facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Lanterna

Restaurant Lanterna

Info

'Benvenuto' bij Italiaans restaurant Lanterna.
Heerlijk en sfeervol Italiaans eten in hartje Venlo.

Geschiedenis

"Benvenuto" bij Italiaans restaurant Lanterna

Drie grote sierlijke Italiaanse lantaarns verlichten de gevel van Heilige Geeststraat 26 te Venlo, waar Italiaans restaurant Lanterna haar deuren heeft geopend. Rode geraniums kleuren de gietijzeren balkonnetjes, bij de entree valt direct de muurschildering van de antieke landkaart van Italië op en de vloer van authentieke tegeltjes lijkt er al honderd jaar te liggen. Via de glas-in-lood deuren kom je het restaurant binnen dat verlicht wordt door de vele lantaarns, die mooie schaduwen op de muren en plafond werpen. Uit de open keuken komen de heerlijke geuren je al tegemoet en je waant je direct in Milaan, Rome of Venetië...

Na een grondige verbouwing hebben Mark Smets en Frank de Wit, eigenaren van 'Eetcafé D'n Heerlyckheid' aan de Jodenstraat 18 in Venlo, op 25 april 2012 hun tweede restaurant geopend. De zaak straalt precies uit wat ze voor ogen hadden: een gemoedelijke en sfeervolle ambiance waar je je als gast meteen welkom voelt.

In de keuken zwaait Angelo, Sardijn van orgine, de scepter (of beter gezegd: het koksmes! ). Traditionele Italiaanse gerechten met een knipoog naar de rest van de mediterrane keuken staan op de kaart. Bijzonder is de anti pasti Che sorpresa! (een keur aan kleine hapjes vooraf), of het Cena Fissa: een compleet 3-, 4-, of 5- gangen menu van de chef... laat je eens verrassen!

De bovenverdieping is sfeervol ingericht voor een wat groter gezelschap, bijvoorbeeld voor een familiediner, vergaderdiner of gewoon een gezellige avond uit eten met je collega's. Informeer naar de mogelijkheden!

Het team van Lanterna wenst u "Benvenuto"!



"Telefonisch bestellen do t/m zo vanaf 15.00u op telefoonnummer: 077-3510396 / Afhalen van 17.00u - 20.30u."
Adres: Heilige Geeststraat 26, 5911 JA Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: +31(0)77-3510396
Stad: Venlo
Route: Heilige Geeststraat 26
Postcode: 5911 JA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Old Dutch - Ristorante La Trattoria Café Old Dutch - Ristorante La Trattoria 105 meter Om 20.20 uur is men niet meer welkom om een hapje te eten Vroeg in de dag is er geen...
Casa Italia Casa Italia 367 meter Eten was heerlijk, kwam super snel en wilde graag garnalen bij de risotto geen enkel ...
Recensies
Heerlijk gegeten, mooie sfeervolle inrichting.Eten: 5/5
Lkr eten in gezellige ongedwongen sfeer.Vriendelijke en attente bediening.Wijnen zijn prima afgestemd en de gastheer gaf ook duidelijk tekst en uitleg.over de aangeboden wijnsuggesties.Kortom iemand met verstand van zaken..bedankt voor de sfeervolle avond
Niet kindvriendelijk Door goede reviews hier gaan eten met gezin. We kregen geen bordjes bij ons voorgerecht, waardoor elke hap van de bruchetta alle tomaat op de tafel viel. We hadden gekozen voor een verrassings viergangen waar rekening werd gehouden met allergiën en dieten. Kreeg carpaccio, gerookte zalm en medium gegaard vlees. Niet handig voor een hoogzwangere. Na twee uur hadden mijn kinderen hun hoofdgerecht nog niet gekregen. Bleek met rode pepers en had ik beter op de kaart moeten kijken zei de serveerster. We hebben de vier gang maar gelaten. Eten was wel goed. Maar niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Wij komen niet meer terug.
In één woord: geweldig!!! Weekend in Venlo. Hotel geboekt bewust zonder diner. Kwamen dit tegen omdat we graag Italiaans wilde eten. Deze zaak begrijpt wat echt Italiaans eten is zonder pizza op de menkaart te hebben. Fijne ambiance, leuke bediening. De gastheer weet duidelijk waar hij het over heeft. Heerlijke gerechten. Prima prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader! Dank voor de gastvrijheid en het geweldige eten.
Mooie zaak, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en heerlijk eten. De prijs-kwaliteitverhouding is ook prima. Een echte aanrader!
De pasta was niet helemaal gaar, dat was het ook kwa min punten. Verder hebben we erg lekker gegeten en was de bediening erg vriendelijk en geduldig.
Een van onze vaste plekken om te gaan uiteten. Prachtige Italiaanse gerechten en een ruime keuze uit mooie wijnen. Sfeervol restaurant en vriendelijke bediening. Gegarandeerd een geslaagde avond!
Gezellig en sfeervol restaurant met héérlijk eten. Ze zijn erg vriendelijk! Een echte aanrader
Lekker eten gezellige atmosfeer en vriendelijke bediening alles top
Heerlijk eten in een gezellig restaurant. Sfeer ie goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Huiswijn rood drinkt heerlijk weg en de antipasti vooraf zijn subliem!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid