facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Purmerend - Arissa Thais restaurant

Restaurant Purmerend - Arissa Thais restaurant

Info

Restaurant Arissa is gevestigd in het gezellige centrum van Purmerend

Geschiedenis

Welkom op de facebook pagina van Restaurant Arissa. Ons restaurant staat bekend om lekkere gerechten, vriendelijk persooneel en authentieke Thaise sfeer.
Laat u verrassen door smakelijke, gezonde en pure gerechten die kenmerkend zijn voor de Thaise keuken.

Op deze facebook pagina zullen wij u informeren over onze activiteiten en u informeren over de vele mogelijkheden die ons restaurant heeft te bieden. Daarnaast houden wij regelmatig winacties en aanbiedingen. Reden genoeg dus om ons te liken en share!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.arissa.nl of ons telefonische bereiken op: 0299-471 948

Adres:
Telefoonnummer: 0299471948
Stad: Purmerend


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lemon Leaf Thais Restaurant Authentic Thai Cuisine Lemon Leaf Thais Restaurant Authentic Thai C... 133 meter Echt vers, rijkelijk gevuld met vlees of vega, gelukkig weinig zout gebruikt en de bo...
Thaisebezorglijn Thaisebezorglijn 2 km Super lekker gegeten! Eten is echt van top kwaliteit!
Recensies
Al 13 jaar het beste Thaise restaurant in heel Nederland! Als je hier een avond eet waan je je echt in Thaise sferen, al je zintuigen worden hier geprikkelt: de Thaise muziek, het sfeervol ingerichte restaurant, de geuren, het heerlijke eten... Een avondje naar Thailand en dat gewoon in Purmerend! Gegarandeerd genieten
Heerlijk gegeten! Nu inmiddels al voor de 3de keer geweest. De eigenaresse Arissa is fantastisch! Alles kan en niets is te gek, ik ben vegetarisch en elke keer maakt zij wat lekkers klaar voor mij! Ik kan niet wachten om weer te komen eten.
Wij hebben vanavond heerlijk gegeten bij Arissa! Het is altijd een feestje daar en het voelt alsof je in Thailand bent! Alles is lekker! Wij zijn echt fan van het verrassingsmenu..... echt een aanrader!
Super gezellige sfeer en het eten superrrrr lekker. Bediening erg vriendelijk Variatie van eten is goed breed hou je van heet of gewoon normaal alles kan Ik raad aan om snel een happie te gaan eten en laat je verwennen met de lekkere smaken uit Real Thailand Mvg Ijay cairo
Geen echte Thaise smaken. De aardige eigenares was alleen in de bediening. Meer personeel is zeker gewenst. De sfeer was wel prettig. Echter geen restaurant om terug te komen.
Oh.. wat geweldig dit restaurant! op weg naar Theater in Purmerend hier gereserveerd, maar dat gaat vaker gebeuren. de charmante bediening, vol interesse en gerichte vragen, deden al direct goed. Dan de meer dan heerlijke maaltijd, voorafjes en de zelfde interesse. Hier moet je een keer of vaker? gaan dineren. Dank je wel Kookik, we hebben genoten!
Zeer smakelijk echt Thais gegeten bij Arissa. De eigenaresse is een zeer vriendelijke vrouw met een persoonlijke benadering van haar gasten waardoor je je zeer welkom voelt. Een aanrader !!
Heerlijk gegeten,we hadden het 4 gangen verrassingsmenu genomen,een aanrader! Vriendelijke bediening en je zit er heerlijk rustig en gezellig. Met vriendelijke groet, Wout van der Meer
Het slechtste Thais restaurant ooit! Naast zeer slechte service, de gerechten waren echt vies. Binnen 1 uur waren we al vertrokken. Dit is een restaurant die we nooit meer zal bezoeken!!!
Bijzonder goed Classic Thai Restaurant, gezellige ambiance, fijne bediening en lekker eten met klasse. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid