facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Mantoe

Restaurant Mantoe

Info

Eerste Afghaans restaurant in Nederland gevestigd in hartje Amsterdam.

Halal - Vegetarisch - Veganistisch - Gluten/lactose-vrij

Geschiedenis

Afghaanse tradities, modern gebracht.

Mantoe is een gezellig boutique restaurantje gelegen in hartje Jordaan. Ons bewezen Afghaans concept trekt gasten aan uit heel Nederland en zelfs daarbuiten. Ondertussen staan we ook bekend als de Afghaan in de Jordaan!

Bij Mantoe worden moeders traditionele gerechten door de jongere generatie op een verfijnde manier geserveerd.

Wil je een keer iets nieuws? Probeer dan één van de meest veelzijdige keukens in de wereld. Gepassioneerde eters weten ons snel te vinden; jong, oud en zelfs moeilijke eters!

*Ook heerlijke vegetarische/veganistische, glucose -en- lactosevrije gerechten.

Restaurant/catering/Borrels/Private-dining/Afhaal

Onze taak

Onze missie is Nederland laten kennis maken met een kant van Afghanistan die voor velen nog onbekend is.

Producten

Afghaanse keuken

Adres: Tweede Leliedwarsstraat 13-BG , Amsterdam 1015 TB, NL
Telefoonnummer: 020 421 6374
ln.eotnamtnaruatser@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Tweede Leliedwarsstraat 13-BG
Postcode: 1015 TB


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:30
Woensdag: 17:00-22:30
Donderdag: 17:00-22:30
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 17:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: restaurant mantoe halal, mantoe gerecht, restaurant mantoe groupon, iens mantoe, mantoe eten, manoto amsterdam restaurant, mantoe recept, afghan restaurant hoofddorp
Recensies
De Mantoe-box voor twee besteld: super heerlijk gegeten en gedronken. Ik ken Mantoe al jaren en toch is het eten elke keer weer verrassend lekker. En dat nog los van de geweldig aardige eigenaar. Mantoe is altijd een feestje!
Eigenlijk geef ik nooit reviews, omdat ik niet wil zeuren. Maar nu maak ik een uitzondering. Ik heb in het restaurant vorig jaar heerlijk gegeten. Sindsdien hebben we al drie keer besteld en de kwaliteit is er niet minder om. Ik mis wel de gastvrijheid die ik in het kleine etablissement heb genoten.
Gisterenavond eten besteld. Heerlijke rijst en de mantoe was voortreffelijk. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen. Ik vond de presentatie ook fantastisch en het kaartje die ik had ontvangen van het team achter Mantoe. Dank jullie wel!
Echt heerlijk gegeten, maar als je er zonder Groupon of Social Deal kortingsactie gaat eten is het nogal prijzig voorwat je krijgt. Heel vriendelijke bediening!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Restaurant Mantoe.

Amsterdam afghaans

openingstijden, locatie, vervoer. Tweede Leliedwarsstraat 13-BG kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Restaurant Mantoe adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Restaurant Mantoe. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Restaurant Mantoe delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mantoe Mantoe 0 meter Eten is lekker. Kebabs zowel koobideh als Barg en jooje-kebab smaken ook lekker. De p...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid