facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant De Dolle Griet

Restaurant De Dolle Griet

Info

Heerlijk dineren voor de prijs van lekker eten!

Geschiedenis

Restaurant De Dolle Griet is een informeel restaurant in het hartje van Harderwijk. Een opvallend restaurant door haar bijzonder gestileerde verlichting, de antieke tafels en het stenen paadje dat, door het restaurant, naar de authentieke kelder loopt.
Deze kelder biedt plaats aan kleine gezelschappen. De keuken is Frans georiënteerd met verschillende internationale invloeden. De gerechten worden met verse ingrediënten bereid en de menukaart wisselt regelmatig.
Restaurant De Dolle Griet heeft voor de keuken een geheel nieuw concept voor Harderwijk bedacht.
Alle gerechten op de kaart zijn rond de € 10,-
Er is geen onderscheid tussen voor- en hoofdgerechten. Er is een ruime keus tussen vlees en vis, vegetarische en zoete gerechten.
Het is ook mogelijk om even één lekker gerechtje te eten na of vooraf aan bijvoorbeeld een bioscoopbezoek.
Voor groepen is er een speciale kleinere menukaart.
De bediening is persoonlijk en attent, u zult zich hier snel thuis voelen.

Adres: Bruggestraat 22, 3841 CP Harderwijk
Telefoonnummer: 0341430101
Stad: Harderwijk
Route: Bruggestraat 22
Postcode: 3841 CP


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Bruggestraat 22 Harderwijk, Restaurant Harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klein Parijs Klein Parijs 71 meter "We zijn voor het eerst geweest en hebben gekozen voor een 6-gangen diner. Elke ...
Restaurant Ratatouille Restaurant Ratatouille 174 meter Helemaal top. 6 gangen menu met bijpassend wijn arrangement. Ieder gerecht en wijn is...
Basiliek Basiliek 318 meter Alle gerechten waren een feestje om te zien, maar ook qua smaak
Recensies
De Dolle Griet is een is een klein, intiem ingericht restaurant met een gastheer die wel van een praatje houdt. Gezellig! Dit Restaurant heeft als concept dat alle gerechten op de kaart ongeveer dezelfde grootte hebben qua portie. Zodat je lekker kan combineren. Dat is de theorie in elk geval. In de praktijk blijkt helaas dat verschillende gerechten wel degelijk meer body hebben dan anderen, waardoor ik me kan voorstellen dat je het etablishement met trek zou kunnen verlaten als je gebruik maakt van het 3-gangen menu. Bij mij was het broodplankje echt noodzakelijk Begrijp me niet verkeerd. De gekozen gerechten zijn voortreffelijk van smaak en genoten van een prima presentatie. Vooral de kabeljauw sashimi was een ware smaaksensatie met al die verschillende specerijen en sausjes op de plank. Zoals echter op de foto's te zien is, wordt hier niets extra's bij geserveerd. Waardoor je je bij de volgende keuze toch gedwongen voelt iets anders te nemen waar wel iets van een vullend bijgerecht bij zit. Bij de eendenborst wordt bijvoorbeeld een kleine hoeveelheid friet geserveerd, en bij de biefstuk wat groenten. Bij de zalm echter weer niets. Het is natuurlijk altijd mogelijk om iets extra's te bestellen, maar het feit blijft dat 3 gangen simpelweg niet vullend genoeg zouden kunnen zijn omdat de porties wel degelijk in grootte variëren, en dat lijkt me niet het juiste uitgangspunt van dit concept. Mijn advies is daarom om elk gerecht te voorzien van een bijgerecht of de porties beter op elkaar af te stemmen.
Heerlijk gegeten. Waren erg verrast over de gerechten op de menukaart. Gerechten waren een plaatje voor het oog en smaakten zeer goed. Een leuk, klein, intiem restaurant in de mooie binnenstad van Harderwijk.
Wij hebben dit restaurant bezocht door een aanbieding op Social Deal. Vaak zie je met dergelijke deals dat je een afgepelde behandeling krijgt ten opzichte van andere gasten. Dat is bij De Dolle Griet zeker niet het geval. De menukaart is hetzelfde, de bediening is even vriendelijk en neemt tijd voor een praatje. Het eten is duidelijk veel aandacht aan besteed. De borden zijn zeer exclusief opgemaakt en de smaak is een ware sensatie. Welke ronde, welk gerecht ook, het is allemaal even lekker. Kwaliteit boven kwantiteit! Ga er heen, pak je rust en laat je verwennen!
Heerlijk keuze menu, verrassende combinaties en prachtig geserveerd. Vriendelijke gastheer.
Het was avond vullend genieten van al het lekkers top eten vriendelijke bediening mooie smaken
Goed eten, beperkte kaart van mooie gerechten. Vegetarische opties ook zeer smakelijk. Bediening weet duidelijk wat ze aan het doen zijn.
Leuk restaurantje met leuk concept 3 gerechten vaste prijs.
Verrassend en leuk restaurant met een aparte en bijzondere kaart. Hierop prijken een kleine 20 tal kleinere hoofdgerechten die zowel als voor en hoofdgerecht besteld kunnen worden. Allemaal creatief samengesteld en van hoge kwaliteit. Met ons 2en hebben we 4 verschillende gerechten besteld en ze waren alle 4 van een prima smaak en kwaliteit. De nagerechten die we uitgekozen hadden en in het 3 gangen menu inbegrepen waren bleken ook de toets der kritiek bijzonder goed te doorstaan. Dit alles in een gezellige en sfeervolle omgeving geserveerd door betrokken en behulpzaam personeel. Bij een bezoek aan Harderwijk zou ik dit een volgende keer niet over willen slaan!
Lekker gegeten, ook glutenvrij goed voor elkaar. Heel smaakvol en goede kwaliteit. Gezellig ook. Klein maar fijn. Dat geldt voor het restaurant maar ook voor de gerechten. Na drie gerechten heb je ook precies genoeg en heb je hele lekkere smaakcombinaties geproefd. De grote eters kunnen natuurlijk nog een extra gerecht bij bestellen. Leuk restaurantje, aanrader!
Goed eten. Gezellig restaurant en aardige mensen. We waren met 5 personen en de wachttijden tussen het voor, hoofd en nagerecht waren aan de lange kant. En als je dan lang moet wachten zou je verwachten dat er nog gevraagd zou worden of je iets wil drinken. Verder kwam er af en toe een rioollucht van heb ik jou daar voorbij. Niet prettig als je aan het eten bent. Al met al goed eten maar erg weinig. Heb thuis de airfryer nog even aangezet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid