facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistrot En Passant

Bistrot En Passant

Info

De officiele facebook pagina van Bistrot en Passant
Iets nieuws, iets ouds, iets warms, iets kouds
[email protected]

Adres: Gentsestraat 1, 4561 EH Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: 0114374963
Stad: Hulst
Route: Gentsestraat 1
Postcode: 4561 EH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: En Passant Hulst Menu, Restaurant gentsestraat Hulst, Restaurant En Passant, FERM BISTROT Hulst, Valentijnsmenu Hulst, Lunch Hulst, Korenbeurs Hulst menu, Restaurant de Eetkamer Hulst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Pizzeria Méditerranée, Hulst Restaurant Pizzeria Méditerranée, Hulst 281 meter Prima gegeten en de kwaliteit is erg goed. Vriendelijk personeel.
Restaurant Napoleon Hulst Restaurant Napoleon Hulst 426 meter Zowel met Valentijn als vandaag hebben we genoten van het afhaalmenu. We kennen het r...
Recensies
Vriendelijke mensen en super lekker eten.
Aangenaam Bistro en gezellig ambiance. Het eten was zeer lekker.
Een angename sfeer, vriendelijk personeel en heel lekker eten!
Heeeeerlijk gegeten . Hele vriendelijke bediening .Schitterende aankleding . Een echte aanrader
Gezellige plek en zeer lekker gegeten. Alsook een vriendelijke bediening. Aanrader‼
Een mooie plek in het soms bedenkelijke Hulst. Wil je echt lekker eten, met ook een heel vriendelijke bediening, dan is dit echt een aanrader!
Prima Bistro. Goed gegeten goede vriendelijke bediening. Iets te enthousiast met opnemen en afruimen. Bij het opnemen iets meer de tijd krijgen zou fijner zijn . Bij het afruimen mijn partner werd haar bord al weg genomen terwijl ze nog wat friet had om nog op te peuzelen.
Vandaag een afhaal menu besteld voor 2 personen: garnaalkroketten vooraf, vispannetje en varkenshaas als hoofdgerecht en appelstrudel en chocolade moelleux als dessert. Zelfs als afhaal maaltijd was alles heel lekker! Alles netjes verpakt en voor het dessert zaten er nog instructies bij om af te bakken. Zeker aan te raden!
Positieve ervaring, lekker, zeer vriendelijke bediening, lekker gegeten voor goeie prijs! De mosselen waren puur natuur no nonsens lekker!
Na een aantal keer thuis laten bezorgen nu weer eens lekker naar het restaurant waar het weer héérlijk en gezellig was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid