facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Osteria

Restaurant Osteria

Info

Restaurant Osteria

Geschiedenis

Italie, eten en wijn. Dat zijn de drie belangrijkste ingredienten, in willekeurige volgorde, om u een pico bello avondje uit te bezorgen.

Adres: Markt 2A, 5492 AB Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413-490304
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Markt 2A
Postcode: 5492 AB



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Sint-Oedenrode, tapas restaurant sint-oedenrode, Nieuw restaurant Sint-Oedenrode, Osteria restaurant Italy, Osteria Menu, Osteria Rotterdam, Italiaans restaurant Veghel, Restaurant Son
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Osteria Osteria 0 meter Het thuisdiner was heerlijk en goed verzorgd door Osteria. Complimenten
Pizzeria Piccoli Pizzeria Piccoli 147 meter Leuk klein pittoresk restaurant met overheerlijke pizza,s een aanrader!
Recensies
Leuke, moderne Italiaan. Vriendelijke service. Mooie wijnen. Aardig wat creativiteit in de smaaksamenstelling van de gerechten; ik mis wel een nog meer verfijndere presentatie. De prijzen zitten wel aan de top voor wat er wordt geserveerd. Voor wat betreft de desserts zijn de prijzen echt te hoog. Wij aten enkel voor-, tussen- en dessert, aangezien de porties vrij groot zijn.
Heerlijk buiten gezeten en leuker gegeten. Alsof we even in Italië waren. Dank!
Super lekkere lunch! Als je een keer iets aparts wilt of te vieren hebt is Osteria in Sint-Oedenrode zeker aan te bevelen!
Heel lekker gegeten. Verrassender gerechten. Italiaans met een seizoens twist. Leuke sfeer en gezellig interieur. Bakje pasta bijvragen geen probleem. Erg vriendelijke bediening! Vooral van Jet waren wij allen zeer gecharmeerd.
Super lekker gegeten!
Heerlijk eten en fantastisch gastvrije medewerkers. Het menu is niet goedkoop maar zeker de moeite waatd. Wij gaan hier vaker komen!
Prima zaak, goede bediening, mooie wijnen, lekkere gerechten die met zorg klaar gemaakt zijn. Redelijke prijs kwaliteitverhouding. Echt een restaurant om nog eens naar toe te gaan.
Heerlijk Italiaans gegeten. Mooie ambiance. Super bediening heel gastvrij. We hadden een vier gangen menu. Elke gang was verassend en heerlijk. Met bijpassend wijn arrangement. Wat een heerlijke aanvulling was op de mooie gerechten .
Hier heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer, ondanks wat rumoer aan een naastgelegen tafel. Vriendelijk personeel en precies genoeg tijd tussen de gerechten door om ontspannen te kunnen eten.
Super lekker eten en erg vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid