facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Dukdalf

De Dukdalf

Geschiedenis

De Dukdalf is een mooi bedrijf gelegen aan de schitterende jachthaven van Breskens. Wij zijn zowel een viswinkel als cafetaria. U kunt bij ons terecht voor een visje wat U thuis zelf bakt maar U kunt ook een visje uitzoeken en het door ons laten bakken en serveren. Het (zelf-service) terras heeft ruimte voor 210 zitplaatsen, genoeg ruimte dus om heerlijk van het zonnetje te komen genieten.

Bij ons vind U een uitgebreid assortiment:
Verse vis, gerookte vis & salades
Verse mosselen
Verschillende soorten gebakken vis
Verschillende menu's
Gekookte mosselen
Heerlijk bakje koffie met lekkernij
Softijs
Groot assortiment frisdrank
Speciale bieren
Cocktails (seizoen)
Tapas

Adres: Kaai 2, 4511 RC Breskens
Telefoonnummer: 0031 (0) 117385380
Stad: Breskens
Route: Kaai 2
Postcode: 4511 RC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: de dukdalf woerden, de dukdalf mijdrecht, de dukdalf almere, de dukdalf rotterdam, de dukdalf dronten, de dukdalf breskens, de dukdalf leiden, obs de dukdalf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Spetters Restaurant Spetters 29 meter Hele mooie locatie. Kijkt uit op het haventje. Deze heeft zelfs blauw water. Met mooi...
Halve Maentje Strandpaviljoen Halve Maentje Strandpaviljoen 2 km Heerlijk gegeten, aardig personeel snelle bediening. En heerlijk verwarmde stoelen.
Recensies
Wij hebben hier heerlijke verse smaakvolle mosselen met friet gegeten. Prijs kwaliteit verhouding was prima. Zowel binnen als buiten op het terras op te eten. Trouwens binnen eten besteld en buiten bezorgd, verder heel vriendelijk. Al misten we wel de vingerpoets doekjes na afloop .
Lekkere friet maar werkelijk vreselijke kibbeling! Nog nooit zulke droge vis met zure nasmaak gegeten. Hier kon je altijd goede kibbeling eten. Wat is hier gebeurd? Het leken wel kipnuggets! Mijn dochtertje had gepaneerde mossels . Eerste mosseltje spuugde ze uit. Pap er zit een stuk mosselschelp in. Kan gebeuren. 2 min later: pap weer een mosselschelp! Toen waren we er klaar mee. Friet: fantastisch! De rest: dramatisch!
Gisteren specifiek naar Breskens gereden met mijn beste vriendin, wilde haar verrassen. Wij komen zelf uit Zuid-Holland, om bij de Dukdalf vis te eten. Wij vonden het teleurstellend , de kwaliteit van de vis was niet vers, maar diepvries, erg droog alles en de kibbeling was fabrieksmatig in stukjes geperst. De prijs was in verhouding tot de kwaliteit te hoog. De bediening was rommelig en ongeïnteresseerd. Al met al teleurstellend, ik ken de Dukdalf nog van jaren geleden, ik woonde zelf in Zeeuwsch-Vlaanderen en kwam er regelmatig, toen was het wel goed! Jammer, want ik ga er niet meer naar toe.
Ik plaats niet snel een slechte review, maar mijn man is nu 2x ziek geworden na het eten van kibbeling bij jullie, en de laatste keer afgelopen weekend ikzelf ook zwanger en wel. Ons zoontje van 3 was niet ziek, maar at de rest van de dag niks meer vanaf de lunch. We komen of kwamen met enige regelmaat bij jullie. Een enkele keer per seizoen. De kibbeling is soms heel zout en vet, soms gewoon heel lekker. De laatste keer in '22 en nu weer de eerste keer in '23 is het niet goed gegaan. Véél te vet, zout en aan sommige stukjes zat een vreemde smaak. Een positieve noot: de Dukdalf heeft een mooi, goed onderhouden terras uit de wind in de zon en ook een mooie locatie in de "rauwe haven" van Breskens. De winkel ziet er ook mooi uit. Al met al jammer, want we eten nu niet alleen hier geen kibbeling meer, maar überhaupt niet meer. Ik lees veel meer slechte reviews. Neem het alsjeblieft ter harte, want dit is niet goed.
Kibbeling was echt niet lekker. Heel weinig geen? kruiden en leken qua vorm wel er op de oven kibbeling uit de vriezer van de aldi. Jammer.
Wij hadden een salade besteld waarin een levende rups te vinden was, ik houd van vers maar dit was wel iets te gek! Nadat wij verontwaardigd hiermee terug kwamen was het antwoord van de bediening "kan gebeuren toch?" en werd er moeilijk gedaan omdat wij geld terug wilden hebben. Extreem goor en gênant. Natuurlijk kan dit gebeuren maar door deze service komem wij hier nooit meer!
Ik kom hier al meer dan 40 jaar als we op vakantie komen in Cadzand maar heel erg zonde om het zo achteruit te zien gaan … de smaak van de kibbeling is flauw en allesbehalve vers te noemen , het lijken vierkante blokjes uit de diepvries , heel anders dan vroeger … echt zonde ! Wij gaan vanaf nu op zoek naar andere spijtig genoeg
Deze plek komen we al een aantal jaren. De servicevan vroeger is er niet meer. In de lekkerbek zat een gebakken vlieg. Toen we dit melden, werd er gelijk verteld dat dit niet kon. Ze had geen vliegen in de zaak en het zal buiten gebeurt moeten zijn. Wel gek dat de vlieg dan meegebakken is? Kan uiteraard gebeuren, maar de reactie van de eigenaresse was bedroevend.
De friet is oké, de kibbeling is werkelijk wanstaltig. Smaakt naar deeg, terwijl ze met vis op de gevel profileren. Terras en ligging is wel prima.
We hebben daar kibbeling gegeten deze was niet zo lekker als ik had verwacht. Zeker nu dat ook daar de prijs is verhoogd. En het was er erg rustig. Personeel was vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid