facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Old Dutch - Ristorante La Trattoria

Café Old Dutch - Ristorante La Trattoria

Info

Overdag serveren wij een Duitse/ Hollande menukaart en aan het eind van de middag wordt Old Dutch omgetoverd in een authentieke Italiaanse Trattoria.



"Café Restaurant Old Dutch kent een rijke historie in het Venlose uitgaansleven. Menig Venlonaar heeft hier onvergetelijke avonden beleeft. Een aantal jaren geleden heeft eigenaar René Evers echter gekozen voor een geheel nieuw concept.Waar wij overdag een Duitse/ Hollandse menukaart hanteren, wordt Old Dutch aan het eind van de middag omgetoverd in een authentieke Italiaanse Trattoria.Onder leiding van chefkok Vito Gennaro presenteren wij u de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. Vele gerechten zijn ontstaan op basis van recepten afkomstig van Vito,s thuisfront, gelegen in het zuidelijke puntje van Italie."
Adres: Markt 21, 5911 HD Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077-3517162
Stad: Venlo
Route: Markt 21
Postcode: 5911 HD


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Old Dutch Venlo menukaart, Italiaans restaurant Venlo, Nieuw Italiaans restaurant Venlo, Trattoria Antonia, Old Dutch Restaurant, Nieuw restaurant Venlo, Old Dutch Venray menukaart, Little Senorita Venlo menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Lanterna Restaurant Lanterna 105 meter Heerlijk gegeten, mooie sfeervolle inrichting.Eten: 5/5
Casa Italia Casa Italia 433 meter Eten was heerlijk, kwam super snel en wilde graag garnalen bij de risotto geen enkel ...
Recensies
Om 20.20 uur is men niet meer welkom om een hapje te eten Vroeg in de dag is er geen …. Te doen en ook nu stonden er gewoon een tafel of 8 leeg en binnen ook maar de bediening weigerde gasten Men wil hier niets verdienen. Ik ging er naast zitten en tot verbazing had de jongen wel aandacht en tijd voor een paar mooie meiden die bij de ingang zaten. En andere personeelsleden namen wel nog gasten aan die gingen eten. Ik weet genoeg, die jongen is duidelijk in de verkeerde baan gerold. Trouwens wederom perfecte bediening en gegeten bij Central.
Eten was heel goed, leuke bediening en een gezellige sfeerEten: 5/5
Zeer lekker gegeten, lekker klein, ongedwongen en gezellige sfeer. Goed en vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar, super.
De servering is traag en de menu kaarten zijn beperkt verder alles op en toppie
Zeer goed gegeten. Vissoep was Super.
Slechte service. Op n zondag 27 graden keuken van half 4 tot 5 gesloten.. om half 4 drinken gekregen en daarna niks meer gekregen. Wilde betalen werd pin automaat op tafel gezet en lopen ze weg.... voor ons nooit meer. Niet gek dat als t overal vol zit en daar t terras leeg loopt als je zo met gasten om gaat!!!
Weer lekker gegeten en goede bediening. Echt een aanrader!
Heerlijke Italiaanse keuken! Echte aanrader!
Wat hebben we hier heerlijk gegeten en een goede service.
Lekkere vlaai, goede en vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid