facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Toledo Wageningen

Restaurant Toledo Wageningen

Info

Restaurant Tapasbar Toledo

Geschiedenis

Niet alleen bereiden wij voor u een keur aan Spaanse gerechten, ook toppers uit andere internationale keukens vindt u bij ons.

Een diversiteit aan voorgerechten, hoofdgerechten en tapas geven u DE mogelijkheid om de vele verschillende smaken op u in te laten werken.

En u bepaalt meer dan ooit zelf hoeveel u eet en wat u uitgeeft!

Adres: Schoolstraat 15, 6701 AZ Wageningen
Telefoonnummer: +31 (0)317 422858
Stad: Wageningen
Route: Schoolstraat 15
Postcode: 6701 AZ



op zoek naar gerelateerd: Tapas Wageningen, Restaurant Wageningen, Schoolstraat 15 wageningen, Tapas Bennekom, Biologisch restaurant Wageningen, Het Oude Pakhuis Wageningen, Tapas Ede, Restaurant Hoogstraat Wageningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Oude Pakhuis Het Oude Pakhuis 95 meter Wat een ontzettend sfeervol restaurant, warm en uitnodigend. Het eten is ook echt hee...
Colors World Food Colors World Food 273 meter Hier terecht gekomen omdat ze vegan opties hebben! Gaan dus mee met de tijd. Lekker b...
Recensies
De gastheer en gastvrouw zijn super vriendelijk en enorm behulpzaam. Wij waren op de motor en ze maakten ruimte vrij voor ons om de spullen weg te leggen. Het eten is super lekker en goed bereid. De sfeer voelt heel dorpelijk wat voor ons heel fijn was. Het voelt gelijk of je er al jaren komt. Het enige min punt was dat wij na de eerste ronde bijna 45 min moesten wachten op de 2e ronde tapas. Maar na dat wij aangaven dat we graag wat sneller wouden werd dat direct geregeld.
Lekkere tapas en een erg gezellig punt om te eten. Bij Toledo zie je het verschil tussen de grote all you can eat restaurants en de nog authentieke restaurants. Ik kies heel graag voor deze variant, toledo, waar de gerechten met zorg zijn klaar gemaakt en geserveerd met een dosis vriendelijkheid. Dankjewel voor deze zomerse afsluiter Vegetarische menuopties: Perfect
Heerlijke tapas, super gezellig en attent personeel. Overheerlijk gegeten! Parkeren: Gratis na 1700
Goed eten, lekker relaxte sfeer en absoluut niet te duurEten: 4/5
Afgelopen woensdag hier gegeten, we werden hartelijk ontvangen en verzorgt. Eten en drinken was gewoon heerlijk. Dochter haar mobiel vergeten en hadden ze ook nog aan oplader gelegd, omdat deze leeg was. Wat een service. Komen hier graag nog eens en nog eens... :
Een donderdagavond te Wageningen en op zoek naar een lekkere maaltijd ........ tip van ons is Tapasbar Toledo. De reviews zijn louter positief en wij delen de positieve recensies van onze voorgangers. Een allervriendelijkste ontvangst is het eerste positieve wat er te melden valt. Het gevoel van welkom zijn en dat de gastvrouw zin heeft in een prima avond voor de klant. Het verse stokbrood voorzien van diverse smeerseltjes was een lekkere starter en werd aangevuld met een knoflooksoepje. Smaakvol met een delicaat vleugje knoflook op de tong ...... Het Tapasmenu biedt voldoende keus van carnivoor tot omnivoor en ook de liefhebber van vega zal weinig moeite ervaren bij het maken van zijn of haar keuze. Soms levert een uitgebreide menukaart een bepaalde vlakheid aan smaken op maar hier zeker niet. Ieder gerechtje had een goede smaakbeleving al had het hier en daar ,op nuance , wat aangescherpt kunnen worden. De filetlapjes dienen hier als voorbeeld van. Daar was een meer onderscheidende smaak mogelijk geweest. Maar het spiesje met biefstuk van de grill was excellent te noemen. Fijne smaak, perfecte garing en een malse structuur. Als 100% carnivoor met ruime ervaring in Primo BBQ erkennen wij het vakmanschap van onze kok. Dat hij ook fan blijkt te zijn van Laurel en Hardy was het toetje. Toledo is een aanrader en wij wensen onze kok en gastvrouw de komende tijd een volle zaak.
Met vrienden hier gegeten. Soep lauw. En de tapas een beetje lafjes. Er mag best iets gedurfde met kruiden gestrooid worden. De gebakken mosselen een aanrader. De calamares niet te eten. Wel gezellig en leuk en vriendelijk personeel. Conclusie leuke avond wel lekker gegeten maar het mag wel iets spannender .
Heerlijk gegeten! Fijne, relaxte sfeer. Zeer vriendelijk echtpaar als eigenaren. Lekker eten in goede porties. Ook fijn: je mag gewoon kraanwater bestellen zonder dat er gezeurd wordt en je krijgt er ook nog ijs in! Het wordt niet in rekening gebracht. De minidesserts zijn geweldig en ook te krijgen als trio voor wie niet kan kiezen. Wij komen hier zeker nog eens terug! Vegetarische menuopties: Er is ruime keuze uit vega gerechten. Parkeren: Vlakbij een betaald parkeerterrein met veel plekken. Als je de weg oversteekt kan je daar, na 1700, ook gratis parkeren. Speciale dieetwensen: Je kan aangeven of je allergieën hebt o.i.d.
Heerlijk gegeten. Alle tapas gerechten waren ruim voldoende aanwezig en eventueel bij te bestellen. De bediening was vriendelijk en aardig. Vegetarische menuopties: Op de kaart zijn vegetarische gerechten aanwezig. Wij hebben er geen gebruik van gemaakt en zijn voor het vlees gegaan. Parkeren: Er is een openbare gemeentelijke betaalde parkeergelegenheid. Echter na 1700 uur is het gratis Rolstoeltoegankelijkheid: Het restaurant is op de begane grond en gelijkvloers. Mensen met een beperking of in een rolstoel oid kunnen er makkelijk plaats nemen en genieten van het heerlijke eten. Speciale dieetwensen: Indien u uw dieetwensen of allergieën aangeeft houden ze daar rekening mee in de keuken.
Heerlijke tapas gegeten. Het rundvlees was superzacht, garnalen spiesjes heerlijk gekruid, vriendelijke en persoonlijke bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid