facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Lauwersland

Info

Restaurant Lauwersland Party & Catering.
A la Carte dineren
Familie-/Thema feesten
Bedrijfsfeesten
Vergaderingen
Bedrijfspresentatie(gratis wifi)
Grote gratis parkeerplaats
Catering op locatie
Sfeervol terras
Ruime moderne kinderspeelhoek

Geschiedenis

Of u nu culinair wilt genieten, een familiefeest te vieren heeft, in een rustige ambiance wilt vergaderen of gewoon even een kopje koffie met gebak wilt nuttigen, bij Restaurant en Partycentrum Lauwersland kan het allemaal.

Wij beschouwen ons restaurant dan ook als een distillaat van tientallen jaren horecaervaring waarbij we alle goede ideeën laten samenkomen.
Zowel particulieren als de zakelijke markt hebben we veel te bieden.

GASTVRIJ VOOR IEDEREEN.

Adres: Foarwei 2a, 9294 KD Oudwoude
Telefoonnummer: 0511454150
Stad: Oudwoude
Route: Foarwei 2a
Postcode: 9294 KD


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Iterij De Iterij 809 meter Heerlijk gegeten en gezellig en zeer vriendelijke personeel de kip cordon bleu uit ei...
Recensies
Vrijdag 20 augustus jl., na een middagje Groningen, op de toeristische terugweg, uitgekomen bij Restaurant Lauwersland in Oudwoude. Vaak erbij langsgereden, maar nog nooit bezocht. Prima locatie om te bezoeken. Een fijne ontvangst van een zeer vriendelijke medewerkster. Uitstekende menukaart en een top resultaat uit de keuken, overheerlijk!! Ook het nagerecht, Irish koffie en Dokkumer koffie, zeker een aanrader Wij komen zeker terug!!
Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening en prijzen.
deze man komt gwn aan met die 9cylinder quad turbo waggie. de beste man was er in echt een kwartiertje. 6 uur besteld kwart voor 6 in huis deze man gaat sneller dan het licht. ik bestel die bere hamburger menu, ik doe die tas open CRISTUS TE PAARD dat ding is groter dan mount everest. vlees is van slager kwaliteit monster burger he le maal gek. de patat was perfect en vgm handgesneden. 11/10 vanaf nu nooit meer ergens anders bestellen. zieke kwali in -10 minuten bezorgd.
Op zaterdag 09 maart geweest en er een high tea aldaar gedaan. Het zag er zeer mooi netjes en gezellig uit. Het was ook super lekker. We hebben genoten van alle hapjes op de eteierre, en de quiche. De bediening was netjes en vriendelijk. Het restaurant ziet er prachtig modern en stijlvol uit. Nu nog de verse bloemen op de tafels en dan is het helemaal perfect. Niet dat het nodig is maar wel perfect! Het is een absolute aanrader. Ook voor feesten en partijen maar ook wanneer je in de zomer een lekkere lunch wil of alleen koffie met tompouce wil is dit de plaats waar je naartoe moet gaan. De tompouce is niet te versmaden, super lekker!!
Ruim, mooie restaurant in Noord-oost Friesland. Voor een kopje met iets erbij, lunchen, dineren en/of buffet tijdens een feest buiten de Corona tijd, ben jij hier op het goede adres. Hun eigen versie van Tompouce is verrassend en lekker krokant.
De tweede keer dat we er te eten zijn geweest en wederom was het lekker. Het restaurant heeft een mooie inrichting . Het eten was goed. 1 minpuntje vonden wij dat je apart moest betalen voor een klein beetje mayonaise dat was 1,25 terwijl de serveerster het ons zelf vroeg. Maar voor de rest was het goed.
Top restaurant Heerlijk eten voor een nette prijs Vriendelijke bediening We komen hier graag!
Heerlijke lunch gehad , en leuke bediening
Voor een snelle hap prima. Het eten mag wat meer kwaliteit hebben en ook wat mooier opgemaakt.
Leuk. Aangename bediening. Niks te mopperen. Input voor plezierige momenten, die je graag iedere dag opnieuw beleeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid