facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lemon Leaf Thais Restaurant Authentic Thai Cuisine

Lemon Leaf Thais Restaurant Authentic Thai Cuisine

Info

Genieten van vers bereide authentieke Thaise gerechten met de beste ingrediënten en volgens traditionele Thaise receptuur. Q-park op 1 minuut loopafstand.

Geschiedenis

De kennis, ervaring en visie van de van origine Thaise chef-kok en tevens eigenaresse van LemonLeaf Dokoi "Oil" is de"Thaise keuken van het verleden" de"Thaise keuken van vandaag", en haar visie op de"Thaise keuken van morgen" maakt de keuken bij LemonLeaf zo verfijnd en smaakvol. De creativiteit van een chef-kok die zich openbaart en toe spitst op de verfijning van smaken van de gerechten "zonder" toevoeging van smaakversterkers, dus puur natuur. Het "Thai Select certificaat" waarmee de keuken van LemonLeaf is onderscheiden en tevens aangesloten bij de "T.R.A." onderstrepen de authenticiteit van de keuken. Daarbij wordt er in de keuken van LemonLeaf ten aller tijde in alle gerechten met verse en kwalitatieve veelal Thaise producten gewerkt en altijd à la minute vers bereid, zoals het in een Thaise keuken gebruikelijk moet zijn. De typisch Thaise sfeer in het restaurant brengt rust en ontspanning. Een perfecte ambiance om te genieten van overheerlijke gerechten maken een etentje bij LemonLeaf tot een ware beleving. Het restaurant bevindt zich in het centrum van Purmerend om de hoek van de Koemarkt, dus ruime parkeergelegenheid aanwezig. Tevens op loopafstand van Theater De Purmaryn en de P3 Theater "De verbeelding".



"Authentieke Thaise gerechten a la minute vers bereid door gekwalificeerde Thaise chef koks. Uitsluitend gebruik van verse en Thaise producten en ingrediënten maken de keuken van Lemonleaf smaakmakend en ongeëvenaard. Tevens bezorgen wij aan huis of kunt u het komen afhalen in ons restaurant. Thai Select classic & Thai Select casual gecertificeerd."
Adres: Plantsoenstraat 29, 1441 CW Purmerend
Telefoonnummer: 0299421944
Stad: Purmerend
Route: Plantsoenstraat 29
Postcode: 1441 CW



op zoek naar gerelateerd: Lemon Leaf reviews, Thaise Bezorglijn Purmerend, Restaurant Purmerend, Thuisbezorgd Purmerend, Eten bestellen Purmerend, Chinees Purmerend, Indiaas restaurant Purmerend, Surinaams eten Purmerend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Purmerend - Arissa Thais restaurant Restaurant Purmerend - Arissa Thais restaura... 133 meter Al 13 jaar het beste Thaise restaurant in heel Nederland! Als je hier een avond eet w...
Thaisebezorglijn Thaisebezorglijn 2 km Super lekker gegeten! Eten is echt van top kwaliteit!
Recensies
Echt vers, rijkelijk gevuld met vlees of vega, gelukkig weinig zout gebruikt en de borden waar heel goed gevuld. Ook was de mogelijkheid om een bakje mee te krijgen. Ook is er de mogelijkheid om de pittigheid van de gerechten aangegeven.Eten: 5/5
Het eten is heerlijk en het personeel vriendelijk. Een tijdje geleden hadden we op een drukke feestdag eten gehaald. Hoewel onze wens 'niet/of zeer weinig pikant' op de bon aangegeven stond, waren die gerechten juist wel pittig waardoor een aantal mensen en kinderen niet konden eten. En naar mijn mening zelf kan ik wél goed tegen waren die gerechten extra pittiger dan normaal. Na bellen is uitgelegd dat dit afhankelijk is van de pepers zelf, de ene is pittiger dan de andere, als gevolg van de levering en seizoen, etc.... Aan ons werd een goede oplossing aangeboden. Dus ondanks de situatie zijn we wel tevreden. De eigenaar bleef in goed gesprek met ons. Al met al goede zaak, maar ik zal voortaan het lekkere eten bestellen op een reguliere dag, waarbij de drukte in de keuken en bezorgtijd minder is :
Zeer vriendelijk personeel en heel behulpzaam. Door de vele bestellingen voor afhaal en vol restaurant betrekkelijk klein restaurant was er stress in de tent. Maar ze bleven hun best doen en eigenlijk ging alles best snel. Eten is prima. De rest van de familie had ieder wat anders besteld maar het zag er op het bord identiek uit. Wellicht een idee om daar wat in te variëren? Mijn gerecht, biefstuk met groenten was erg lekker. Goed op smaak en knapperige groenten. Daarbij een prima Rioja gedronken. De maaltijdbezorgers lopen niet langs je tafel maar lopen naar binnen achter een wandje langs. Prima oplossing. Volgens mij is er maar zitplaats voor rond de 30 personen. Dus gezellig klein pijpelaartje. Inrichting is vrij eenvoudig. Vegetarische menuopties: Die zijn er voldoende Parkeren: Voldoende parkeerplaats in de directe omgeving ongeveer 50 mtr lopen
Even schrikken van de rekening. Flink bijbetalen voor nasi of noodles. 6.95 euro Online prijskaart is de afhaalprijs. Flesje bier van 5.10 euro is ook flink betaald. Het vlees was meer rubber en de groente was zeker niet vers. Het slechtste en duurste thais restaurant waar ik ooit gegeten heb. Bediening was wel heel aardig.
Thuisbezorgd, netjes op tijd. Het eten was niet slecht maar ook niet echt lekker, wij hadden wat smaakvoller verwacht van Thais.
Vanavond gedineerd bij Lemon leaf; Bediening door tafeldame zeer vriendelijk. Verder erg om teleurgesteld! Mix van voorgerechten was niet best; viskoekje smaakte nergens naar geen vis in te herkennen , wontons meer deeg dan vulling en dat beetje vulling smaakte naar ??. Hoofdgerechten curry’s; Thaise aubergines waren zeer bitter van smaak en grotendeels zwart van kleur. Na maken van opmerking hierover kregen we eerst het antwoord dat “dit er in hoort en door de koeling komt” . Dat het er in hoort snappen wij ook en dat is juist een reden om het te bestellen omdat die zo lekker zijn… uiteindelijk werden beide curry’s teruggehaald en nieuwe verzorgd. Wederom om met bittere aubergines, nu wel allemaal groen.Geen excuus, drankje van de zaak of iets dergelijks als tegemoetkoming. Tevens zijn de prijzen op de restaurant menukaart op de site en in werkelijkheid heel anders+ €4,- per hoofd gerecht en erg aan de prijs. Los van de prijs-kwaliteit. Geen goede reclame, jammer.
Authentieke Thaise keuken met pure, échte smaakbeleving. Vriendelijke gastheer, gastvrouw met de juiste knowhow. Must visit!!
Het eten van LemonLeaf is altijd weer een genot. Ikzelf ben helemaal weg van nr 103, groene curry kip vooral de aubergine en mini eggplant zijn . De eigenaar zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt, een echte gastheer. Niets is te gek, wil je het gerecht net iets anders hebben, dan zorgt hij dat het gebeurd. We werden bediend door een net nieuwe jonge ober, die erg beleefd was en zijn best deed. Ik weet zeker dat hij over een paar maanden ook een goede gastheer zal zijn en een aanwinst voor het team. Het eten werd leuk in kleine schaaltjes geserveerd wat het gezellig maakte. De hele inrichting is een mooi geheel en zorgt ervoor dat je gezellig zit. Een pareltje voor Purmerend
De noodles en rijst en eigenlijk alles was smaakloos, volgensmij hebben ze nooit van zout gehoord. Naast de smaak was de prijs ook belachelijk hoog, 5euro voor een bakje rijst is niet te doen. Weinig tot geen vlees en groenten in alle hoofdgerechten . 80euro moeten neerleggen voor 3 hoofdgerechten 2 soepjes en een portie loempia’s en je krijgt niet eens een sausje of sambaltje er bij. Eerst en laatste keer.
Het eten was minder dan een tijdje terug, de bestelling kwam te laat, de bestelling klopte daarnaast ook niet waardoor ik nog langer moest wachten op het juiste gerecht. Ik vind de prijzen te hoog voor wat je krijgt. Zeer teleurgesteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid