facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Vanille

Restaurant Vanille

Info

Geen mooier blijk van vertrouwen dan wanneer u zich aan ons overgeeft en ons laat toveren met de seizoenen en dagverse ingevingen.

Geschiedenis

http://www.restaurantvanille.nl/

Adres: Diepstraat 1, 6245 BJ Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)43 4093554
Stad: Eijsden
Route: Diepstraat 1
Postcode: 6245 BJ


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Eijsden aan de Maas, Vanille Restaurant, Café Eijsden, Paasbrunch Eijsden, IJs Eijsden, Restaurant aan de Maas - Maastricht, Hestia Eijsden, Eijsden Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant-Hotel De Maastol Restaurant-Hotel De Maastol 34 meter We hadden voor zaterdagavond gereserveerd en het was gezellig druk. Het eten was heer...
Brasserie La Meuse Brasserie La Meuse 272 meter Erg leuke, goed aangeklede zaak waar ze zelfs op de dinsdag buiten het hoogseizoen ee...
Hotel Restaurant Hotel Restaurant "Onder de Panne" the place... 320 meter Samen heerlijk gegeten en daarna gezellig nagetafeld. Bedankt!
Recensies
Niet alleen de smaken waren perfect, het eten zag er ook fantastisch uit. Wij hebben genoten van een heerlijke avond verwennerij.
Meer dan fantastisch! Mooi menu, prachtige gerechten, heerlijke wijn en koffie. Aanrader!
Voor de eerste keer met vrienden wezen eten. Naast hunker is die een lekker adresje om een mooie avond door te brengen. Vriendelijke service. Goede wijnen en natuurlijk heerlijke gerechten. Snel weer. Vegetarische menuopties: Vegetarisch zal best mogelijk zijn.
Prima diner met mooi wijnarrangement, goede vakkundige en vriendelijke bediening, aanrader!
Ondanks wat verwarring bij de reservering, hier toch zeer goed vegetarisch gegeten samen met mijn vrouw. Elke gang was een waar kunstwerkje. Het was een waar feestje voor de zintuigen, dikke aanrader en wij komen zeker nog eens langs.
Leuke vlotte bediening, sublieme smaaksensaties ! Enig minpuntje, het was erg warm binnen.
Wauw het was weer fantastisch. Echt een aanrader.
Ik kom erg graag in dit restaurant. Lunch of diner, maakt niet uit. Ik raad je aan je lekker te laten verrassen door het keukenteam. Het is gewoon altijd goed, puntjes op de i, zonder onnodige fratsen. Zo is ook de sfeer, gezelligheid, gemoedelijk zonder te strak aangetrokken stropdassen.
En ook nu weer: héérlijk eten, lekkere bijpassende wijnen, vriendelijke bediening en een heerlijk schaduwrijk terras. Vanille blijft ons favoriete restaurant als er iets te vieren valt!
Leuk restaurantje. Lekker, maar toch ietsje beperkt in quantiteit....Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid