facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Colors World Food

Colors World Food

Info

Colors World Food serveert kleine gerechten, gezellig om te delen. Je kunt terecht voor lunch, borrel, afternoon tea, diner en veel catering mogelijkheden.

Nieuw bij Colors: de walking brunch. Iedere zondag van 11.00-14.00 uur voor slechts 10 euro p.p. o



"Geniet van Wereldse gerechtjes in een shared-dining concept."
Adres: Markt 15, 6701 CX Wageningen
Telefoonnummer: 0317417463
Stad: Wageningen
Route: Markt 15
Postcode: 6701 CX


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pannenkoekenhuis Wageningen Pannenkoekenhuis Wageningen 15 meter Heerlijk! Echte pannenkoeken zoals moeder ze maakt.
Eetcafé H41 Eetcafé H41 176 meter Eens en nooit meer. Arrogant personeelsommige althans. Bij binnenkomst halve zaak lee...
Het Oude Pakhuis Het Oude Pakhuis 226 meter Wat een ontzettend sfeervol restaurant, warm en uitnodigend. Het eten is ook echt hee...
Restaurant Toledo Wageningen Restaurant Toledo Wageningen 273 meter De gastheer en gastvrouw zijn super vriendelijk en enorm behulpzaam. Wij waren op de ...
Recensies
Hier terecht gekomen omdat ze vegan opties hebben! Gaan dus mee met de tijd. Lekker buiten op het terras gezeten en genoten van een wrap met vegan gehakt en vegan kaas, helemaal top! Als we weer in Wageningen zijn, proberen we de andere leuke vegan gerechtjes.
Erg lekker eten en ook veel keuze uit vegan gerechten. Leuk om gerechten te delen. Grote porties, vriendelijk personeel, centraal gelegen in Wageningen. Absolute aanrader
Het is een prachtig restaurant, wat een genot om daar te zijn. Met smaak ingericht. We hebben gedineerd. Het eten was aardig maar niet heel bijzonder. De wijn heerlijk, maarja. Personeel prima. Volgende keer wordt het alleen een terrasje vrees ik.
We hadden het verrassingsmenu maar erg veel spijt van. Het was niet vers, voorgerechten waren veel te koud vanuit de koeling. Rijst van de poke bowl plakte niet en de warme gerechten waren opgewarmd maar zelfs niet goed. Het was gewoon half koud nog. Eerlijk mijn mening gegeven, maar daar werd weinig mee gedaan. Niet aan te raden. Als reactie op uw bericht wil ik graag toevoegen dat mijn verwachting van vers inderdaad niet overeenkomt met opgewarmde gerechten. Dan kunnen het verse producten zijn, maar staat het niet vers op tafel. Ik kan mij niet voorstellen dat andere mensen daar anders over denken. De geboden oplossing door het te vervangen met iets wat wederom is opgewarmd of misschien zelfs hetzelfde voor een tweede keer was met mijn feedback geen passende oplossing. Er waren zeker andere mogelijkheden die aangeboden hadden kunnen worden, het in mindering brengen van dat gerecht of die gang was op z'n minst op zijn plaats geweest. Je voelt je als gast niet gehoord als je voor iets moet betalen wat koud en gewoon niet acceptabel was. Het in de verdediging schieten en het bij mij neerleggen hoort wat mij betreft zeker niet bij een passende oplossing binnen de hospitality. Als u van mening bent dat u het juiste heeft gedaan om met deze klacht om te gaan, dan heeft mijn feedback en review helaas zijn doel gemist. Hopelijk geeft deze aanvulling dan enige aanmoediging om het voortaan anders te doen.
In de mooie studentenstad Wageningen, in het centrum, ligt dit gezellige restaurant. Houd je niet van sjiek maar geen zin in doorsnee restaurant dan is dit jou plek. Beperkt menu maar keuze tussen vis. Vlees, vegetarisch en nog een paar. Bij voorkeur allebeide, of ieder aan tafel hetzelfde kiezen. Dan krijg je een tafel vol heerlijks. Het begint al met heerlijk brood en een amuse Waar de smaakpapillen direct wakker van worden en je maag zich al gaat warmlopen.
Ons informeel dineetje met 7 collega's bij mij thuis was een groot succes! De menukeuze in overleg met het team van Colors was top. Ook kregen we duidelijke uitleg hoe de gerechten te verwarmen. We hebben genoten van de 9 gerechtjes. Het was ook meer dan genoeg voor ons allen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bij Colors kan je heerlijk eten. Ze hebben een gevarieerd menu waarmee je hapjes kan delen, of kiezen uit een menu, waarbij verscheidene hapjes worden voorgeschoteld zonder keuzestress. Naast het eten dat goed smaakte was de bediening uitmuntend. De enige reden voor vier sterren is dat mijn stoel niet super comfortabel was. Zeker aan te bevelen. Vegetarische menuopties: Als veganist heb je hier rijkelijk assortiment.
Vandaag hier geweest lang wachten op bestelling. Beef tartarte besteld, viel vies tegen weinig voor veel geld 9 plakjes beef voor 9 euro. Verser niets erbij en stond bij lunch kaart.
Veel te veel betaald voor wat je krijgt, eten valt tegen, smaakloos en niets bijzonders. Met 6 personen gegeten en dan maar 1 schaaltje van elk gerecht , hoe gierig kan je zijn en dan de hoofdprijs vragen. Nooit meer hier
Prima restaurant, gezellige informele sfeer. We hebben een colors menu genomen voor 27,50. Daarin kreeg je brood vooraf, 3 kleine koude voorgerechtjes, 4 warme hoofdgerechten en een mix van kleine desserts. De gerechten kwamen van over de hele wereld, leuk en lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid