facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant-Hotel De Maastol

Restaurant-Hotel De Maastol

Info

Restaurant - Hotel De Maastol

Geschiedenis

Terug in de tijd met een sterke hang naar vroeger en het laten herleven van de oude normen en waarden, echter afgestemd op onze tijd. Dat is de retro-keuken van Restaurant-Hotel de Maastol. Een keur aan gerechten geënt op de klassieke keuken, internationaal georiënteerd, en aangevuld met elementen afkomstig uit het Limburgse heuvelland.

De keuken werkt met een overzichtelijk aantal eerlijke smaken zodat ieder ingrediënt aan zijn smaak te herkennen is. De culinaire en creatieve hoogstandjes van de keukenbrigade en de met zorg samengestelde internationale wijnkaart strelen uw smaakpapillen.

Chef de cuisine René Ritzerfeld, Sous chef Dennis Drenth en cuisinier Peter Herben vormen onze keukenbrigade en nodigen u uit om een keuze te maken uit de aangeboden gerechten.



"Hotel - Grieks Mediterraans Restaurant - Familie restaurant"
Adres: Diepstraat 7, 6245 BJ Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 043-4090405
Stad: Eijsden
Route: Diepstraat 7
Postcode: 6245 BJ



op zoek naar gerelateerd: Hestia Eijsden, Hotel Eijsden, Eijsden uit eten, Grieks Restaurant eisden, Hestia menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Vanille Restaurant Vanille 34 meter Niet alleen de smaken waren perfect, het eten zag er ook fantastisch uit. Wij hebben...
Brasserie La Meuse Brasserie La Meuse 254 meter Erg leuke, goed aangeklede zaak waar ze zelfs op de dinsdag buiten het hoogseizoen ee...
Hotel Restaurant Hotel Restaurant "Onder de Panne" the place... 336 meter Samen heerlijk gegeten en daarna gezellig nagetafeld. Bedankt!
Le Sud Mediterraans Cafe Restaurant Le Sud Mediterraans Cafe Restaurant 2 km Jeetje, ze claimen hier met verse ingrediënten te werken, hmmmm.
Restaurant Le Sud Restaurant Le Sud 2 km Rustig terras. Klein tapbier La Chouffe 25cl voor 3,70€.
La Marmite La Marmite 3 km Vrij ongeïnteresseerd personeel, en duurde lang. Geen waar voor je geld, vrij smakelo...
Recensies
We hadden voor zaterdagavond gereserveerd en het was gezellig druk. Het eten was heerlijk, alles netjes en heel vers. En natuurlijk met veel smaak en zorg bereid. De bediening was erg vriendelijk en alles werd met veel zorg geserveerd. Een welkomstdrankje smaakte uitermate goed. Afgesloten met heerlijke koffie en een kumquat. Een absolute aanrader als je van Grieks eten houdt. Parkeren: Parkeren voor de deur!
Een gezellig en leuk Grieks restaurant. Met lekker eten. Het personeel is zeer aardig en attent we hadden iemand die zwanger was bij ons en haar werd ipv ouzo zonder er naar te vragen een alcohol vrij aperatief aangeboden van het huis. Het aanbevelen zeker waard.
We hebben vandaag heerlijk gegeten. Komen een paar keer per jaar en het personeel en het eten is altijd top. Ga zo door.
Wij liepen de Dutch Mountain Trail en hebben een nachtje in hotel Hestia geslapen. Klein hotel met 3 kamers en met zeer vriendelijk personeel! De kamer was qua look een beetje gedateerd, maar wel van alle gemakken voorzien! Heerlijke bedden en goed ontbijt. Aanrader!
Altijd lekker eten, vriendelijk personeel, gezellige ambiance!!!Eten: 5/5
Porties te klein Ik bestelde ossenhaas prijs 25 euro. Het vlees woog op het oog 150 gr Ik gaf aan dat dit wel weinig was voor 25 euro. Eerst zeiden dat is zo maar ik zei dat dit niet kon voor 25 euro. Ze brachten me een stukje bij, 100 gr hoog geschat. Te hard gebakken Geen kruiding Geen bijhorende saus of niks enkel droog vlees. Fritten zijn recht uit de diepvries. Mayonaise is zo remia zakjes Een kleine handvol griekse pasta. Neen dit is niet correct. De klant verdient beter
We hebben hier heerlijk gegeten. Hadden niet gereserveerd en alles was bezet. Maar als we half uurtje konden wachten was er een tafel vrij voor ons. Blij dat we dus even gewacht hadden. Het was heerlijk en een gezellige ambiance.
Heerlijk gegeten. Fijn en gezellig restaurant met vriendelijk personeel.
Geweldig goed Grieks restaurant. Vriendelijk personeel. Goede service en bediening. Verrassing voor de jarige. Top. Reserveren is gewenst altijd druk.
Heerlijk gegeten, zeer gastvrije ontvangst ,personeel is ontzettend vriendelijk en gastvrij en deskundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid