facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Spetters

Restaurant Spetters

Info

Gastronomisch restaurant aan de jachthaven van Breskens.



"Spetters is een restaurant in Breskens, Nederland. Het restaurant heeft sinds 2014 een Michelinster.Gault & Millau kende het restaurant in 2016 16,5 van de 20 punten toe.Het restaurant is gevestigd in de jachthaven van Breskens. Eigenaar en chef is Laurent Smallegange. De keuken kenmerkt zich door herkenbaarheid en is veelal gericht op voornamelijk vis, schelp - en schaaldieren.Het restaurant biedt overnachtingsmogelijkheden aan.Informatie hierover treft u op hun website."
Adres: Kaai 5, 4511RC Breskens
Telefoonnummer: 0117381223
ln.srettepstnaruatser@ofni
Stad: Breskens
Route: Kaai 5
Postcode: 4511RC



op zoek naar gerelateerd: restaurant spetters michelin, spetters menu, menukaart spetters breskens, eb en food breskens, spetters breskens lunch, restaurant breskens, restaurant spetters. openingstijden, de kluiver breskens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Dukdalf De Dukdalf 29 meter Wij hebben hier heerlijke verse smaakvolle mosselen met friet gegeten. Prijs kwalitei...
Halve Maentje Strandpaviljoen Halve Maentje Strandpaviljoen 2 km Heerlijk gegeten, aardig personeel snelle bediening. En heerlijk verwarmde stoelen.
Recensies
Hele mooie locatie. Kijkt uit op het haventje. Deze heeft zelfs blauw water. Met mooi weer lijkt het net alsof je in het buitenland zit . Services was goed. Mocht van mij wel vaker even de wijn bijschenken dit hebben wij nu zelf gedaan ook het water. Voor deze prijs klasse verwacht je dat wel Het eten was heel mooi en lekker. Echt goeie gedurfde smaken. De avocado met tonijn is echt een aanrader. Deze was super lekker! Zou er zo weer voor terug gaan. Van binnen zag het er ook heel mooi uit. Terras was netjes. Wc was met een trap omhoog erg schoon en goeie spiegels! Echt een van de weinige restaurants!
Wat een belevenis om hier te eten. Elk gerechtje, elke hap is een smaakexplosie. De presentatie is een feestje op je bord. Omdat ik graag iets nieuws probeer laat ik me altijd leiden door suggesties. De Gin Tonic als aperitief was een bijzondere start van de avond, een lekker kruidige Spaanse. Nooit eerder gedronken. We hadden het 4 gangen menu. *note to myself, eet minder brood volgende keer en neem meer gangen. Het vriendelijke personeel en het mooie uitzicht maken de avond compleet. Dikke aanrader!
Superlocatie en waanzinnig lekker,... waar blijft die ster???
Eindelijk weer eens lekker eten in Breskens. Eten was goed en altijd lekker zitten met het mooie uitzicht. Wel mag er iets meer rekening gehouden worden met Corona regels.
December 2022 mogen genieten van een topmenu. Zeer spontane en aangename bediening. Alle gerechten waren van een zeer exclusieve kwaliteit. Hier komen we zeker terug! Gisteren 28 januari nogmaals mogen genieten van een vijfgangenmenu. Van amuses tot de kaas was alles top. De langoustines waren top!
Woaw. Ik was behoorlijk onder de indruk...Eten: 5/5
Zeer goed ontvangen geweest in het restaurant . De bediening van het meisje die er nog maar 5 dagen werkte en de jongen die ons bediende was Het 6 gangen menu was overheerlijk en ruim voldoende . De zaak is mooi ingericht en als je aan het venster zit een zeer mooi uitzicht op de haven . Dikke pluim
Een spetterende menu, goed gebalanceerd en smaakvolle ingrediënten, met oog voor detail! alleen het lawaai van de kletterende hielen van de ober vond ikzelf best storendEten: 5/5
Zeer lekkere lunch en apero , ontspannend uitzicht op de yachthaven en de zee tot het eiland.
Super vriendelijke bediening ! Originele smaken en combinaties die nog lekker zijn ook...verrassend. prijs - kwaliteit : top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid