facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Napoleon Hulst

Adres: stationsplein 10, Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: 0031114313791
Stad: Hulst
Route: stationsplein 10



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Hulst, Nieuw restaurant Hulst, Hulst Restaurant Markt, Italiaans restaurant Hulst, Restaurant Axel, Restaurant gentsestraat Hulst, Restaurant Stekene, Tapas Hulst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistrot En Passant Bistrot En Passant 426 meter Vriendelijke mensen en super lekker eten.
Restaurant Pizzeria Méditerranée, Hulst Restaurant Pizzeria Méditerranée, Hulst 646 meter Prima gegeten en de kwaliteit is erg goed. Vriendelijk personeel.
Recensies
Zowel met Valentijn als vandaag hebben we genoten van het afhaalmenu. We kennen het restaurant al lang als "een aanrader" en covid heeft dit meer dan bevestigd. Wij hebben een boom apart voor Napoleon. Roger en Jackie, Prosperpolder
Prijs kwaliteit super en zeer vriendelijke bediening.
We hebben genoten van het afhaal kerstdiner! Zo werd het toch een zalig kerstfeest! Veel succes in deze moeilijke tijd!
Zeer vriendelijk onthaal van de gastheer. Verzorgde en vriendelijke en attente bediening en het eten was zeer lekker van de amuse tot het dessert. Het was TOP! We komen nog langs om daar te eten.
Vandaag afgehaald bij Napoleon, het was super !! Bedankt en succes in deze tijd.
Het is en blijft ons favoriete restaurant. Buitengewone kaart, elke week verschillende gerechten en smaken. Rietje is geniaal in het bereiden van de kleine gerechtjes. Steeds verrassend lekker. Jan Kees verzorgd de bijpassende wijnen, en is een leuke humoristische gastheer. Je voelt je daar thuis.
Ook in deze tijd is het hier goed vertoeven, lekker buiten op terras gegeten, met een goed glas wijn. Deze keer een lekker stukje Tarbot gegeten waar op niets op aan te merken was.ook de bediening was zo als altijd goed.
De mosselen, net als de ganse kaart zijn enorm lekker! Kinderen zijn ook welkom! Heel vriendelijke bediening!
Voortreffelijk gegeten. Alles zeer verzorgd en heerlijk bereid. Kan eigenlijk niet beter. In Hulst denk ik het beste restaurant. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid