facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Tante Jet

Adres: Veerweg 7, 5863AR Blitterswijck
Telefoonnummer: +31 478 53 29 42
Stad: Blitterswijck
Route: Veerweg 7
Postcode: 5863AR



op zoek naar gerelateerd: Tante Jet aan de Maas verkocht, Veerhuys Tante Jet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Tante Jet aan de Maas Restaurant Tante Jet aan de Maas 14 meter Genoten van een heerlijk diner tijdens het openingsweekend van de nieuwe uitbaters: N...
Recensies
Kwamen voor 2 kopjes cappuccino Hebben hier van genoten. Met mooi zicht op de Maas.
Lekker even ontspannen? Ja dan zit je bij tante Jet goed. Ik heb er een lunch genomen. Het was lekker om het te nuttigen op het terras terwijl je over de maas kijkt.
Heerlijk gegeten met een praci uitzicht over de Maas met zijn prachtige ondergaande zon ,
Eten is goed. Wel zeer beperkt menu. Het menu van de website wijkt af van het aangeboden menu. Het bedienend personeel is onkundig en onvriendelijk. De accommodatie was zeer teleurstellend. Vies beddengoed, oncomfortabel bed. Wel mooi uitzicht. Zeer slechte prijs/kwaliteitverhouding. Niet voor herhaling vatbaar.
Niet binnen geweest, maar net naast de nabijgelegen camping zit een fantastisch plekje om even te pauzeren.
Werden niet echt gastvrij ontvangen. Konden mee luisteren. Waren met hond. Terwijl deze wel binnen mocht. Werd gezegd dat het vol was. Buiten gaan zitten. Stiekem even naar binnen. Gewoon een stuk of 5 tafels vrij. Bediend door boy. super attent en bood zijn excuus aan voor zijn botte collega. Ga zo door boy. Eten goed.
Eerst stond er n wachtrij ik.v.m. de coronaregels werden daarn naar tafel begeleidt maar na n kwartier was er nog niemand gekomen om de bestelling op te nemen. Hebben nog 10 minuten gewacht maar helaas. Zijn daarop maar vertrokken erg teleurstellend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid