facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Masal

Restaurant Masal

Info

Masal Restaurant

Een Turks sprookje in het hart van Tilburg�
Heerlijke traditionele Turkse gerechten voor een betaalbare prijs!

Geschiedenis

Masal Restaurant Tilburg



"WELKOM BIJ MASAL RESTAURANTHoşgeldiniz welkom op de pagina van Masal Restaurant in hartje Tilburg. Hét restaurant, met een Turkse keuken, waar u zich in een sprookjesachtige omgeving waant. Masal is namelijk Turks voor sprookje.Graag willen wij u uitnodigen om eens lekker bij ons te komen lunchen en/of dineren. Onze uitgebreiden menukaarten bieden altijd wel iets naar uw smaak. Van vegetarisch tot aan een heerlijk gebraden stuk ossenhaas.Wilt u graag reserveren? Via onze pagina regelt u het lekker makkelijk en snel. Heeft u toch nog enkele vragen? U mag ons natuurlijk altijd bellen op +31 013 203 53 99Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons sprookjesachtig restaurant in 't hart van Tilburg.Team Masal Restaurant "
Adres: Talent square 333, 5038 LX Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0132035399
Stad: Tilburg
Route: Talent square 333
Postcode: 5038 LX


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00

Recensies
Met een groep van 10 mensen gegeten in dit prachtige restaurant. We hebben een geweldige avond gehad en het eten was heerlijk. De bediening was ook top de ober Johan was zo vriendelijk en ook in voor een grap. Ik kan dit restaurant aan iedereen aanraden. We hebben een top avond gehad. Vegetarische menuopties: Div vegetarische gerechten op de kaart aanwezig Speciale dieetwensen: Op de kaart staat vermeld wat er wordt gebruikt in de gerechten en als je vraagt wordt er duidelijk uitleg gegeven
Super leuke ontvangst, parking is niet super ver we hadden geparkeerd op de Ah parking zoals ze ook melden op hun site. Super makkelijk en juist. 5 min stappen tot aan het restaurant. Verder bij aankomst super leuke bediening, ze hadden ons meteen een tafel gegeven zonder reservatie. Verder hebben ze ook een super leuk werken met een lampje op tafel die je kan omdraaien als je iets nodig hebt of wil vragen. Het eten was niet super veel maar wel super lekker en zeker en vast genoeg. Zeker en vast de moeite waard !
Heerlijk gegeten! Eerst een tafeltje naast de toiletten maar op verzoek een andere plek gekregen. Het restaurant zat vol op oudjaarsavond. We namen het plateau met meerdere voorgerechtjes. Daar zat brood bij wat je wel moest gebruiken omdat er veel hummus en saus bij zat dat je zonder brood niet kon eten. Als hoofdgerecht hadden we mixed grill en gegrilde ossenhaas. Meer dan voldoende, echt superlekker! We zaten al vol maar namen samen nog één baklava, ook heerlijk. Qua uitstraling kan er nog wel wat meer warmte in het restaurant, het was best klinisch. Leuk dat je met een omdraailamp kunt aangeven dat je iemand wil spreken! Een aanrader!
Triest, paar stukjes vlees voor €25 2x Cola €6.80 Veels te duur voor wat je krijgt. Een tip aan julie blijf weg.
Gisteren voor het eerst bij Masal gegeten. Wij hebben ons laten verassen met een menu en het was bijzonder goed! Grote porties en van alles wat kunnen proberen. Vriendelijk personeel en een snelle service. Het is niet goedkoop, maar prijs/kwaliteit is zeker in verhouding! Ik zou zeker nog eens terug gaan hier!
Deze gasten verkopen gewoon Turkse pizza onder naam van Pide en rekenen ze Pide prijzen af.. of ze weten niet wat Pide is of is gewoon bewust oplichting maar goed voor mij geen Masal meer deze tent is echt naar zijn naam genoemd Hikaye masalEten: 1/5
Een perfecte service, we zijn geholpen door Samet. Wat is hij toch een prachtige medewerker! Zijn houding, gesprek, service, en openheid op top level! Geen hem aub dit compliment zeker mee!!! Samet laat duidelijk zien dat customer service Prioriteit 1 is. Ik vraag me stiekem af of dit service nog beter kan. Waarschijnlijk niet, staat namelijk op TOP level!
Helaas Masal pas ontdekt op het moment dat ik Tilburg weer ging verlaten. Maar mocht ik weer in Tilburg zijn dan ga ik zeker nog eens langs. Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten.
Na 3 keer heen en weer gelopen te hebben voor een tafel konden wij eindelijk zitten. Wij hadden gereserveerd en waren ruim op tijd. Ook hebben wij ruim op tijd besteld, maar moesten helaas nog 45 minuten wachten op ons eten wat erg weinig was. Ondanks de irritatie probeerden wij de avond leuk te houden. Tot een medewerker ons respectloos begon te “helpen”. Wij vroegen hem vriendelijk om weg te gaan maar deze medewerker gaf ons aan om “geen” discussie met ons aan te willen gaan. Ondanks zijn woorden bleef medewerker toch staan en liep niet weg. Vervolgens begon medewerker één van ons te beledigen?!?!! Graag jullie medewerkers beter uitleggen hoe zij respectvol om moeten gaan met klanten! Belachelijk dit.
Hier een uitgebreid menu menu 3 met vlees gegeten. De voorgerechten bestaan vooral uit Turks brood met smeersels aangevuld met wat warme en koude hapjes. De tajine was erg lekker een zeer goed gevuld met lekkere bijgerechten. Het dessert bestond uit kleine dessertjes. Hierdoor is er veel te proeven. Alles was er voldoende. Smaak was ronduit goed en prijs van het menu is zeker netjes. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Restaurant Masal met het openbaar vervoer


Tilburg, Jan Heijnsstraat 310 meter
7
Tilburg, Jan Heijnsstraat 320 meter
7
Tilburg, Centraal Station 330 meter
1
131
132
136
140
141
142
143
2
3
300
301
327
328
4
5
6
601
637
7
8
801
9
Tilburg 410 meter
522
Tilburg 500 meter
Intercity
Sprinter

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Restaurant Masal.

Tilburg turks restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Talent square 333 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Restaurant Masal adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Restaurant Masal. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Restaurant Masal delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ehl-i Keyif Café-Lounge Ehl-i Keyif Café-Lounge 544 meter Wij komen voor het eerst daar was super mooi en het eten en het zweer was super echt ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid