facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Ratatouille

Info

Intiem&Puur Restaurant met KookLokaak, StadsLogement & Culiwinkel..

Geschiedenis

Een modern restaurant op het Culinaire plein van Harderwijk met goed eten en een fijne sfeer. Daar draait en gaat het om bij Ratatouille u een heerlijke avond bezorgen.

U verwennen met gerechten uit de Frans georiënteerde keuken waarin de seizoenen, het ambacht en de versheid centraal staan.

Adres: Vischmarkt 4-6, 3841 BG Harderwijk
Telefoonnummer: +31341431256
ln.llttr@ofni
Stad: Harderwijk
Route: Vischmarkt 4-6
Postcode: 3841 BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klein Parijs Klein Parijs 128 meter "We zijn voor het eerst geweest en hebben gekozen voor een 6-gangen diner. Elke ...
Basiliek Basiliek 172 meter Alle gerechten waren een feestje om te zien, maar ook qua smaak
Restaurant De Dolle Griet Restaurant De Dolle Griet 174 meter De Dolle Griet is een is een klein, intiem ingericht restaurant met een gastheer die ...
Recensies
Helemaal top. 6 gangen menu met bijpassend wijn arrangement. Ieder gerecht en wijn is verrassend , zeer smakelijk en een kunstwerkje op t bord. We komen hier graag. Prijs kwaliteit is goed!
5 gangen verrassingsmenu, heerlijk gegeten. Super gezellige bediening, lekkere amuses, lekkere drankjes zoals ginger ale, ginger beer, etc.. Alles was perfect gemaakt en op tafel gezet, de combinaties waren combinaties die je nooit zou verwachten, maar toch echt heel lekker erg lekker waren, zoals kreeft en perzik in één gerecht samen [foto 2]. Ook de dorade was overheerlijk [foto 1], ik ben zelf absoluut geen witvis-liefhebber, maar dit was wel echt heel lekker. Sterren zouden verdient zijn :.
Deze dag gegeten bij Ratatouille en ons laten verrassen door de kok. Elke gang werd er verteld wat we te eten kregen. Het was voorteffelijk en de bediening is super. Ook de inrichting is sfeervol en gezellig. Met een woord FORMIDABEL. Hier moet je een keer gegeten hebbenEten: 5/5
Gister ter gelegenheid van de verjaardag van mijn man bij Ratatouille een heerlijke uitgebreide lunch gehad. Vijf gangen met heerlijke bijpassende wijnen, echt super combinaties. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Het eten is prima maar de combinatie met de wijn snapte we vaak niet
De kwaliteit van het eten en de drank is fantastisch, de bediening is attent en vriendelijk, wat wil je nog meer?
Toprestaurant, bediening erg vriendelijk en vakkundig. Eten en wijnen verrassend en erg smaakvol. Een adres om te onthouden, we komen zeker nog eens terug.
Lekker Verfijnd en heel vriendelijk Een aanrader
Wat een traktatie! Kostelijke gerechten van meestal biologische streekproducten, prachtig opgemaakt en met geweldige begeleiding van wijn of alkohol vrije alternatieven. Goed geschoold personeel, met aandacht en plezier aan het werk. Een plek voor bourgondische genieters.
Prachtige plek om te dineren. Hartelijk welkom en je wordt er echt in de watten gelegd. De gerechten zijn fantastisch en ook de wijnen. Verrassend was ook het niet-alcoholische arrangement. Al met al; We hebben genoten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid