facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Spijs

Restaurant Spijs

Info

Spijs biedt een kaart vol internationale gerechten. Zelf noemen we het graag Global Cooking. Laat u ongedwongen genieten van een culinair avondje uit.

Geschiedenis

Restaurant Spijs is een perfecte locatie om een diner te organiseren voor groepen. Zowel voor bedrijven als in privésfeer.
Wij kunnen gezelschappen ontvangen tot ca. 70 personen.
Restaurant Spijs is gevestigd in een rijksmonument uit ca.1890 met veel originele details waarbij het glas en lood in takt zijn gebleven. Globaal is het restaurant op te delen in 4 verschillende ruimtes. Bij binnenkomst betreedt men de bar om eventueel een aperitiefje te drinken.

Adres: wassenaarsestraat 147, 2586 AN Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 070 3586975
Stad: Scheveningen
Route: wassenaarsestraat 147
Postcode: 2586 AN


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 18:00 - 22:00
Woensdag: 18:00 - 22:00
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 18:00 - 22:00
Zaterdag: 18:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Hip restaurant Scheveningen, Restaurant Scheveningen strand, Restaurants Scheveningen haven, Beste restaurants Scheveningen, Restaurant Scheveningen boulevard, Restaurant Stevinstraat Scheveningen, Nieuw restaurant Scheveningen haven, Tips Scheveningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De eetkamer van Scheveningen De eetkamer van Scheveningen 315 meter Food was fantastic. My favourite dish was the scallop dumping in a broth boulion wit...
Restaurant Waterproef Restaurant Waterproef 2 km Geweldige service, geweldige smaakcombinaties. Locatie ook fantastisch!
Recensies
Absoluut heerlijk gegeten, wij zijn voor het bijpassende wijnarrangementgegaan en de wijnen waren heerlijk bij de gerechten die wij hadden gekozen. De bediening was heel erg goed, vriendelijk en informatief Tussen de gast groepen was ruim 1,5 meter afstand. Heerlijk een warm broodje met tapanade en heerlijke olie met bosui en kruiden als starter bij een aperitief. Toen een kopje geroosterde paprika creme soep van het huis. Daarna, kijk maar naar de foto's het was genieten met een heel grote G.
Mooie gerechten met lekkere wijnen, vriendelijke bediening. We zaten in de wijnkamer, erg leuk. Bereiden en smaken uitstekend, lekkere saus en jus. Waarom geen 5*? Bediening had iets alerter kunnen zijn en de gerechten waren niet heel spannende of originele combinaties van smaken. Prijs kwaliteit verhouding erg goed.
Vandaag een Manu voor 2 besteld en afgehaald was helemaal top super lekker gegeten. Mis alleen de uitleg van de bediening bij elk gerecht!
Dit was n ouderwetse top belevenis. Heerlijk eten verrassingsmenu vlees en vis, geweldige wijn Alberiño en top bediening. En belangrijk voor lange mensen; prima stoelen!
Geweldige restaurant , lekkere eten en de bediening is grandioos. Gezellige en lieve personeel.
Fantastisch afhaal-Valetijnsdiner bij Spijs genoten. Alles was van top kwaliteit!
Heerlijk eten, super bediend, gezellig.
Het restaurant Spijs is vanaf de buiten kant al prachtig. Een oud pand waarhet originele glas in lood nog aanwezig is. De Entourage binnen is stijlvol en gezellig, zeker geen stijf gedoe, maar juist open en gastvrij. Het eten was een weldaad. Wij hadden het 3 gangen menu wat erg netjes aan de prijs is. Voor 39 euro krijg je 3 gangen van top kwaliteit, met ook nog een heerlijke amuse van het huis. Vind de prijs eerlijk gezegt zelfs een beetje laag voor de top kwaliteit die ze leveren, maar dat is dan weer in het voordeel van de gast zullen we maar zeggen ;- Ook de wijnen waren heerlijk, veel kennis aanwezig en leuke gesprekken over hun wijnen en inkoop. Zeker een aanrader dus voor een heerlijk avondje uit.
Vanavond heerlijk gegeten. In goed overleg heeft Spijs ons gangen diner, op de door ons gewenste tijdstippen per gang langs gebracht. Wij sliepen er schuin tegenover in een schitterende loft. Eten was echt geweldig, smaak top, heerlijke passende sausjes en temperatuur precies goed. Volgende keer weer!
Heerlijk eten met mooie wijn-spijs combinatie en zeer vriendelijk personeel in een gezellig restaurant met goede akoestiek. We kozen voor 4 gangen verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement en dat was helemaal top! Verrassende wijnen met mooie uitleg. We komen vast nog wel eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid