facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Piccoli

Pizzeria Piccoli
"Afhalen van pizza's, pasta's ,lasagne, salades en soepen etcetera."
Adres: Borchmolendijk 32, 5492 AK Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413478326
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Borchmolendijk 32
Postcode: 5492 AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Osteria Restaurant Osteria 147 meter Leuke, moderne Italiaan. Vriendelijke service. Mooie wijnen. Aardig wat creativiteit ...
Osteria Osteria 147 meter Het thuisdiner was heerlijk en goed verzorgd door Osteria. Complimenten
CAIRO grillroom & pizzeria CAIRO grillroom & pizzeria 2 km Besteld, na een uur een koude pizza gekregen. Gebeld, er zou een nieuwe onze kant op ...
Recensies
Leuk klein pittoresk restaurant met overheerlijke pizza,s een aanrader!
Aardige mensen, gezellige en sfeervolle aankleding. Bediening is top. Het eten was heerlijk. Enige wat mij opviel was de stof op de dakpannen. Leuk gedaan zo! Succes!!
Vandaag weer eens pizza besteld en opgehaald. Ondanks dat we er niet elke week komen is het er onveranderd. Dat wil zeggen heerlijke pizza's, ruim belegd met verse ingredienten en niet onbelangrijk warm mee naar huis. Misschien is de uitstraling van de zaak niet direct een eyecatcher maar het gaat om het eten en dat is top!!!! Aanrader en steekt echt met kop en schouders boven andere zaken uit die proberen om alles te serveren van shoarma tot pizza.
Je kunt er langs lopen zonder het te zien. Binnen ziet het er gezellig uit en de pizza`s zijn de beste die ik in jaren heb gegeten. Parkeren: Voor de deur of even om de hoek bij de Aldi.
Lekkere pizza's met verse ingredienten. Olijven zijn met pit, zoals het hoort, de knoflook is vers. Speciale wensen zoals extra toppings worden zorgvuldig toegepast. Vergeet niet een broodje kruidenboter bij te bestellen. Lekkere appetizer. Wat je niet eet is de volgende dag een mooi snel en stevig ontbijtje. Probeer de pizza Licatese als je van scherp houdt. Bestel hem met extra kaas/vlees en knoflook. Als je de pizza in punten voorgesneden wilt, vraag dit even.
Ben weekendje in de bimdhoeve geweest hebben hier pizza bestelt op met de auto 5 minuten afstand. Moesten even wachten op de pizza maar kwam uiteindelijk na een paar minuutjes wachten warm uit de oven zijn toen terug gegaan naar de bimdhoeve hebben daar onze pizza opgegeten en het was heerlijk daarom 5 sterren. Nog 2 tips 1. Misschien een geluidsinstallatie met een radio want anders hoor je alles wat achter gebeurt. 2. Misschien de pizza snijden zou fijn zijn. Het zij tips en niet moeten. Toch een 5 sterren beleving omdat het fantastisch was om er 1 te eten echt een aanrader.
Heerlijke gerechten en super vriendelijke bediening. Klein maar zéér fijn!Eten: 5/5
We hadden hier erg heerlijke pizza's. De eigenaren zijn een heel schattig stel. De ligging is zeer dichtbij Eindhoven en Best. Dus als je goede pizza wilt proeven, moet je het hier zeker proberen.
Vandaag 3 pizza's besteld die waren top Superlekker en goed belegd We hebben genoten bedankt Dus hier moet je zijn voor een echte Italiaanse pizza
Perfect service! Alles was prima. Nog nooit zo'n lekker Pizza gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid