facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Tante Jet aan de Maas

Restaurant Tante Jet aan de Maas

Info

Restaurant Tante Jet ligt op een van de mooiste plekjes aan de Limburgse Maas.

Geschiedenis

Tante Jet aan de Maas ligt op een van de mooiste plekjes aan de Limburgse Maas, vlakbij het authentieke fruitdorpje Blitterswijck. Het restaurant is genoemd naar het meisje Jet dat op 16-jarige leeftijd de verantwoordelijkheid kreeg voor het huiskamercafeetje bij het veerhuis aan de Maas.

Tot op tachtigjarige leeftijd zwaaide zij hier de scepter en tot in de verre omtrek was (en is) de naam van tante Jet een begrip. Hieruit heeft zich het huidige Veerhuys ontwikkeld: een gezellig Restaurant met riant terras aan de Maas, waar u kunt genieten van koffie met Limburgse vlaai en een specialiteitenrestaurant waar streekgerechten uit het land van Peel & Maas worden geserveerd. Ook kunt u hier genieten van diverse regionale bieren en likeuren.

Wil u overnachten? Dan kan dat in luxe kamers met uitzicht op Maas.

Adres: Veerweg 7, 5863 AR Blitterswijck
Telefoonnummer: 0478532942
ln.tejetnat@ofni
Stad: Blitterswijck
Route: Veerweg 7
Postcode: 5863 AR



op zoek naar gerelateerd: lunchkaart tante jet, restaurant blitterswijck, tante jet likeur, tante jet lunch, veerpont tante jet, ontbijten aan de maas, veerhuys tante jet openingstijden, camping t veerhuys
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Tante Jet Restaurant Tante Jet 14 meter Kwamen voor 2 kopjes cappuccino Hebben hier van genoten. Met mooi zicht op de Maas.
Recensies
Genoten van een heerlijk diner tijdens het openingsweekend van de nieuwe uitbaters: Nina en Yoeri Janssen. Gezellige sfeer, top bediening.
Eten was lekker, vlgs mij waren de frieten eerst wat dikker bij de vorige eigenaar.dit was het.
Een hele leuke plek aan de Maas. Maar bij gebrek aan personeel geen plaats op een heel Groot terras. Gemiste kans op een grote omzet .weg gastvrijheid Limburg op z'n slechts.
Heerlijk gegeten, nette bediening. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid