facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Iterij

Adres: Foarwei 23, 9294 KC Oudwoude
Telefoonnummer: +31511705255
Stad: Oudwoude
Route: Foarwei 23
Postcode: 9294 KC


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 21:00
Dinsdag: 11:30 - 21:00
Woensdag: 11:30 - 21:00
Donderdag: 11:30 - 21:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Lauwersland Restaurant Lauwersland 809 meter Vrijdag 20 augustus jl., na een middagje Groningen, op de toeristische terugweg, uitg...
Recensies
Heerlijk gegeten en gezellig en zeer vriendelijke personeel de kip cordon bleu uit eigen keuken is een aanrader
Slechte service en slecht eten. Als men wil reserveren voor het buffet moet je bellen dat kan niet via de site waar je wel reserveren kunt....... Staat nergens aangeven dat dit niet voor het buffet geldt.We hadden een dinnerbon die we graag wouden gebruiken voor een lekker etentje. Het Buffet all in voor 24,95 kon er niet mee betaald worden ook dit word nergens vermeld Hellaas werd de Dinnerbon meteen verzilverd bij binnenkomst, dus moest we verplicht dat bedrag te besteden. . Zit je dan, verplicht iets bestellen omdat de bon ingeleverd en verzilverd is. Ga hier zeer zeker nooit meer heen. Toen we het voorafje op hadden zijn we meteen weggegaan en naar de pyramide in Buitenpost gereden waar we nog lekker lang hebben gegeten! Daar is het zeker wel de moeite waard. Slechtste eetgelegenheid waar ik ooit ben geweest. Als je er binnen komt komt de geur van sigaretten je tegemoet. Heb liever de geur van lekker eten!
De eerste kerstdag wezen eten. Stonden de koude gerechten op het biljart en werden door grote lampen beschenen. Conclusie de gerechten waren lauw De warme gerechten daartegen waren ook lauw tot koud. Mijn indruk is dan ook slecht en heeft mij opgeleverd kotsen en diaree. En ik was meer kwijt dan waar ze voor adverteren blijkbaar moet je daar de kleine lettertjes goed lezen. Geen goed gastheerschap. En voor mij nooit weer.
Slechte ervaring helaas, niet een buffet zoals je verwacht volgens de site. Geen steaks, geen diverse kipvarianten alleen kipsate,geen schnitzel, geen biefstuk en geen verse vruchten. Tot grote verbazing word er gewoon gerookt in het restaurant. Bij het afrekenen moesten we gewoon betalen voor volwassenen terwijl we bij de reservering hadden aangegeven dat er 2 jongere kinderen bij waren. Zeker geen aanrader!!!
Zeker geen aanrader! Koud eten. Veel ervan werd niet aangevuld. Houden zich niet aan de prijs afspraak. Niks werd uitgelegd. Dan nog maar te zwijgen over de stroom uitval. Wat niet gek was als je kijkt hoe de stekkerdoos gevuld was. Na de tijd erg ziek van geweest! Bedenk je 2x voor je hier heen gaat!
Heerlijk samen met de vrouw gegeten. Restaurant word gerund door een ouder stel. Zij hebben een heerlijk huiselijke sfeer gecreëerd. echt een aanrader.
Kom hier altijd graag een patatje halen. Aardig personeel en veel eten voor een goede prijs een aanrader
Zeer lekker gegeten.goed personeel . We komen zeker weer
Lieve, aardige en zeer klantvriendelijke mensen. Mooie locatie en goed eten.
Slecht eten en tot onze verbijstering wordt er gerookt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid