
Ingeklemd tussen populaire eetgelegenheden aan de haven zit n echt goed restaurant. Vriendelijke ontvangst. Vlotte n voorkomende bediening. Heerlijk menu met o a rogvleugel. Heerlijk glas wijn erbij. Helaas geen amuses. Voor herhaling vatbaar.
Heel leuk op het terras aan de haven gezeten, voelde als vakantie! Het wachten op de eerste gang duurde wat langer, maar daarna kwam het goed op gang. We hadden een 5-gangen menu en het was erg lekker!
Veel bijzondere smaken; mooie spijs wijn combinaties en een kok die enthousiast verteld over zijn groentetuin op zijn dakterras. Mooie mensen die de zaak bemannen! Aanrader..
De 1e keer hier geweest en was super lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid