facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mantoe

Mantoe

Info

Eerste Afghaans restaurant in Nederland gevestigd in hartje Amsterdam.

Halal - Vegetarisch - Veganistisch - Gluten/lactose-vrij

Geschiedenis

Afghaanse tradities, modern gebracht.

Mantoe is een gezellig boutique restaurantje gelegen in hartje Jordaan. Ons bewezen Afghaans concept trekt gasten aan uit heel Nederland en zelfs daarbuiten. Ondertussen staan we ook bekend als de Afghaan in de Jordaan!

Bij Mantoe worden moeders traditionele gerechten door de jongere generatie op een verfijnde manier geserveerd.

Wil je een keer iets nieuws? Probeer dan één van de meest veelzijdige keukens in de wereld. Gepassioneerde eters weten ons snel te vinden; jong, oud en zelfs moeilijke eters!

*Ook heerlijke vegetarische/veganistische, glucose -en- lactosevrije gerechten.

Restaurant/catering/Borrels/Private-dining/Afhaal

Onze taak

Onze missie is Nederland laten kennis maken met een kant van Afghanistan die voor velen nog onbekend is.

Producten

Afghaanse keuken



"Mantoe gelegen in hartje Jordaan. Dit allereerste Afghaans restaurant in Nederland heeft een bijzonder concept: Moeders is de baas in de keuken. Dagelijks wordt er gehakt, gesneden, gestoomd en gekookt. Naast heerlijke vleesgerechten ook veel vegan/gluten/lactosevrije opties bij ons. Wij weten precies hoe we je kunnen verrassen met heerlijke traditionele Afghaanse gerechten. Dankzij de vele lovende recensies weten fijnproevers Mantoe makkelijk te vinden. Ons geheim: oude familierecepten, verse ingrediënten én heel veel liefde.Wat is nou typisch Afghaans? Kenmerkend is de diversiteit op tafel: slanke aromatische rijst, smaakvolle groenten- en vleesgerechten én zelfs pasta. Gekruid, maar niet pittig."
Adres: Tweede Leliedwarsstraat 13 , Amsterdam 1015 TB, NL
Telefoonnummer: 020 421 6374
ln.eotnamtnaruatser@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Tweede Leliedwarsstraat 13
Postcode: 1015 TB


Openingstijden

Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 17:00-23:00
Zaterdag: 17:00-23:00
Zondag: 17:00-23:00

Recensies
Eten is lekker. Kebabs zowel koobideh als Barg en jooje-kebab smaken ook lekker. De porties zijn groot genoeg. Het vlees van Kebab Barg had iets malser gemogen. Rijst was lekker en vooral de mirza-ghasemei was heerlijk! Wat wel een beetje tegenvalt in dit restaurant is de sanitair. Het lijkt dat de toiletten alleen een keer per dag worden schoongemaakt en daarna is er geen controle meer. Omdat hun eet ruimte zeer klein is, is het niet fris om een tafel naast de wc te hebben! Verder prima restaurant en wij komen hier graag weer terug.
De Mantoe-box voor twee besteld: super heerlijk gegeten en gedronken. Ik ken Mantoe al jaren en toch is het eten elke keer weer verrassend lekker. En dat nog los van de geweldig aardige eigenaar. Mantoe is altijd een feestje!
Had 2x eerder bij Mantoe gegeten en dat was beide keren prima bevallen. Heerlijk eten in een familiaire sfeer met weinig opsmuk. Omdat het zo'n fijn restaurantje is gerund door een lieve familie verdienen ze het om ook in deze tijd waarin de horeca het zwaar heeft Corona een steuntje in de rug te krijgen. Het is mogelijk om af te halen of thuis te laten bezorgen. De Mantoe dumplings 1 side vega en 1 side vlees - vooral die laatste is zeer smaakvol, lekker gekruid, frietjes die waren helaas wel zacht geworden bij thuiskomst en de linzensoep vormden een smaakvol maal voor 2. Nu snel een keer terug als ze weer echt open zijn.
Echt heerlijk gegeten, maar als je er zonder Groupon of Social Deal kortingsactie gaat eten is het nogal prijzig voorwat je krijgt. Heel vriendelijke bediening!
Heerlijk gegeten hier. We hadden de vegetarische rijsttafel. Allerlei gerechten met afghaanse rijst. En als tussengerecht de Mantoe. Echt een aanrader.
Besteld via de website en zelf afgehaald. Het eten was goed op smaak, met oog voor detail verpakt. De medewerkers van het restaurant zijn vriendelijk. Van wat ik zag het is restaurant sfeervol ingericht, ik hoop er een keer te kunnen dineren wanneer het weer mag. Kofte en mantoe was heerlijk. Rijst was overheerlijk bereid, smaken waren goed in balans, mijn tafelgenoot die normaliter niet van rozijnen houdt, vond het erg lekker. De menukaart vind ik niet helemaal duidelijk. Wij hadden nog een bijgerecht aubergine besteld wat uiteindelijk ook bij het hoofdgerecht zat, dit was dus dubbel. Als duidelijk was vermeld welke bijgerechten bij het hoofdgerecht hoort, had ik het niet besteld.
Absoluut aan te raden! We hebben diverse gerechten besteld waaronder meerdere vegetarische. Werkelijk alles was heerlijk en verassend van smaak. Dumplings, salade, groentegerechten, rijstgerecht, toetje: werkelijk alles was fantastisch! Je merkt aan alle details dat ze liefdevol met de gerechten omgaan, ze stoppen ze niet in lelijke plastic bakjes maar in prachtige ronde natuurlijk ogende schaaltjes die er heel leuk uit zien op tafel. Wat sausjes erbij, een gezoete amandel om af te sluiten. Echt top! Porties perfect qua formaat, net iets teveel maar dat heb ik de volgende dag met smaak alsnog opgegeten:. Als kers op de taart word je ook nog eens heel vriendelijk geholpen. Al met al was ik zeer blij verrast! Je kunt rechtstreeks bij hen bestellen, ze hebben een fijne en duidelijke website.
Waanzinnig lekker eten! Vandaag voor het eerst eten besteld en afgehaald bij Mantoe. Ik woon niet in Amsterdam, dus eenmaal thuis wilde ik het even opwarmen. Maar voordat ik dat deed kon ik het niet laten om alvast te proeven. Superlekker! Ik moest mezelf bedwingen om niet alles meteen al op te eten. Alle gerechten zagen er mooi uit en smaakten heerlijk. Ga hier zeker vaker bestellen!
Tijdens corona hebben wij besloten om specifieke restaurants op te zoeken, keer op keer was dit een verassing i.v.m. alle reviews, nu konden wij zelf ook restaurant Mantoe beoordelen. Na een gezellige wandeling door de leuke straten van Jordaan kwamen wij aan bij Mantoe, restaurant ziet er trendy en fris uit, een open keuken wat wij altijd fijn vinden en een goed ontvangst door gastvrouw. Wij hebben een uitgebreid rijsttafel proeverij genomen wat hemel op aarde is, talloze kruiden en specerijen, diverse kleuren en vooral het traditionele koken maakt hier zeker verschil. Moeder's gerechten die gewaarborgd blijven maar toch in een nieuw jasje terugkomen zijn niet meer snel te vinden in hedendaagse restaurants. Het was gezellig en vooral lekker, prijs technisch helemaal gepast, leuke avond gehad en een plicht om dit met anderen te delen.
Eerlijk gezegd viel het eten bij restaurant Mantoe ons tegen. De sfeer was rustig, bediending was op 1 serveerster/ eigenaar na behulpzaam. De menukaart lieten ze niet meer zien dan een keuze tussen meergangenmenu's, zonder en detail informatie te geven over de verschillende gerechten. Wij kozen voor de rijsttafel, dat volgens de serveerster alle gerechten zou bevatten. Dit viel erg tegen!!!. Het eten was niet te hagelen. Ook moeten we lang wachten tussen de gangen door. We voelden ons bekocht: Prijs was niet te vergelijken met het eten die we kregen. Ik zal dit restaurant zeker niet opnieuw bezoeken!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mantoe.

Amsterdam afghaans

openingstijden, locatie, vervoer. Tweede Leliedwarsstraat 13 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Mantoe adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mantoe. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mantoe delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Mantoe Restaurant Mantoe 0 meter De Mantoe-box voor twee besteld: super heerlijk gegeten en gedronken. Ik ken Mantoe a...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid